štvrtok 28. mája 2015

Loreal Mythic Oil


V poslednom príspevku o spotrebovaných výrobkoch som mala Loreal olej na vlasy. Stále trvám na tom, že je to jeden z najlepších cenovo prístupných olejov, aký som kedy mala doma. Loreal som nahradila Glisskurom, ktorý som mala doma z nejakého vianočného balíčku a to je vám veru katastrofa. Aj keď sa ho snažím používať ako sa len dá, vlasy sú o pár hodín suché, rýchlejšie sa mastnia a proste nie je to ,,ono". Povedala som si, že ho budem používať deň predtým ako si idem vlasy umyť -to už toľko škody nenapácha, a zaobstarám so nový, ktorý reálne bude robiť svoju robotu.


Vedela som, že pôjdem do Lorealu, nakoľko ten sa mi fakt osvedčil ale  chcela som vyskúšať niečo nové. Na http://www.nanicvlasy.sk/  stojí Mythic oil rovnako ako v drogérii klasické Loreal oleje (10€), takže ako vždy - ak si idete kupovať niečo drahšie odporúčam prekutrať internetovú ponuku. Moja voľba bola veľmi rýchla - Mythic Oil Colour Glow Oil. V prvom rade musím napísať, že sa mi neskutočne páči balenie - pripomína mi arabskú architektúru a som rada, že sa s ním Loreal tak pekne pohral. Škatuľku som síce vyhodila, ale bola fakt pekná a poukazovala na to, že je to akoby vyšší stupeň ich vlasovej starostlivosti.


Pekné je ale aj balenie oleja, ktoré je prekvapivo v plastovej tube. Prekvapilo ma to len z toho dôvodu, že verzia z drogérie bola v skle a táto ,,vyššia" v plaste. Myslím si, že je to dané tým, že Mythic oil je určený aj pre kadernícke salóny a kaderníčke sa bude lepšie robiť s plastom, ako zo sklom. Predsa len, ak jej padne plast, nič by sa nemalo stať, ale ak jej padne sklo bol by to väčší problém. 

Samotný olej obsahuje brusnicový a ľanový olej, ktoré chránia farbu vlasov, dodávajú im lesk a hydratáciu. Olej je príjemne ľahký, dobre sa nanáša a rýchlo sa vpíja. Robí presne to, čo som od neho čakala - ak si ho dám ráno, vlasy mám celý deň krásne lesklé a uhladené. Okrem toho nádherne vonia takže vlasy aj prevonia. Na moje dlhé vlasy potrebujem dve pumpičky, ktoré si nanášam do končekov vlasov. Aj keď je olej multifunkčný (môže slúžiť ako maska, kúra, denná starostlivosť, styling) ja ho používam len ráno na uhladenie a lesk.


Naozaj na ňom oceňujem, že vlasy nezamastí a vydrží v nich krásne celý deň. Treba uznať, že Loreal naozaj vie, ako robiť vlasové výrobky. 

A čo vy a oleje? Používate ich? Ako často?

23 komentárov:

  1. Vyzerá dobre :-)
    Na mojej stránke práve začala giveaway, budem rada, ak sa zúčastníš :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám verzi klasickou a jsem taky moc spokojená :) Už si nedokážu představit, že bych si ho ráno nedala do konečků.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Bianca, prosim ta, aky casopis to mas v pozadi? Trosku zvlastna otazka asi, ale tu modelku som licila akurat na tuto fotku ja, tak by ma zaujimalo, kde sa to objavilo. Dakujem. =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale kdeže zvláštna, akurát si nie som istá, či to bola Emma alebo Eva :/ ale jeden z týchto časopisov :) Btw krásne líčenie, super práca!

      Odstrániť
    2. dakujem pekne =) no to asi uz nenajdem =D nevadi, vdaka za odpoved =)

      Odstrániť
  4. Já používám olej na konečky od Avonu, ale už mi dochází a musím říct, že nebyl ani tak dobrý, takže možná ted zkusím tento. :) Díky za tip!

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak určite skús tento, to budeš určite spokojná :)

      Odstrániť
  5. Keď dopoužívam svoj chi olejček určite siahnem po tomto :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vlasové oleje používám pravidelně. Aktuálně mám Pantene, ale i tento bych moc ráda vyzkoušela, ale trochu ve mě hlodá, že bych se chtěla vrátit k tekutým krystalům, které jsem používala před pár lety, než k nám tato éra olejíčků dorazila. Tak uvidím :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som kryštáli nikdy nemala, pretože kým boli ,,in" nikde som ich nezohnala :( a potom prišli oleje a už som nehladala :/

      Odstrániť
  7. Pokukuji už po něm delší dobu a asi si ho koupím :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/muj-nocni-doping.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež odolávala odolávala a potom som proste podľahla :)

      Odstrániť
  8. Oleje nepoužívám, ale docela mě láká nějaký vyzkoušet. :-) A když vlasy nezmastí, tak vím i který koupit. Díky za tip. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No po tomto sa naozaj nemastia, takže toho sa určite báť nemusíš :)

      Odstrániť
  9. Já už mám asi 3 roky své Orofluido a pomalu se blížím k jeho dnu.. Nástupník bude asi Mythic oil :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne