štvrtok 16. apríla 2015

Ziaja víkend očami Bianci


Dnes vám prinášam taký malý foto report o mojom minulom víkende, ktorý som mala možnosť stráviť v Košiciach v super spoločnosti krásnych báb a skvelej kozmetiky!

Nakoľko som z BA môj víkend začal už v piatok podvečer, kedy som sa s Peťkou (zastupujúcou Ziaju) a Jankou stretli vo vlaku a spolu trielili do Košíc. Cesta ubehla neuveriteľne rýchlo -3 baby, to si viete predstaviť, prebrali sme všetko od frajerov po nechuť k veľkým svadbám a ani sme sa nenazdali boli sme v Košiciach. Celkom unavené z dlhého dňa sme všetky zaľahli a snažili sa načerpať sily na druhý deň.


A ten veru stál za to! Pred obedom sme sa všetky stretli na Ziaja stánku v Košickej Optime, ktorý musíte navštíviť ak ste z Košíc alebo okolia. Prečo?
  • Milšiu (a krajšiu) pani predavačku inde nenájdete (pozdravujem Natálku:)
  • Stánok je neskutočne čistý, prehľadný
  • Úžasný sortiment lacných a kvalitných produktov

Peťka nám vo vlaku povedala, že si budeme môcť vybrať sedem produktov a ak vám mám pravdu povedať, v duchu som rozmýšľala, čo také si asi vezmem, nakoľko viete, ako mám Ziaju rada, takže z nej mám doma fakt veľa vecí. Nečakala som, že ma niečo ešte môže prekvapiť a to som nevidela ten stánok! WOW!!!


Stánok má síce len 12m2 ale aj tak obsahuje cez 400 výrobkov. Každý si tam nájde svoje - deti, mamičky, mládež, muži, mladé baby, staršie ženy a aj dôchodcovia. Ziaja myslí naozaj na každého, čo hovorí aj jej motto - Ziaja pre teba!


Tie detské obaly sú proste mega rozkošné!


Baby by vám vedeli povedať, že moja najväčšia dilema bola, ktorý detský sprchový gél si zobrať. Cola? Žuvačka? Vanilka a cookies? Čo myslíte, ktorému som neodolala?


Nasledoval obed v krásnej reštaurácii Pizza Olive, na ktorom sme sa mohli my baby medzi sebou lepšie spoznať a pokecať pri dobrom jedle. Ja som neodolala paradajkovej polievke a prosciutovým papardellám. Vidíte ten pohľad na tú polievku? To hovorí samo o sebe aká bola dobrá!




Po chutnom obede sme mohli vyskúšať SPA manikúru tiež v salóne v Optime. Ja som na ňu išla vo dvojici s mojou východňárskou sestrou Zuzkou, ktorú dúfam, že čoskoro uvidím na nejakej ďalšej akcii :)) Spa manikúra inak bola veľmi príjemná, a dokonca ma pani manikérka pochválila, že mám také kvalitné nechty, že na manikúru nepotrebujem chodiť. Kiež by mi toto niekedy povedala kaderníčka :D

A po manikúre to najlepšie!!! Výber siedmich produktov! Čo som si vybrala uvidíte postupne v recenziách, ale snažila som sa doslova z každého rožka troška :))


Poobede sme sa my nekošičanky rozhodli spoznať krásy tohoto mesta a uznávam, Košice sú naozaj nádherné. Vyšlo nám aj krásne počasie, takže nič lepšie ako príjemná prechádzka centrom nepripadalo do úvahy!



A viete, kde sme zakotvili? V reštike, ktorá sa volá Republika Východu! Mne to celkom pripomínalo Shtoora na východňársky štýl ale bolo to super. Lístok bol písaný v šarištine, takže turisti môžu lúštiť čo si dajú. Najedli sme sa naozaj výborne a treba ešte opakovať, že sme s babami zase porozoberali naozaj všetko?



Jedno veľké vďaka patrí Peťke za zorganizovanie tak skvelej akcie, mala som fakt úžasný víkend a dlho na neho budem spomínať! Ďakujem pani Ondrejkovičovej, ktorá sa snaží o presadzovanie Ziaje už niekoľko rokov a myslím, si, že odvádza neskutočne dobrú robotu a samozrejme babám, ktoré boli mega spoločnosť a dúfam, že sa čoskoro uvidíme! Ako som hovorila, ak tu nejaká budete musíte sa mi ozvať a pôjdeme na kávu! Ak by vás zaujímalo, ako sa na Ziaja evente páčilo babám, nájdete ich tu: Nika na Bynicka, Janka zo Save On Beauty, Zuzka ako Purpurová lastovička, Miriamka z Beauty Diaries a  ukecaná Zuzka zo Sue and Colours.

A čo vy a Ziaja? Stále odolávate či už používate? 

23 komentárov:

  1. Krásne si to napísala. Bol to fantastický deň a určite by som si ho zopakovala. A s tým ozvaním sa na napodobne. Ak budeš mať niekedy cestu do KE, určite daj vedieť a niečo podnikneme, napríklad aj nákup v Ziaji :D
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ak by som bola v Košiciach Ziaju by som nemohla vynechať :)

      Odstrániť
  2. Republika rulezzz! :D
    Vidím to na identické fotky vo všetkých 6 článkoch! :D
    A inak samozrejme so všetkým súhlasím :), super článok.
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ty si si odfotila tú ústavu nakoniec?:))

      Odstrániť
    2. Né! Ja som si ju len čítala na wecku, zatiaľ čo Mimslady nervózne prešľapovala pred dverami! :D

      Odstrániť
  3. Ziaju mám moc ráda. Ten víkend musel být opravdu super. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Muselo Vám byť perfektne! Republika je jeden z mojich obľúbených podnikov v KE, východniarka sa vo mne nezaprie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku Ziaja milujem :) Vyzerá to že ste mali pekný víkend :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Strašně bych od nich něco chtěla zkusit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ešte som ju nevyskúšala, ale už som o nej veľa počula :) pekné fotky, musela si si to veľmi užiť
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) určite vyskúšaj Ziaja naozaj stojí za to!

      Odstrániť
  8. Košice sú krásne mesto a vždy mám radosť, keď idem domov a zavítam do nich :) Ziaja stánok som videl práve pri mojej poslednej návšteve, no mal som naponáhlo a nestihol som ho navštíviť, čo teraz ľutujem... Ale pri najbližšej návšteve doňho určite zavítam a vykúpim to tam (keďže v Prahe mám problém nájsť čokoľvek z tejto značky :-/).

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sa tam určite zastav, verím, že neodídeš na prázdno :)

      Odstrániť
  9. mna by zaujimalo v ktorych obchodoch sa predava ziaja a cez ktorych dodavatelov... nemozem sa k nej dostat :( a robim v obchode velela by som ju dostat do predaja tam :) tak nech poradí mi pani Ondrejkovičová :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by si mi napísala e-mail (na biancaprincipesssa@gmail.com) posunula by som ho p. Onrejkovičovej a možno by ste sa dohodli :)

      Odstrániť
  10. zdravím ťa sestra zo západu :) tak to bol veľmi pekný príspevok, tak isto ako aj sobota strávená so Ziajou :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne