nedeľa 26. apríla 2015

Jarný make-up


Jar je konečne tu! Vidíte to vy, vidím to aj ja a som úplne presvedčená o tom, že určite nie som jediná, kto sa z toho teší. Je čas na to, aby sme dali do úzadia ťažké farby, hrubé nánosy make-upy a pripravili si na poličku produkty, vďaka ktorým budeme vyzerať oddýchnuto, sviežo a dobre naladené. Kozmetika celkovo by mala byť teraz ľahšia, jemnejšia nielen čo sa týka dekoratívky ale aj parfémov. 
 Ak aj nie ste typ, čo si každú sezónu meníte malovátka odporúčam zmenu aspoň v týchto pár veciach. Verte mi, že rozdiel naozaj uvidíte aj samé.

1, ľahší make-up


Môžete zbožňovať svoj make-up,ale či si to uznáte alebo nie, žiaden make-up nie je stopercentný v každom období. Aj keď by som dala ruku do ohňa za hľuzovkový Dermacol make-up je mi jasné, že v lete by mi fakt nesedel. Make-up treba prispôsobiť pokožke -keď je zima pokožka potrebuje viac hydratujúci ako keď je leto. V lete sa každá pokožka viac potí a mastí a preto potrebuje ľahší make-up. To sa týka aj pokožky, ktorá je problematická. Na zakamuflovanie nedostatkov slúži korektor, nie nánosy make-upu. 


Rozjasňovač! Rozjasňovače spomínam na blogu pomerne často,ale oni robia s pokožkou naozaj divy! Stačí trochu na lícne kosti a pleť je krásna, zdravá a žiarivá. Či už si kúpite nejaký lacný, alebo investujete do drahšieho vrelo nejaký odporúčam. Budete vyzerať naozaj omnoho lepšie!


Baby dajte preč bordové, čierne, tmavohnedé (A všetky hnedé) farby lakov na nechty! Tobôž ak ste mladé! Užite si jar s peknými farbami, ktoré vám rozžiaria nechty a deň! Je škoda nosiť len konzervatívne farby, vyskúšajte aj nejaké iné pekné a uvidíte ako sa budete usmievať vždy ako re pozriete na nechty.

Niekedy stačí naozaj málo aby sa človek cítil a vyzeral lepšie. Vyskúšajte aj vy malú zmenu a uvidíte, možno budete nadšené. 

A čo vy? Čo meníte vo vašich jarných rutinách?
 



6 komentárov:

  1. Super nápad na článek! U mě se se změnou ročních období mění nejvíce asi laky na nehty, co si budeme povídat, v prosinci nikdo náladu na svítivé barvičky nemá :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne to sedí na mňa s lakmi na nechty! :) Milujem pestré odtiene. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkný článek. V podstatě skoro nic neměním. Výrazné barvičky nosím i přes zimu. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mením makeup, to určite. Ďalej krém na tvár a dokonca aj micelárnu vodu. V zime potrebujem riadne hydratovať v lete to už nie je také akútne.
    Laky nosím v lete iba biely- keď sa teda dostatočne opálim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S makeupom súhlasím :) No neviem, mne to príde čudné deliť farby (hlavne čo sa lakov na nechty týka) na základe ročných období. Veľmi rada si dám aj napr. v lete tmavobodrový a v zime pastelovomodrý alebo svetložltý. Ja to vnímam asi inak ako väčšina ľudí, lebo čo vidiím, vačšinou majú názor ako ty :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. make up nosím ľahší v podstate stále, tuhé nánosy veľmi nemusím a nevypadá to prirodzene. Aj rozjasňovač u mňa takmer celoročne, s lakmi súhlasím :)
    ja som ešte vytiahla ružovejšie lícenky, pestrofarebné očné tiene, zelenú a modrú špirálu a takisto ceruzky!
    a bronzeru si doprajem viac, ako v zime :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne