štvrtok 25. júna 2015

Dermacol spojil dve veci, ktoré ženy zbožňujú



Viackrát ste u mňa na blogu mohli vidieť Dermacol rozjasňovače, ktoré boli hitom minulého leta. Dermacol sa s dekoratívkou podľa mňa posúva dopredu míľovými krokmi a povedala by som, čo nový výrobok, to lepší a lepší. Keď som asi pred dvoma mesiacmi videla, že spojili ich skvelé líčka a rozjasňovače do jedného vo výrobku Blush&Illuminator tešila som sa ako malá. Dermacol mi dovolil vybrať si líčka, ktoré by som chcela vyskúšať a to bola ešte len dilema. Výber je fakt veľký (8 odtieňov) a fakt pestrý. Nakoniec na mojom stolíku pribudli tieto dva krásne kúsky, ktoré vám dnes pekne zrecenzujem.


V prvom rade treba napísať, že pri týchto líčkach platí jedno základné pravidlo – menej je niekedy viac. Samé môžete vidieť, že od pohľadu vyzerajú mega pigmentovane, tobôž keď po nich prejdete prstom. Ale jemný dotyk štetca a jemnosť pri nanášaní vám vytvoria krásny finálny look. Líčka sú krásne lesklé a dodajú pokožke fakt krásny žiarivý výzor. Inak jemné nanášanie má ešte jednu výhodu – líčka vám potom vydržia fakt dlho (z hľadiska spotreby).

Prvá farba je č. 7 a je to veľmi nezvyčajná farba, ktorú som doma doteraz v žiadnej podobne farbe nemala (a to už je čo povedať). Je to akoby baklažánovo/hnedo/fialovo/zlatá a na pokožke vyzerá veľmi prirodzene ako mix bronzeru a ružovej. Naozaj netradičná farba, ktorá podľa mňa pristane každému tónu pleti a vrelo odporúčam ísť sa na ňu pozrieť do Dermacolu. Pre mňa je to taká jesenná farba, ktorá krásne vynikne s burdgundy perami či zelenou linkou. 




Druhá farba č.8 je pomerne tradičná, je to taká sýto ružová ideálna na každé ročné obdobie. Tak ako pri prvej farbe treba s ňou zaobchádzať jemne, aby ste nevyzerali ako Marfuška. Ružové síce doma mám, ale výhoda týchto líčok je, že sú tak krásne lesklé, že ich nemusíte nosiť s rozjasňovačom, pretože líčka jednoducho rozjasňovač obsahujú. Inak balenie všetkých líčok ako aj klasických Dermacol rozjasňovačov je rovnaké – jedna časť sú samotné líčka, druhá časť je vždy jemnejšia, svetlejšia. Môžete ju použiť na tlmenie tej tmavšej farby alebo ak by ste mali potrebu ako dodatočný rozjasňovač. 


Líčka majú naozaj prekrásne farby – úžasnú pigmentáciu a super výdrž. Mne vydržia od rána do noci bez potreby akejkoľvek opravy. Čo sa mi páči je, že vydrží aj ich lesk – čo nie je štandardom pri všetkých líčkach. Určite sa netreba báť tej pigmentácie jediné, čo je potrebné, je zaobchádzať so štetcom jemne, veď to vidíte na obrázkoch aj samé. Líčka stoja čosi pod 10€, čiže nie sú v tej najlacnejšej kategórii ale tam nepatria ani kvalitou, takže tá cena je určite oprávnená. Ak sa vám nechce používať na tvár veľa výrobkov pri týchto líčkach rozjasňovač určite oželiete.


A čo vy? Preferujete radšej oddelene líčka a oddelene rozjasňovač? Aký je váš najobľúbenejší Dermacol výrobok?

14 komentárov:

  1. vypadá to fakt krásně na tváři :))
    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný článek. Dnes jsem si jedno duo pořídila a jsem doslova nadšená z pigmentace. :-))
    zvu tě k soutěží.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Waau na tvářích to vypadá fakt božsky :) myslím si, že ta první barva sedne spíše tmavším typům ale ta druhá je krásná :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. obe sú fakt krásne, kľudne by som prijala aj ďalšie :)

      Odstrániť
  4. Tyhle nové tvářenky mě rozhodně zaujaly, ale zdají se mi hodně třpytivé. Každopádně jak se znám, tak aspoň jedné z nich stejně neodolám :)

    O vlasy se mi stará... SEBAMED

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sú, súhlasím. Ja to vnímam ako ich najväčšiu výhodu, ale chápem, že to nesedí každému!

      Odstrániť
  5. Ten bronzer vypadá dobře :) Mě ještě moc lákají ty jejich rozjasňovače :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie sú fakt úžasné ja mám aj ten tekutý aj ten klasický a oba sú úžasné!

      Odstrániť
  6. Vypadají opravdu krásně a ta pigmentace je skvělá :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne