pondelok 27. apríla 2015

Zase ani jeden po ruke


Fakt mám doma najmenej 10 balzamov na pery. A to som si inak celkom istá, že ich mám aj viac. Ale doma mám aj viac ako 30 kabeliek, takže ak si vezmem, že si naozaj kabelku málokedy vyložím poriadne dosť často sa mi stáva, že keď potrebujem nájsť rýchlo balzam, tak ho jednoducho nenájdem. A preto mi balzamy neustále pribúdajú. Nie tak často ako kedysi, ale raz za pol roka zvyčajne vždy nejaký príde. Ako tento od Weledy, o ktorom som ani netušila, že existuje.


 Ak sa povie Weleda, mňa osobne napadnú hneď kvalitné sprchové gély, pretože tie vedia robiť podľa mňa najlepšie. Majú krásne obaly, pokožku nevysušujú a voňajú krásne. Ale zdanie klame, Weleda toho robí naozaj podstatne viac. Ako tento balzam na pery, došla som na neho úplnou náhodou a som rada, že som v ich e-shope (http://eshop.weleda.sk/) klikala kade tade. Inak, ak máte radi Weledu a príde vám ťažko dostupná vrelo odporúčam e-shop, jednak tak máte zľavu za registráciu a jednak je tam naozaj celý sortiment. 
Ale späť k balzamu na pery. Ako som bola chorá som permanentne vysušená - ja som stále smädná, pokožku mám suchú, pery ma štípu a celkovo sa cítim nekomfortne. Ako som bola cez víkend vonku prejsť sa v Zoo normálne som sa spálila na krku a dekolte a to som mala bundu. Viem, že ešte nie som úplne fit a beriem to tak, že toto s tým asi súvisí a preto som hľadala nejaký lepší, kvalitnejší balzam. Tento som mala doma už dlhšie, akurát som ho vyhrabala zo svojich zásob a začala používať pravidelne. 


Čo sa týka samotného Everon balzamu obsahuje jojobový olej, včelí vosk, bambucké maslo, ružový vosk, výťažky z ruže a vanilky a mnoho iného. Ako vidíte ide o silne hydratačný a výživný balzam, ktorý perám dodá naozaj všetko, čo potrebujú. Balzam má pri prvotných použitiach pomerne tuhú konzistenciu a musí sa rozmastiť. Ideálne je, ak ho nenecháte v chlade či tme, pretože potom zase ,,zatvrdne". Potom ako ho rozmastíte je veľmi príjemný a naozaj krásne hydratuje. Ja posledné týždne naozaj nič iné nepoužívam a som veľmi spokojná. Kým sa nedám dokopy dala som lesky aj rúže bokom, bolo by fakt zbytočné dávať si rúž na dopukané pery. Dňom čo dňom som na tom (aj vďaka balzamu) lepšie, takže verím, že koncom týždňa vytiahnem nejaké pekné jarné farby. Balzam mi inak trochu  pripomína balzam na pery od Logony s nechtíkom, ktorý patrí medzi moje obľúbené. Balzam vonia jemne, sladko- medovo. Je to podľa mňa unisex voňa, ktorú môže používať celá rodina.


Ak si teda potrpíte na kvalitné zloženia viete, čo hľadať. Cena balzamu sa pohybuje okolo 5€. 

A čo vy? Vyhýbajú sa vám choroby? Máte doma niečo od Weledy? Ako ste víkendovali?


14 komentárov:

  1. taktiež sme boli v sobotu v zoo a bolo to zoo v zoo ( toľko národa :D ) ........ Ja mam doma cca 30-40 balzamov, takže ich mám všade a aj tak mi pribúdajú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ľudí tam bolo veru mega :)) a videla si aj krst tigríka?:)

      Odstrániť
  2. Tento milujeeeeeem! :) Kuk sem :).
    Inak ja nemám so strácaním balzamov najmenší problém :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidím, že rovnaká spokojnosť :) no hold viac ako sedem dostať nemohol :)

      Odstrániť
  3. Já už se blížím k 20-ti balzámům a stále přibývá. :-) Weledu ale ještě nemám.
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež mám doma okolo 15 balzamov :D Ale tento som ešte neskúšala :)
    LifeAsIva
    ♥GIVEAWAY♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. presne tento balzam som si nedavno kupila, pretoze ma zaujalo zlozenie a bol v zlave :-D no po prvom vyskusani a hlavne ovonani som ho musela posunut niekomu inemu...strasne mi smrdel (nebudem radsej komentovat ako co :-D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? A po čom smrdel? Lebo ten môj vonia vyslovene ako med, a to síce nemusí niekomu voňať ale slovo smrdel by som nepoužila. Bol ešte v záruke?

      Odstrániť
  6. sa mi vidi ze som ho uz niekde zazrela mozno niekedy po nom siahnem aj ked ja mam radsej mastnejsie balzamy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento nie z kategórie tých najmastnejších, takže možno radšej siahni po inom :)

      Odstrániť
  7. Ja tento balzam uplne milujem :) krásne vonia a uplne mi vyhovuje aj konzistencia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne