streda 1. apríla 2015

Ružová láva


 Ak vám viem v týždni predstaviť dve dekoratívkové topky je to pre mňa dobrý týždeň. Neviem prečo, ale mám pocit, že dekoratívky, ktorá stojí za zmienenie je menej ako pleťovej a telovej kozmetiky. Takže tu tento týždeň máme druhú a je to podľa mňa super výrobok, za málo peňazí ktorý si nájde využitie vo veľa kabelkách. Neviem, či sledujete novinky na stránke http://www.makeuprevolution.cz/ a ak nie, pred časom tam pribudla tzv. tekutá láva na pery. Mňa zaujal jednak ten názov a jednak farba, ktorá v mojej zbierke chýbala. Takže ju tu dnes máme, odskúšanú a zrecenzovanú tekutú lávu na pery. 


Čo sa týka výrobkov na pery od Make-up revolution mám doma už tri rúže (všímate tú závislosť od rúžov?) a všetky sú top super. Vyskúšať teda rúžo/lesk bol pochopiteľný krok, obzvlášť keď sa na stránke píše, že ide o ich najlepší výrobok na pery. Ja som si vybrala lávu v odtieni Shockwave, čo je krásna sýto ružovo/fialová farba. Je to tak zvláštna farba, že je ideálna na celý rok, len k nej musíte doladiť oblečenie. 


Lesk má tubičkové balenie, na ktorého konci je však akoby hubkový aplikátor. Viem, že kedysi takéto lesky fičali, ku mne sa však žiaden nedostal, takže teraz prežívam radosť z nepoznaného. Trochu lesku si vytlačíte z tubičky a potom jednoducho nanesiete na pery. Tá hubička je pohodlná v tom, že vám reguluje množstvo lesku, takže ak stlačíte viac neskončíte s vyšplechnutým leskom na perách. 


Čo sa týka samotnej farby, je naozaj neskutočne zaujímavá a podľa mňa krásna. Pigmentácia lesku je na jedničku a na zaujímavosti mu navyše pridáva, že lesk je bez trblietok, skôr do matna. 
Konzistencia je celkom zvláštna tiež - nie je to úplne lesk a nie je to rúž. Je to akoby lesk s dlhou výdržou a strednou odolnosťou voči pitiu a jedlu. Ja som si ho za deň naniesla dvakrát a to úplne stačilo. Večer sa mi jemne vpil do hraníc pier, ale nevysušil pery a počas dňa sa negrčkavel. Je pravda, že keď som došla domov už som s ním nič nerobila, takže to bolo dané pravdepodobne aj tým.


Cena je okolo 5,5€, čo je podľa mňa úplne normálna a hodiaca sa cena. Lesk resp. láva je v ponuke v 5 odtieňoch, a celkom neskromne, ale úprimne tento je jednoznačne najkrajší.

Ak vás láka skúšať zaujímavé veci a uznáte so mnou, že tá farba je proste pecka, viete, kde hľadať :))

A čo vy? Už sa chystáte na jar? Meníte si lesky, rúže na farebnejšie? Čo poviete na hubičkový aplikátor?

20 komentárov:

  1. No ja som mala dost zle skusenosti s ruzom makeup revolution ale zas to bol z tych jednoeurovych tak to moze byt preto :D vysusoval, zdoraznoval supinky a nic nevydrzal, plus, neuvedomila som si, ze bude mat dost velke trblietky, ked som si ho objednavala :D (to uz nie je ich chyba aj ked zdoraznit to tam mohli)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten moj nebol ten uplne najlacnejsi tak mozno to bolo tym :) ale su super, mozno zrecenzujem aj tie ostatné, nech šírim dobrú osvetu :)

      Odstrániť
  2. Tento produkt mé láká!:) Moc hezká barva, dlouhotrvajících věcí na rty není nikdy dost:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa práveže takéto odtiene nepáčia a tento mi príde najmenej pekný :) ale tie zvyšné 4 by som kľudne brala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sledování blogů má i jednu nevýhodu, stále nacházím věci, které prostě chci a musím mít. :-D Vypadá moc dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No vypadá hodně zajímavě, určitě bych také zkusila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásna farba. :) Škoda, že mi takáto výrazná ružová veľmi nesvedčí. :D
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherná barva. Já se zatím nechystám na jaro. A navíc jakmile začne teplo, nesnesu toho na obličeji moc, takže i rtěnky mizí, sem tam dám světlý lesk..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No u nás včera snežilo, tak začínam mať pocit, že aj moje chystanie bolo predčasné :)

      Odstrániť
  8. Neměl podobný aplikátor už asi před sto lety třeba Avon? Lesky nenosím, používala jsem je v pubertě, ale teď vůbec. Koupila jsem si v nějakým prudkým záchvatu nadšení lak na rty od Rimmelu, což je asi něco podobnýho jako tohle, ale pak mě to zas přešlo. Zůstávám věrná rtěnkám. Preferuju klidně i na úkor komfortu nošení rtěnky, co si prostě sednou a drží (takže ideálně matný). Tyhle tekuté věci ne. Barva, no, studené barvy mám ráda, ale tahle výrazně studeně růžová mi evokuje utopence. :-D Není špatná, jen si dovedu představit, že by slušela spíš tmavým typům, já mám fakt světlou pleť a vypadala bych v tom asi strašlivě.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne