nedeľa 15. marca 2015

Už len chvíľu a vidíme sa


Možno ste si to všimli a možno nie, ale v poslednej dobe mi odpovedanie na komentáre veru príliš nejde :// Určite to nie je tým, že by som na blog zabudla, alebo zanevrela ale momentálne sa nachádzam na slnečných plážach v Mexiku, kde pripojenie na internet stojí za milú belavú alebo zruinovanie peňaženky.
Preto vám chcem napísať, že mi chýbate, a už sa na vás neskutočne teším! V tomto momente sa ani nenazdáte a som tu a okrem tisícky fotiek mám pre vás nachystanú jednu MEGA parádnu giveaway, ktorej dúfam neodolá nikto.
Tak už len pár dni a som späť. Zatiaľ vám pridávam zopár obrázkov aby ste vedeli, prečo som Mexiko tak straaaašne chcela vidieť :)))













16 komentárov:

  1. Jééé. Závidím. Mexiko je můj sen (ale zatím nesplněný) :) Těším se na podrobnější informace a ty si to tam zatím moc užij :) A nevěřím, že se těšíš zpět, já bych tam hned zůstala!
    thedecadenceofdecay.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkná krajina ! Hezky si pobyt užij :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teším sa už na tie fotky :) Uži si to tam :)

    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja by som tam pokojne ostala :) veď to je krásna krajina :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak to je nádhera! Úžasné fotky :) Přeji ti ať si to tam i nadále užíváš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekne, ale som skor zvedava na Tvoje vlastne fotky z dovolenky. Urcite potom napis nejake clanky so zazitkami a fotkami.
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Závidím, do Mexika bych jela hned, je to jedno z mých vysněných míst. Věřím, že se už těšíš domů, ale dokud jsi tam, tak rozhodně užívej :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je to ako v raji tak si to tam užite :* :* :* budem očakávať aj nejaké súkromné fotky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na pláži v Mexiku? No tak to nás tady vůbec neřeš a užívej :)) Krásné fotky

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wau, tak si to tam riadne užite :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Užívej..taky bych potřeboval někam za teplem dobít baterky..těším se na fotoreport =)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nadhera. Tiez sa tesim na Tvoje fotky. o)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Teda, to čumím, musí tam být nádherně! :-o Pořádně si to tam užij! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem za všetky komentáre, príspevok určite bude! Máte sa na čo tešiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne