piatok 22. mája 2015

Týždne v obrázkoch


Ako lepšie ukončiť týždeň ako príspevkom plným rôznych fotiek? Tak sa poďte pozrieť so mnou ako som trávila posledné týždne:

Hneď prvá fotka dokazuje, že sladké veru môžem. Na druhú stranu nový Magnum Tiramisu, bol sladký ešte aj na mňa. Bol dobrý, o tom potom, ale neskutočne sladký. Ostalo mi po ňom celkom ťažko a hovorím si, že nabudúce ostanem pri klasickom mandľovom. Mali ste ho? Chutil vám?


Domov nám pribudol nový bonsaj. Chcela som nám trochu bytík zútulniť a kvetiny sú vždy dobrým spôsobom ako na to. Bonsaj som chcela odmalička a preto sa teším, že konečne nejaký máme doma. Už len, aby sa mu u nás páčilo a aby bol stále pekne zelený. 


V Bratislave sa vždy v máji koná Majáles počas ktorého sa môžete zdarma previesť loďou z jednej časti Dunaja na druhú. Pamätám si, ako sme sa takto išli so snúbencom previezť pred pár rokmi a na 5 minútovú jazdu sme si vystáli asi hodinu v rade.A tento rok sme išli len tak náhodne okolo a nikto v rade nečakal a tak sme sa previezli. Aj keď je tá jazda krátka (ak nečakáte hodinu v rade) je to super zážitok. 


Neviem, či ste si všimli ale DM pre cca mesiacom predstavila svoju novú radu Bio výrobkov. Toto rozhodnutie ma veľmi potešilo, nakoľko v DM nakupujem potraviny pravidelne a teraz sa pre mňa ich sortiment vlastne iba zväčšil. Z noviniek som ochutnala jablkovo- mangovú šťavu, ktorá je jednoducho mňamková! Mango podľa mňa dosť potlačilo chuť jablka (čo je super)a  tak šťava chutí skôr ako mangová než jablková. Je to skvelá pochúťka,ktorá aj trochu zasýti. Cena je euro a ja vrelo odporúčam.


Už niekoľko rokov som fanúšikom rôznych motivačných kníh a v podstate sú to (okrem cestopisov) jediné knihy v papierovej verzii, ktoré si kupujem (inak využívam Kindle). Nie všetky motivačné bohužiaľ stoja za to, ale Šlabikár šťastia od Baričáka je naozaj jednou s kníh, pri ktorej si oddýchnete, načerpáte energiu a poviete si, že sa naozaj netreba trápiť hlúposťami. Ak sa vám páčia knihy typu Tajomstvo a máte radi knihy o pozitívnom myslení a jeho dopadu na život tiež len a len odporúčam.


Ako som spomínala od stránky http://okuliarewayfarer.sk/ som dostala trojo slnečných okuliarov. Jedny ste už mohli vidieť tu, druhé vidíte dnes a tretie - tie najkrajšie resp. najzaujímavejšie uvidíte čoskoro. Tieto sú klasické čierne, také tie go to okuliare, po ktorých siahnem keď nemám čas rozmýšľať a ponáhľať sa. Elegantnému oblečeniu dodajú hravosť a bežnému oblečeniu slúžia ako príjemný doplnok. V poslednej dobe ich naozaj nosím najčastejšie pretože ich prehadzujem rovno z jednej kabelky do druhej. Ak sa vám clubmasterovský typ okuliarov nepáči, na stránke nájdete aj pilotky či wayfarer.



Essence výpredaje! Nakúpila som si toho síce viac ale niečo som porozdávala a tak mi ostalo týchto 6 kúskov. 4 laky (jeden matný a jeden pieskový) a dva klasické nude tiene pod linku alebo ako rozjasňovač. Zbožňujem Essence výpredaje, najmä tie v Kauflande a hovorím si, kiež by boli častejšie.


Keď sme v Essence téme, stále platí, že ich Better than gel nails je stále ten najlepší top coat pod slnkom. Nech si hovorí kto chce, čo chce ja stále trvám na tom, že je to ten NAJ NAJ NAJ topcoat s ktorým vám lak vydrží najmenej 5 dní! A to je podľa mňa fakt fajn! Jediný problém týchto lakov je, že sú skoro stále vykúpené, takže keď som videla, že ich majú v drogérke brala som rovno tri!


FoxFord je jedna z mojich najobľúbenejších kaviarní jednak pre ich milý personál a jednak pre ich skvelé koláče. Minule sme tam boli s partiou a posedeli sme fakt dlhšie, takže som si stihla dať kávu, najesť sa, dať si koláč a limonádu a už som nevedela čo so sebou. Tak mi napadlo, že si dám čaj. Ich čaje majú podľa mňa neskutočne krásne balenia a skvelý výber príchutí. Ak tam budete skúste niekedy vymeniť kávu za čaj a určite si šmáknete!


Neviem, kde som bola keď bola táto pesnička aktuálna ale Cheryl a Crazy Stupid Love je niečo, čo počúvam denne aj 5x. Cheryl v klipe vyzerá úplne neskutočne a pesnička je super chytľavá. Vyskúšajte, uvidíte samé.

 

Tak dnes už len rýchli piatok a pekný víkend!

A čo vy? Aké boli vaše týždne? Čo máte nové?


12 komentárov:

  1. Hmmm, Magnum Tiramisu musím zkusit, i když trochu mě odrazuje to, že píšeš, že je až příliš sladký..no co, zkusit se má (téměř) vše =B
    Tak prima víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj dobrá téma na príspevok! :D ;) dobrý štýl písania a niektoré super nápady, vďaka! ;)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty brýle ti moc sluší! Já mám problém, že jsem ještě nenašla žádné, které by mi se na mne líbili :D
    Lumiere of Fashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak to počúvam aj od kamarátiek strašne často a skoro každej sedia všetky!

      Odstrániť
  4. Ty čaje mají opravdu super balení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kde jsi sehnala tak krasnou bonsaj? :) ja byla dnad ve vsech kvetinkach a meli jen sloni nohu... Tak mame miminko sloni nozky!:):D hezke fotky. :) ja mela tyden maturit, ale nastesti to vsechno dobre dopadlo:))) a tak si zase muzu v klidu cist tvoje clanecky! <3 mej se hezky:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne