pondelok 15. júna 2015

5 najkrajších balení


V poslednej dobe som si uvedomila, že keď sa mi páčia nejaké výrobky (ich obal) mám tendenciu šetriť si ich, pretože mi je ľúto používať ich. Sú také pekné, že vždy radšej siahnem po niečom inom, menej peknom aby som si tieto pekné neminula. Pri týchto 5 to obzvlášť patrí, veď samé nižšie uvidíte:


Boemi šampón som použila len raz minulý víkend pre potreby tejto recenzie. Ten obal je taký pekný, že si hovorím, že až ho miniem bude ho škoda vyhodiť do koša (A sama sa poznám, nebudem tam prielievať iný) takže ho nezmyselne odkladám.Ale, už je v kúpeľni, už som ho vyložila a nakoľko je to 250ml viem, že ho miniem raz dva.  Šampón je ideálny na leto, pretože má príjemnú, jemnú sviežu vôňu ktorá vám dodá pocit sviežosti počas umývania vláskov. Je určený pre normálne vlasy a kúpite ho za necelých 5€ na http://obchod.boemikozmetika.sk/sk/. Boemi má celkovo podľa mňa najkrajšie obaly a je to hádam najlepšia značka ak chcete niekoho potešiť kozmetikou, ktorá je nielen kvalitná ale aj krásna na pohľad.


Brambleberry balzam síce na blogu už raz bol, ale je taký pekný, že ho rada spomeniem ešte raz. Balzam má krásne retro balenie, ktoré zaujme pohľady vždy keď ho niekde vyberiem z tašky. Je  úžasne hydratačný a krásne vonia. 


Macadamiový olej používam šetrne nielen kvôli peknému baleniu ale aj kvôli tomu, že je to luxusnejší výrobok s vyššou cenou. Ale to balenie! Pevné sklo v krásnej zeleno- hnedej kombinácii je proste potešenie oka. Ak k tomu pridám ešte tú prekrásnu vanilkovú vôňu ďalej ani nemusím pokračovať. Je to bezpochyby najlepší olej na vlasy aký som kedy mala a ak ste ho ešte neskúšali vrelo odporúčam napraviť. 


Burberry Body si ani tak nešetrím, ale dala som ju sem, pretože zo všetkých parfémov, ktoré mám doma sa mi jej obal páči najviac. Príde mi jednoduchý a sofistikovaný zároveň a hlavne krásne elegantný. Ak ste túto vôňu ešte nevoňali vrelo odporúčam napraviť - je to jeden z tých lacnejších parfémov, ktorý však naozaj stojí za to. Jemne nasladlá ale silne pudrová vôňa vhodná na celý rok si získala úplne moje srdce. 


A posledný výrobok je dôkazom mojej hlúposti - odličovacie mliečko od Dr.Hauschku je podľa mňa dizajnovo najkrajšie mliečko aké mám doma a bolo mi ho jednoducho asi rok ľúto začať používať. Klasické mliečkové odličovače sú zvyčajne v plaste a dizajnovo nijako nezaujímavé, ale toto je proste iný level. Je mi jasné, že je to dané aj cenou a osobne asi radšej zaplatím menej za škaredší výrobok ak spĺňa kvalitu. Aby sa mi nepokazil začala som ho používať asi pred dvoma týždňami. Na to, že sa Dr. Hauschka radí medzi drahšie výrobky obsahovo bohužiaľ nie je taký kvalitný ako dizajnovo. Mliečko je síce fajn, ale sama by som si ho určite nekúpila. Je pomerne mastné a na celú tvár miniem celkom dosť produktu, čo znamená, že do pár týždňov je 145ml fuč. Ale ten obal áno, ten je fakt pekný!

A čo Vy? Ak sa vám páči nejaký výrobok používate ho veľa či málo? Aký máte najkrajší kozmetický výrobok doma?



9 komentárov:

  1. Musím sa priznať, že trpím tou istou úchylkou! :D Tá Brambleberry vyzerá dokonale, chystám sa na ňu čoskoro ;)
    ZIAJA giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Brambleberry mám doma a je naozaj úžasný.
    Tiež mám tendenciu výrobky drahšej ceny používať menej alebo šetriť s nimi, napr. pri parfémoch sa mi to stáva. Len som potom zistila, že všetky sú +- rovnaká cena a šetriť ich je zbytočné :)))).
    To isté s rúžom od Dior. Lenže mi skvele sadne, tak ho používam denne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to je ,,najhoršie" ak je ten výrobok ešte aj najlepší :))

      Odstrániť
  3. Záleží..pokud ten obal jde pak vyčistit a použít třeba jako krabičku, tak se to snažím spotřebovat co nejrychleji =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obaly vypadají opravdu dobře :) Zaujal mě macadamiový olej, burberry body a balzámek :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten balzám na pery ma zaujal, ale pri tom ako ich ja míňam mi by ho bolo ľúto :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Obaly jsou krásné. Určitě souhlasím s vůní Burberry, šamponem i odličovacím mlékem Dr. Hauschka :)

    Šperk pro vaši pleť: Belcura

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne