piatok 24. apríla 2015

Týždeň v obrázkoch


Posledné týždne stáli za nič. Ležala som doma s angínou, zápalom priedušiek a zápalom dutín. Poviem vám, magické kombo. Keď som išla k lekárke povedala som si, že je to vlastne OK, je to moja prvá choroba, pri ktorej môžem len ležať a pozerať telku (dovtedy, keď som bola chorá som sa vždy učila do školy). A viete čo? Nevidela som ani jeden film, pretože som bola v podstate celý týždeň v horúčkach, takže som ho skoro celý prespala či prebdela. Ale, našla som aspoň nový seriál o ktorom vám napíšem nižšie.  Snúbenec bol skoro celý čas na služobke, takže som si z jeho časti postele urobila zväčšený nočný stolík, hovorím si, ešte, že to nevidel :)))


Musím si budovať imunitu! A ako lepšie ako ovocím? Tak teraz každý večer vymýšľame všakovaké chutné smoothies - momentálne vedie jahoda, pomarančový džús, banán a jablko. Mňam! Poraďte nejaké dobré kombinácie rada sa nechám inšpirovať :))


Choroba je našťastie preč, takže konečne som začala chodiť do roboty a načerpávať novú energiu na slniečku. Človeku je hneď lepšie, keď chodí domov za svetla  a stíha ešte prechádzku v príjemnom počasí. Hneď som sa vám musela odfotiť aj v nových okuliaroch, ktoré som dostala na zrecenzovanie od stránky http://okuliarewayfarer.sk/. Páčil sa mi na nich hlavne zlatý detail v strede a na bokoch a ak sa potrebujete predzásobiť pred letom nejakými peknými okuliarmi určite vyskúšajte tu: klik. Stránka ponúka naozaj široký výber, za smiešne ceny - priemerne stoja okolo 5€ a najdrahšie hádam 10€. Ja som si vybrala trojo, všetky postupne uvidíte a obzvlášť sa teším, keď vám ukážem jedny netradičné, na ktoré ešte trochu zbieram odvahu.
Tieto sú podľa mňa ideálne na denné nosenie, zlato-hnedá kombinácia je in každý rok, takže už teraz viem, že ich budem nosiť strašne často. Sedia mi veľmi dobre a sú pevné, určite sa len tak nevyhegajú.



 Ten seriál, čo som spomínala? V prvom rade, musíte sa pripraviť, že je to seriál, ktorý je akoby mix mexickej telenovely na americký spôsob, pričom dejová línia je aj o tom, ako ironizujú telenovely. Viete čo, pridám vám rovno trailer :


Ale je to super! Ak sa vám nechce pozerať video, tak je to o tom, že Jane je 24 ročná panna, ktorú lekárka omylom oplodní a je tehotná. Toľko k tomu stačí, je to smiešne, pekné, trochu romantické a hlavne si pri tom fakt oddýchnete, pretože je to tak absurdné, až to bolí.


To len úplne mimo, ale aha čo som našla v potravinách :)) Kto by nechcel aby sa jeho blog volal ako paradajkový pretlak?


A keď sa bavíme o tomto týždni, aby ste ešte vedeli, čo ma momentálne ,,zabáva" asi najviac. Uvedomila som si, že august je tu ani sa nenazdám a ja vlastne nemám zarezervovanú a ani vybratú reštauráciu na svadbu. Chcela som sem napísať ha ha ha, ale úprimne smiech ma prešiel. Tento týždeň sme boli v troch a jedna horšia jak druhá. Snáď neskončíme v McDonalde (vtip).. O, a aby som nezabudla - pamätáte, ako som písala, že chceme mikro svadbu? Po spísaní nevyhnutnej rodiny máme skoro 50 hostí..A ja som bola v tom, že ich bude 10..


Reštauráciu síce nemám, ale mám vybranú kyticu. Jednoduchá kytica z pivoniek - pivonky sú podľa mňa jedny z najkrajších kvetín aké sú, a ak som niečo vedela od začiatku (okrem toho, že si za muža vezmem môjho snúbenca) tak to, že raz budem mať pivonky. Čo poviete?

A čo vy? Aký bol váš týždeň? Ste zdravé/ý? Bavia vás tieto svadobné okienka? Ak máte nejaký nový seriál šup sem s ním, potešíte ma :))

17 komentárov:

  1. tak aspoň, že už ti je lépe. jinak pivoňky jsou krásné, já bych jednou chtěla kytici alá luční kvítí :D.
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som inak rozmýšľala aj nad takou alternatívou, ale k šatám sa viac hodia pivonky :)

      Odstrániť
  2. Ja som mala dlhý týždeň, veľa práce, prerábame kuchyňu a začína mi už alergická nádcha, takže sa teším na víkend, že si kus oddýchnem... (dúfam)
    Pivonky sú perfektný výber :)
    a áno, svadobné okienka bavia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj tak držím palce, nech ťa nádcha moc nevyčerpá a nech kuchyňa vyjde tak ako si predstavuješ :)

      Odstrániť
  3. Svadobné okienka sú super! :) Môj týždeň bol náročný, samá škola a nemala som takmer na nič iné čas.
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takové články mám ráda. :-) Věřím, že rajčatový protlak ti udělal radost. :-D
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hiiii, prečo malá svadba? ja by som si napríklad nevedela predstaviť svadbu bez kamarátov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No my nie sme na všetky tie ceremónie, ktoré sa s veľkou svadbou spájajú, čiže takto v ,,úzkom" kruhu je nám to príjemnejšie :)

      Odstrániť
  6. Okuliare sú krásne a so smoothie si mi narobila chuťky, pretože ja milujem všetky kombinácie. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja mám rada smoothie banán-jahody-mlieko, ale zbožňujem aj jablko-cvikla, lesné ovocie (všetko, čo ťa napadne - čučoriedky, jahody, maliny, brusnice...) alebo citrón-pomaranč-grep (to je vitamínová bomba a navyše mám rada kyslé) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Citrón, pomaranč grep je aj moja NAJ kombinácia :) vždy mám potom pocit, ako keby som do seba dala stovku vitamínov :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne