streda 22. apríla 2015

5 obľúbencov


Rozhodla som sa, že články o 5 obľúbencoch budem robiť každý mesiac. Majú vždy veľmi dobrú čítanosť a sú to trochu také ,,iné" recenzie, pretože nikdy neviem, čo tam skončí. Tak ako teraz, opäť z každého trochu.


Netradične začnem asi jedlom. V poslednej dobe som si neuveriteľne obľúbila Hummus a očividne nie som jediná, nakoľko je strašne často vypredaný. Keď ho vidím, beriem ho aj po štyroch, aby som mala doma do zásoby. Hummus sa dá využiť všelijako- ako dip k zelenine, ako príloha k mäsu, ako nátierka - proste ako vám chutí. Je to cícerová pasta, ktorú si môžete kúpiť (ak ste lenivé ako ja) alebo vyrobiť doma. Ja mám najradšej humus ako dip k surovej uhorke, mrkve, celeru s opekaným arabským chlebom. Mňam!


TianDe multivitamínová  fyto maska tu dnes nemohla chýbať. Masku som používala počas a po mojej chorobe, aby som pokožku nakopla a zregenerovala. Baby, keby ste ma videli ako som vyzerala...Hrúúúza. Pleť šedá, zosušená, pod očami kruhy, vačky - úprimne v zrkadle som fascinovala samú seba, lebo tak hrozne som ešte hádam nikdy nevyzerala. Maska pokožku zregenerovala dodala jej vitamíny a výživu. Dôvod,prečo som používala túto masku bolo, že mi vadilo dávať si na tvár hocičo studené a táto maska sa zarába s teplou vodou.
Dáte jednoducho do mištičky jednu lyžičku masky a zmiešate ju s jeden a pol/dvoma lyžičkami teplej vody. S maskou treba pracovať celkom rýchlo, pretože tuhne. Ja som ju nanášala aj prstom aj štetcom na masku - ide ľahko aj tým, aj tým - takže použite, čo máte doma. Masku necháte na pokožke asi 10 minút a umyjete. Odporúčam dávať ju dole takými hubkami, aby ste si nepodráždili pokožku. Po umytí je pokožka krásne nafufňaná a očividne vyživenejšia. Kúpite na http://www.kozmetika-tiande.sk/ za +- 4€ (jedno balenie vydrží +- 6x)


Ojoj už sa to pomaly blíži! O čom hovorím? O každoročnej zubnej preventívke! Ako ja nemám túto návštevu rada:/ Aby som si ,,vylepšila" svoje zanedbávanie používam v poslednej dobe Lacalut Intensive Cleaning, čo je špeciálna pasta, ktorá pre hladké a biele zuby. Obsahuje špeciálne čistiace telieska, ktoré zuby jednak lepšie vyleštia, redukujú baktérie  a znižujú tvorbu zubného plaku.
Bonusom je jemné bielenie, čo sa povedzme si pravdu, vždy hodí. Pasta stojí +- 4€ a ja ju vrelo odporúčam. Nielen ako náhradu za lenivé a odfláknuté nočné čistenie zubov, ale aj ako prevenciu a lepšiu starostlitvosť.


Oooo a viete aký sprcháč používam? Ten najkrajší a najvoňavejší! Bourjois Pamper me! si podľa mňa zamiluje skoro každý. Nad obalom sa hádam nejdem ani rozplývať - je krásny lososovo ružový (taký čo chytí pohľad každej ženy čo zbožňuje ružovú) s tradičnou zlatou guličkou na vrchnáku. A on nielen vyzerá krásne ale aj vonia krásne!,,Rozmaznávaj ma" je príjemná uvoľňujúca vôňa, ktorú tvorí najmä mlieko a čerešňa. Ak sa povie niekde, že ide o ,,romantickú" vôňu predstavím si presne toto - je to sladučká vôňa, možno trochu ovocná, ktorá je ideálna na každé ročné obdobie a na každý čas. Ak sa vo vašom meste Bourjois nepredáva nevešajte hlavu, zoženiete ho aj na http://www.parfemy-elnino.sk/ za 2,6€.


A posledná vec je taká blbinka, ale chutnali ste niekedy Kinder Joy? Ja prvýkrát túto Veľkú Noc a bola to láska na prvé zakusnutie. Vo všeobecnosti mi ku šťastiu stačí kľudne klasické Kinder vajičko, ale Kinder Joy je hádam ešte o level vyššie. V jednej polovici nájdete hračku (mali sme doma 6 vajičok a všetky hračky boli fakt hrozné) a v druhej nájdete bielu a tmavú čokoládu so sladkými chrumkavými guličkami. Ak budete chcieť potešiť niečím sladkým seba alebo niekoho, koho máte radi odporúčam Kinder Joy.

A čo vy? Máme niečo rovnaké? Aké výrobky potešili tento mesiac vás?

19 komentárov:

  1. tento humus som si veľmi obľúbila aj ja - a celkom mi chutí aj v pikantnej verzii :) a Kinder Joy som už síce dosť dlho nemala, ale je to lakocinka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi jaké pekné slovo si použila :) a veru je to lakocinka!

      Odstrániť
  2. Srcháč jsem měla a byl naprosto skvělý, nevytkla bych mu jediné :) a Lacalut pasta je taky moc fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kinder Joy, mňam, jen kdyby ho nebylo tak málo. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sama by som to nenapísala lepšie! Ja by som aj tu hračku vymenila za viac čokolády :=)

      Odstrániť
  4. Nedávno jsem si koupila také hummus a byl dobrý, ale tuto neděli na narozeninové oslavě jsem jedla domácí a neměl konkurenci :-)))
    nami nami.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tomu úplne verím 99,99 domácich veci je vždy lepších :)

      Odstrániť
  5. To balení kindervajec je vtipné =D
    Mě potěšily lístky do divadla =) a konečně slunečné počasí..

    Tak prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak lístky do divadla to je super vec! Čo mi pripomenulo ze ja som dlho nebola a mala by som s tým niečo robiť!

      Odstrániť
  6. Aj ja tu vidím pár svojich obľúbencov. :-)
    Pekný post ako vždy. :-)
    Maj sa pekne Bianca
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zrovna včera jsem začala používat ten sprcháč od Bourjois, je super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekný post :) Sprcháče od Bourjois mám tiež rada :)
    LifeAsIva
    ♥GIVEAWAY♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. já teda Hummus absolutně nemusim, ale je super, že každý má jiné chutě :D :) ten sprcháč od Bourjois mi nedá spát, musím si ho pořídit taky!:)

    >>> Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt ti nechuti? A dávala si si tam aj olivový olej a šťavu z citróna?

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne