štvrtok 30. apríla 2015

Zálohová Himalaya


Ako ste mohli vidieť v poslednom príspevku o spotrebovaných výrobkoch minulo sa mi pleťové odličovacie mlieko. Výnimočne som nemusela týždeň dumať nad tým, aké si kúpim ďalšie, pretože som mala doma v zálohe pleťové mlieko pre suchú a citlivú pleť od Himalaye. Takže som si ho len zo skrine presunula na poličku a mohla som ho začať používať. Tešila som sa na neho už dlhšiu dobu, nakoľko som vždy rada, ak sa mi v pleťovej starostlivosti podarí používať viac výrobkov z jednej značky. Možno to platí a možno nie, ale ja mám pocit, že je potom efekt výrobkov väčší. Momentálne používam od Himalaye nočný krém (recenzia tu:klik), takže verím že výsledky budú ešte lepšie.


Ako z názvu vyplýva odličovacie mlieko je určené pre suchú a citlivú pleť, takže pokožku by nemalo dráždiť ani vysušovať. Mliečko obsahuje mydlový orech a mandarinku, ktoré pleť čistia a uhorku, ktorá ju hydratuje. Mliečko má jemne sladkú vôňu - sú to také tie čisté/jemné/sladké vône, ktoré vám podľa mňa nemôžu prekážať. 
Mlieko je naozaj veľmi jemné, pokožku pekne odlíči a nedráždi ju. Pokožka zostáva odlíčená a hebká. 



Posledný pol rok som sa zvykla odličovať uterákovou metódou - naniesla som mliečko na končeky prstov, pomasírovala na pokožke a následne umyla navlhčeným uterákom. Nehovorím, že s týmto mliečkom to nejde, ale nakoľko má mliečko redšiu konzistenciu je to komplikovanejšie. Omnoho praktickejšie pre mňa bolo presedlať na klasické vatové tampóniky, na ktoré ho nanesiem a tak pokožku odlíčim. 
Inak mliečko je len na tvár a krk, na oči je potrebné použiť iný odličovač. 


Tým, že je mlieko redšie je ideálne na jar a leto. Určite nie som jediná, kto na seba v teplom počasí nerád dáva hutné veci a toto je presne ten prípad. Tak ako mením krémiky na ľahšie mením aj odličovače a tento mi tak popravde vyšiel bez toho, že by som to vyslovene chcela. Mlieko stojí okolo 5€ a ak pri sebe nemáte obchod, kde sa predáva Himalaya skúste http://www.mojahimalaya.sk/

A čo vy? Poraďte nejaký dobrý odličovač? Aký máte momentálne na poličke?

6 komentárov:

  1. Tohle čistící mléko sháníme už nějakou dobu, no v Praze se nám to nedaří..všechno ostatní od Himalaye mají, ale mléko ne..asi je to hodně žádané zboží..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám doma odličovač od Nivei, ale nečistí tak dobře jako micelárka od Biodermy. Takže začnu být asi věrná jen jedné značce. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobry odlicovac? Ja ted pouzivam micelarni vodu od garnier. Predtim jsem mela zase micelarni vodu od nivei. :) zz obema vyrobky jsem spokojena.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne