piatok 10. apríla 2015

Pekný chlapec na obale


Viete, čo som si uvedomila? Že za posledný rok používam viac šampóny na farbené vlasy ako na bežné vlasy. Fakt to podľa mňa pomáha udržať farbu a lesk vlasom, a tým, že ich cena je identická ako cena iných šampónov, niet potreby meniť ich. Dnes len taká malá recenzia na šampón, ktorý používam v poslednej dobe (hlavne potom pred-mexikovom faux pas) a je naozaj super - Le Petit Marseillais pre farbené vlasy.

Opäť značka, ktorú som doteraz nepoznala, takže som bola rada, že mám na poličke konečne niečo nové okrem Garnieru a Kallosu. Priznám sa, že šampón ma dostal dvoma (nepodstatnými) vecami: 
1, páčil sa mi obal - aj keď vám možno príde nudný - mne sa zapáčilo to písmo a ten chlapec na obrázku. Je to také milé, francúzske.
2, vec je vôňa!! Mňam! Šampón vonia krásne sladko ako keď si kúpite v tých drevených búdach  jahody a čučoriedky (alebo keď si ich natrháte doma, ale tú vymoženosť ja nemám) a voniam ho aj keď si vlasy neumývam.

Šampón obsahuje olej zo svetlice a extrakt z čučoriedky, ktoré vyživujú farbené vlasy a udržujú na vlasov lesk. Šampón je podľa popisu na stránke založený na rastlinnej báze, ktorej zložky sú ľahko biologicky odbúrateľné, pH neutrálny k pokožke a je dermatologicky testovaný. Neobsahuje parabén. Dodám ešte jednu vec, šampón príliš nepení, tak aby vás to neprekvapilo.



Cena je 5,4€/250ml a kúpite ho na http://franca.sk/. Mňa dnes inak čaká celkom dlhý deň, keď sa prekúšem robotou poobede cestujem na blogerskú akciu do Košíc, kde sa teším na ďalšie baby blogerky :)) Budem sa snažiť čo najviac fotiť, nech sa podelím o pekné zážitky. Vy sa nemusíte báť, príspevok vás tu bude čakať aj zajtra :)) Nech vám rýchlo ubehne piatok a pekný víkend!

A čo vy? Aký šampón teraz používate? Aké máte plány na víkend? 

15 komentárov:

  1. Ja som dnes dorazila Purete Naturelle od L`Oreal Professionnel a chystam sa na John Masters Organics :) Inak Petit Marseillais poznam este z mojich francuzskych cias a bola to moja oblubena drogeriova znacka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt to bolo normálne v drogerkach? To je super :) a ďakujem za tipy ani jeden nepoznám takže sa po nich obzriem :)

      Odstrániť
  2. Od této značky znám jen tekuté mýdlo na ruce, které mě dostalo svou retro vůní (konkrétně to je Tekuté antibakteriální mýdlo s esenciálním olejem šalvěje a extraktem mandarinky)..přesně takovou, jakou si pamatuju z mýdel, co vozil táta z Francie..

    Pěkný víkend =)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šampon nepoznám, ale taky používám na barvené vlasy.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značnu neznám, ale šampon vypadá super, mám ráda voňavé šampony. Já zůstávám věrná Pantene, teď ale používám Gliss kur a moc s ním spokojena nejsem ...
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala gliss kur naposledy strašne dávno a nesadol mi takže k nim sa už ani nevraciam :/

      Odstrániť
  5. nepoznám túto značku, ale vyzerá to zaujímavo
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj ja mám šampón od tejto značky, ale s argánovým olejom a je skvelý ♥ A taktiež sa mi páči jeho obal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip budem vedieť ktorý skúšať ako druhý :)

      Odstrániť
  7. Tiež som o značke doteraz nepočula, obal je veľmi zaujímavý. :) Momentálne používam Garnier Ultra Doux s argánovým olejom a brusnicami a na intráku mám Gliss Kur Total Repair. S Garnierom som veľmi spokojná a ten druhý zatiaľ neviem posúdiť, kúpila som ho nedávno. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež fanúšik toho garnieru nedá sa mu nič vytknúť :)

      Odstrániť
  8. Ja som si túto značku prvý krát kúpila keď som bola na Erazme v Španielsku a hneď som si ju obľúbila. Majú aj úžasné sprchové gély :) škoda že na Slovensku sa v bežných obchodoch kúpiť nedajú

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne