pondelok 25. mája 2015

Aby ste to stihli do leta


Dnes sa naladíme na mexickú vlnu (inak príspevok o dovolenke v Mexiku je naplánovaný na piatok a verím, že sa máte na čo tešiť), a ukážem vám jeden výrobok, ktorý som používala tam a budem ho zase používať v lete. Inak do Mexika som si brala vyslovene prípravky na regeneráciu, proti poškodeniu slnečným žiarením a s vyššou ochranou. Predsa len takmer 20 dní na ostrom slnku dokáže na nepripravenej pokožke urobiť šarapatu. 


Na pleť som mala po skúsenosti spred dvoch rokov najvyššie nároky (zobrala som si len rôzne vzorky, ktoré mi vošli pod ruku a tie mi nakoniec viac pokožku dráždili akoby jej pomáhali) a preto som pozorne vyberala hádam už mesiac pred dovolenkou. S istotou som vedela, že po mori a slniečku bude moja pleť ešte suchšia takže som určite chcela olej. A našla som! Dovolím si napísať, že ten najlepší, aký som si mohla vybrať! Jojobový Carotino olej s Aloe vera od Nobilis Tilia. Olej obsahuje jojobový a šípkový olej, ktoré pokožku vyživujú a hydratujú pričom spolu s ostatnými zložkami pôsobia proti tvorbe vrások a zlepšujú regeneráciu pokožky.


Ak som si do Mexika myslela, že najlepšie pleťové oleje robí Saloos veru som sa mýlila. Saloos síce robí naozaj skvelé oleje, ale na tento Nobilis sa fakt nechytá. Nobilis vonia úžasne- bylinkovo/levanduľovo - krásne upokojujúco. Na celú pleť a krk potrebujete tri kvapky - ktoré sa dávkovačom úžasne dávkujú a následne stačí vmasírovať. Olej sa vpíja neskutočne rýchlo, žiadne 5 minútové čakanie ako u Saloosu. V návode sa píše, že je na denné a nočné použitie,ale ja som ho používala len večer. Pokožka je po ňom krásne hebká, jemná, vyživená a naozaj krajšia.
 

Ak sa v lete chystáte k moru alebo slniť sa neváhala by som ani minútu. Olej je dokonalý regenerátor poškodenej a namáhanej pokožky. Kúpite ho na http://www.navratkprirode.sk/  v rôznych baleniach a cenovo od 9€.

A čo vy? Staráte sa na slnku o pokožku poriadne? Máte doma pleťový olej?

16 komentárov:

  1. Díky za tip, až se budu chystat k moři, vím, po čem sáhnu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Žádný pleťový olej nemám, ale vzhledem k typu mé pokožky bych to co nejdříve měla napravit. Super tip. :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super olej, díky moc za tip :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Děkuju za tip :) asi si ho koupím než pojedu v létě do chorvatska :)

    Blond LADY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak táto vec sa mi určite zíde :) Dík za tip :))
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vypadá velmi zajímavě :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:) Budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Oleje som si v poslednej dobe veľmi obľúbila :) Najmä na pleť a konečne ma netrápia šupinky :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne