streda 10. júna 2015

Bude sa vám páčiť


Sante, Logona a Weleda sú také moje top tri značky pokiaľ sa jedná o prírodnú kozmetiku. Majú rozumné ceny a neskutočne veľký sortiment výrobkov. Ak hľadáte hoc aj niečo špecifické stavím sa, že to jedna z týchto troch značiek bude mať. Vlasový kondicionér síce nie je nič špecifické ale tento, ktorý momentálne používam je tak dobrý, že som vám o ňom jednoducho musela napísať. Na hľadaní tohto kondicionéru nie je tiež nič špeciálne- potrebovala som kondicionér a tento Brillant Care sa mi podľa popisu jednoducho zapáčil. Obsahuje totiž arašidový olej, výťažky z brezových listov a lopúchový olej, ktoré vlasy hydratujú a dodávajú im lesk.

Kondicionér má 200ml balenie a na http://www.bior.sk/ stojí 6,7€. Má pekné hnedé balenie, ktoré je v plaste, takže ho pri konci spotrebovania ľahko rozstrihnem a miniem úplne všetko, čo sa dá. Kondicionér má klasickú konzistenciu - hustejší od šampóna a redší ako maska. Klasický však nie je spôsob jeho používania - nanáša sa na vlasy umyté šampónom, ktoré následne jemne osušíte (ja ich zabalím na minútu do uteráka) a následne nanesiete kondicionér  a necháte 5-10 minút pôsobiť. Ja si zatiaľ odlakujem nechty, nech ma nežerú mrle od čakania a následne kondicionér umyjem. Čo je na ňom super sú dve veci: jednak jeho krásna vôňa (nasladlá, jemne vanilkovo/arašidovo/čokoládovo/kokosová) a jednak kondicionér sa pôsobením tepla akoby zolejnie a tak sa krásne vpije do vlasov, ktoré sú následne fakt krásne lesklé.


Po umytí sú vlásky ľahko rozčesateľné a krásne hebké. Vôňa im asi hodinu ostane (škoda, že len tak krátko) ale ten výsledok je fak krásny. Ak si teda potrpíte na dobré zloženie a máte radi sladké vône, vrelo odporúčam.



A čo vy? Inak fúkate si vlasy fénom aj keď je teraz teplo? Aký máte momentálne kondicionér?

10 komentárov:

  1. Ja sa snažím fúkať si vlasy fénom úplne minimálne - iba v prípadoch, keď sa niekam ponáhľam, nemám čas a poriadne neviem ani to, kde mi hlava stojí. To sa však -bohužiaľ- stáva poslednü dobu dosť často...
    Ja momentálne skúšam šampón aj kondicionér od Garnier-u, no tento vyzerá celkom dobre :)

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento kondicionér vypadá vážně skvěle! Já používám momentálně od TIGI - Bad had Ressurection. Vlasy si fénuji vždy, když si myji vlasy ráno, pokud si je umyji večer, tak je nechám uschnout samotné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od Tigi ešte nič nemala ale láka ma strašne veľa výrobkov :)

      Odstrániť
  3. Já si vlasy tepelně neupravuju skoro vůbec a i po sebemeším žehlení jednou za měsíc mám výčitky svědomí :D

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som kedysi mala ale teraz ich žehlím každý deň už som si zvykla :)

      Odstrániť
  4. Já dávám přednost přirozenému schnutí vlasů a fénuju opravdu jen vyjímečně. Na vlasy akorát teď používám výrobky od Ziaji kakovou řadu a jsem zatím spokojená.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj kakaová rada je super, ja mám teraz z tejto rady sprcháč :)

      Odstrániť
  5. Vlasy fénem nefoukám nikdy :D Jinak kondicionér vypadá krásně, dá se normálně sehnat i v ČR?:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite pozerala som na nete a bez problémov :) na heuréke nájdeš kopec stránok :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne