pondelok 13. apríla 2015

Sparitual Pioneer, jediný kvôli ktorému som ochotná trpieť


Trblietavé laky sa mi naozaj neskutočne páčia, ale čím som staršia, tým mám na nich menšiu trpezlivosť. Alobalová metóda je síce, fajn, ale skôr ako za  15 minút si ju aj tak neurobíte a to mi príde ako strašná kopa času strávená odlakovaním nechtov. Takže trblietavý lak si dám na nechty asi dvakrát do roka, kedy si ich síce obdivujem celý týždeň,ale od stredy sa psychicky pripravujem na nedeľu. Jedinou výnimkou je lak, ktorý sa niekomu páči a niekomu nie Sparitual Pioneer.


Aj keď teda nemám náklonnosť k trblietavým lakom, toto bola proste láska na prvý pohľad. Pioneer mi pripomína akoby pocukrovaný koláčik.Príde mi dievčenský, veselý, hravý a taký na dobrú náladu. A inak aj takú náladu pri ňom mám, vždy keď ho mám na rukách a pozriem sa na nich, nedá mi neusmiať sa. 


Tým, že je to celoflitrovaný lak môžete ho použiť buď ako topcoat na nejaký iný lak, alebo vo viacerých vrstvách aj na vaše nechty. Ja som ho použila samostatne v troch vrstvách a páčil sa mi tak. Bol to síce, trochu nezvyk, ale rýchlo som si zvykla. 


Ak sa zapáčil aj vám, zoženiete ho v akcii za 6€ na http://eshop.zahir.sk/. Inak, nakoľko som nemala doma alobal, odľakovala som ho normálne len vatou a aj keď to bolo utrpenie, išiel ľahšie ako Essence trbliče. Takže, pri ňom mám nervy z odlakovania až od piatku :)))

A čo vy a trblietavé laky? Odrádza vás náročné odlakovanie?

15 komentárov:

  1. Ahoj, môžem sa opýtať, čo je alobalová metóda? :D Ja som trblietavé laky vždy odlakovávala s vatovými tampónikmi a trvalo to čosi dlhšie, než obyčajný lak, ale zase 10 ani 15 min určite nie...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, jasne :) alobalová metóda ti ľahko odlakuje hocijaký lak na nechty - rozstriháš si vatový tampónik, tak aby si ním vedela zakryť plochu nechtu . Potom jednotlivé kúsky vatového tampónika namočíš do odlakovača a položíš na nechty. Následne celý necht zamotáš do alobalu. Počkáš asi 5 minút a len dáš dole a necht je odlakovaný :)

      Odstrániť
  2. Sice se mi některé líbí, ale tenhle zrovna vůbec. Nelíbí se mi ta základová barva, evokuje mi to špinavý kus betonu (omlouvám se, nechci nikomu hanět jeho vkus). :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda nie v pohode :)) ale aké prirovnanie si našla:))

      Odstrániť
    2. Šedou barvu mám jinak moc ráda. Šedá v matu mi na nehtech připadá dokonalá. Ale mnohabarevně třpytky jsou na mě moc (když už, tak jen s lehkým shimmerem, jinak dávám přednost spíš čistě krémovým lakům) a ta základová barva je taková zvláštně neurčitě šedo-tělovo ušpiněná. :-) (Nicméně věřím, že někomu jistě může slušet a své fanoušky si najde, já preferuju zářivé primární barvy, které se ke mně hodí víc. Dokonce i ideální tělovka je pro mě někde v odstínech prasátkovobarbínkovské růžové, tlumené barvy nejsou můj šálek. :-)

      Odstrániť
    3. jj chápem :) napr.môj ocino neznáša všetky krikľavé farby a vždy keď mám nejaký na nechtoch je to podľa neho hrôza. Nech by bol podľa mňa akokoľvek pekný pre neho je to proste príšernosť :))

      Odstrániť
    4. Mno, mám dojem, že jakkoli my si myslíme, jak nejsme ozdobené, tak muži obecně si na křiklavé barvy na ženách nepotrpí. Myslím si, že ještě tak zvládají klasiku, červené nehty atd., ale neznám moc chlapů, kteří by uznávali na nehtech třeba modrý lak (a nemyslím si, že to bude jen do jisté míry majetnickým vztahem k vlastní ženě, ať je to dcera nebo partnerka, o které nechtějí, aby byla příliš vyzývavá). :-)

      Odstrániť
  3. Mne sa veľmi páči! Mám podobný od Golden Rose z kolekcie Jolly Jewels :)
    Alobalovú metódu nepoužívam, stačí keď tampónik priložím na chvíľu dlhšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri tomto to stačilo tiež tak,ale niektoré Essence bez alobalovej podľa mňa fakt nejdú:/

      Odstrániť
  4. Pro krásu se musí trpět. :-D Lak se mi moc líbí.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pro ten třpyt a lesk, které třpytkaté laky dělají, jsem schopna vydržet zdlouhavé odlakovávání :D alobalová metoda je nejlepší způsob, nic lepšího asi není :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Miluji třpytivé laky a tenhle je nádherný! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne