pondelok 6. apríla 2015

Oblievačka ako sa patrí s Victorias Secret Fragrance Mist


Dnešok je podľa mňa najmenej obľúbený deň všetkých slovenských žien (a možno aj českých, oblieva sa u vás?) Šibačke a oblievačke som popravde nikdy na chuť neprišla a ďakujem za to, že mužská časť mojej rodiny je lenivá a sviatky celkom ignorujúca, takže jediné, čo sa mi pritrafí je obligátne pošibanie korbáčom a voda z rozprašovača na kvetiny. Ale! Predstavte si, že by sa na Slovensku našiel jeden chlap, ktorý by šibanie poňal štýlovo - napríklad s parfumovaným mistom od Victorias Secret. To by zožal namiesto vreskotu úspech. 
Ja sa dnes budem oblievať touto krásnou vôňou a budem sa cítiť jarne, sviežo a krásne sladko. Misty, alebo parfumované vody od Victorias Secret sú podľa mňa ich najobľúbenejším kozmetickým produktom a nájdete ich skoro v každom letnom youtube videu. Mňa pomerne dlho obchádzali, pretože sa dali objednať len zo zahraničia a to ma fakt odrádzalo. Asi pred mesiacom som si všimla, že veľmi veľa kozmetiky Victorias Secret majú na http://www.parfemy-elnino.sk/ a odvtedy mám vlastne túto voňavku doma.


Ja som si vybrala telový sprej Passion Struck čo je kombinácia môjho obľúbeného Fuji jabĺčka a vanilky. Popis presne opisuje vôňu - je to naozaj ako jabĺčko zmiešané s vanilkou, nič lepšie vám sama nenapíšem. Krásna sladká ovocná vôňa, ktorá je pomerne výrazná aj napriek tomu, že ide o mist. Misty sú ideálne na leto, kedy na seba nechcete dávať nič ťažké, skôr ľahšie vône, ktoré si kľudne obnovíte každú hodinu. Povedala by som, že výdrž vône na tele je tak pol hodinu pomerne intenzívna a potom postupne slabne. Obnovovanie je príjemné jednak kvôli tomu, aby ste pekne voňali celý deň a jednak preto, že to ,,postriekanie mistom" vás osvieži a ovlaží. Victorias Secret mist stojí okolo 8€, čo je úplne v pohode cena, keď si vezmete, že bežný Avon mist stojí okolo 5€ a má 100ml a tento má 250ml.
Mist som používala denne v Mexiku, kde mi prišiel na večer proste geniálny a teraz si ho nechám na leto, kedy ho budem používať zase keď bude teplo a nebudem chcieť kolegov umoriť Chanelom. Inak z vône som tak nadšená, že mi je jasné, že pri jednej neskončím a hneď ako bude skladom jedna z týchto dvoch beriem ďalšie:

 

Victoria Secret In Paradise Sparkling Sun




Victoria Secret No.02 Midnight Glamour

Teraz sa už nedivím tým youtuberkám, keď si kupovali tri vône naraz, lebo je to fakt super vecička. A za cenu 8€ ani tá peňaženka až tak neplače :))

A čo vy? Ako ste dnes sviatkovali? Boli ste obliate? Aké máte doma tradície? Baby oblieva sa a šibe sa aj v ČR? Láka vás kozmetika VS? Máte niečo doma?

18 komentárov:

  1. VS vôňu si určite zoženiem, konečne sú dostupné aj u nás :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vs sú aj z nás? Wow! Odkedy?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja na tieto spreje veľmi nie som a pri týchto na mňa zafungoval bloggerský boom. Teraz ich vidím na skoro každom blogu = nemusím mať :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj u mňa to tak bolo keď som ich videla na YouTube videách, ale očividne je to dobrá stratégia lebo podvedome mi ostali v hlave a chcela som ich :)

      Odstrániť
  4. Sprej od VS mám ten fialový a je úžasný! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taaakze konecne mas aj ty jeden v zbierke :-) Pamatas, ked som o nich pisala ja, este si len uvazovala a overovala, ci naozaj vonaju aspon chvilu. Tento som este nemala, ale aktualne mam 3 a uz su pripravene. A taky mist je skvely aj na plaz, takze u mna povinna vybava na dovolenku. Na chvilu do chladnicky a sup do plazovej tasky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No prišiel na psa mráz :) ani sa nedivím ze máš tri človeku proste fakt nestačí jeden keď sú také super :) a ktoré máš?

      Odstrániť
  6. I v ČR jsou Velikonoce a taky se v pondělí chodí. Nemám ráda tento svátek a tak ho úplně ignoruju. :-) Vůně jsou super, taky mi moc voní.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja už mám svoj sprej dávno a objednávala som ho z parfums.sk a tam majú omnoho väčší výber :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám kokosovo-vanilkový a super ale teď jsem našla ještě lepší a to od DC a jsou o dost levnější :)
    Ráda bych tě pozvala k nám na jarní GIVEAWAY o paletku Sleek a Tělový sprej Diamond Collection
    KlarissAddell

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wooooow to je jaka kombinácia vôní! Vanilka a kokos! Ten musím mať! A ďakujem za pozvanie určite sa pozriem :)

      Odstrániť
  9. Tělové spreje od VS jsou super, opravdu nejde odolat, aby si jich člověk nekoupil víc :)

    Jak šetří shopaholici?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne