utorok 7. apríla 2015

Bielenda vás ráno prebudí


V poslednej dobe v noci nejako zlé spím a potom si asi viete predstaviť, že rána bývajú neobyčajne ťažké. Začína sa na mňa lepiť asi predsvadobný stres, zapríčinený nie samotnou svadbou ale skĺbením požiadaviek dvoch rodín, ktoré majú absolútne odlišné predstavy. Ja som to stále hovorila, mala som sa vydať v Mexiku a mala by som pokoj..Každopádne, ak ste ráno fakt grogy hľadáte každú možnosť na to, aby ste sa ráno skôr prebudili a stihli dôjsť načas do roboty. Odkedy som sa vrátila z Mexika moja pleť odráža očividne moje nálady a preto nie je veru nič moc. Začala som používať na dennej báze čistiaci gél na tvár, ktorý paradoxne teraz používam (aj kvôli jeho vôni) ráno a nie večer.


Moje srdce si získal multifunkčný čistiaci gél od Bielendy, ktorý funguje ako čistiaci gél, sérum a peeling. Gél je určený pre mastnú, zmiešanú pleť a pre pleť s nepravidelným sfarbením. Teraz, že ako funguje:

1, Ako čistiaci gél
Tu je hlavnou jeho úlohou očistiť pleť, odstrániť make-up, maz a osviežiť. Takto používam gél denne, zvyčajne ráno, ale ak nestíham, tak večer. Nanesiem si trochu gélu na masážnu/čistiacu kefku z DM a pomasírujem ním krúživými pohybmi asi minútu pleť. Je to veľmi príjemné a pleť je potom krásna nafufňaná a príjemná na dotyk. Je odmastená a pripravená na použitie krémiku.

2, Ako peeling
Ako peeling som ho použila len raz, lebo podľa mňa je až príliš jemný na to, aby som si mohla povedať - tento týždeň mám peeling za sebou. Má však odstraňovať upchaté póry a mŕtve bunky. Niekomu, kto má možno extrémne citlivú pleť by možno takýto peeling mohol stačiť, ja som sa skôr sústreďovala na použitie ako čistiaci gél.

3, Ako sérum
Sérum by malo pokožku zmatňovať a dodať pokožke jas a farbu. Používa sa tak, že gél sa nanesie na suchú pleť a nechá sa pôsobiť tri minúty a následne sa opláchne. Prečo nie. Použijem ho tak asi raz za týždeň a je to podľa mňa fajn. Vždy si predstavím ako sa mi tie malé čiastočky usadia na pokožke a odstránia všetky nečistoty,čo tam mám.


Ako som už spomínala dôvodom, prečo gél používam ráno je jeho mega svieža vôňa. Gél vonia krásne citrusovo a fakt ráno prebudí. Stačí ho máličko a jemne pokožku prejsť s masážnou kefečkou. Gél má skôr redšiu konzistenciu a ten pocit, ktorý nechá na pokožke je fakt úžasný!


Inak masážna kefka na tvár je fakt šikovná vecička. Je to ako manuálny Clarisonic :))) pre ľudí, ktorí nemajú navyše peniaze na niečo, čo im môže a nemusí pomôcť. Kefka je z DM a stojí naozaj pár € takže vám nemusí byť ľúto keď sa opotrebuje. Je veľmi jemná a príjemná a jemnou masážou pleť fakt krásne očistite a bude žiarivejšia. Oceňujem vrchnáčik, ktorý má, pretože kefka je potom vhodná aj na cestovanie takže zo svojej čistiacej rutiny nemusíte vyjsť. 
Inak štetiny sú fakt jemnučké, pokožku nedráždia. Po každom použití odporúčam poriadne prepláchnuť nech sa vám tam neusádza špina. 


A čo vy? Čo robíte, keď zle spíte? Aký čistiaci gél máte doma? Láka vás Clarisonic?

13 komentárov:

  1. Ahoj, pekná recenzia. Práve sa obzerám po nejakom čistiacom géle/y a tento ma zaujal. Kde sa dá zohnať, prosím ťa? :) Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hello
    I love your blog!
    Follow to follow?
    http://defishencia.blogspot.ru/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bielendu mám celkom rada a tento gél som si predtým v ponuke nevšimla, skúsim mu dať šancu :)
    A aký máte problém s názormi rodín? My sme sa snažili mať čo najviac už vybaveného, kým sme o svadbe povedali, aby sme tomu predišli. Ale úplne na 100% to nešlo. Bohužiaľ, nedá sa vyhovieť každému. V každom prípade, je to tvoja svadba, takže robte tak, aby si bola spokojná najmä ty a snúbenec. Držím prsty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tým, že chceme len mikro svadbu tak si každý predstavuje ten chod a všetko okolo toho nejak inak. Najať fotografa pre pár ľudí? Dávať výslužky pre pár ľudí? Posielať oznámenia? Nestačí zavolať? No proste celé zle..och:/

      Odstrániť
  4. Čistící gel po ránu? To musím vyzkoušet!! Potřebuju taky vždycky probrat a rozjasnit, ať nevypadám jako grumpy cat =D
    Dík za tip ;)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sklbit to, co dvě rodiny chtějí? Je to vaše svatba, tak si myslím, že byste si ji měli udělat podle sebe ne podle toho, co chtějí ostatní. Recenze to je pěkná a vůně může být zajímavá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budeme sa snažiť, ale svadby vždy bývajú takou ,,rodinnou skúškou :)" a ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Já osobně nemám Clarasonic, ale jeden čistící kartáček na podobné bázi, používám ho každý večer a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc si nedokážu představit tohle jako sérum :D jinak mě to dost láká, mamka si koupila k narozeninám Clarisonic a takovej zázrak to není, takže bych jí ukázala, že tohle je o dost levnější a možná i lepší :) :D

    >>> Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je? Vážne? No, ono nikdy nebude všetko fungovať všetkým rovnako :/

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne