piatok 12. júna 2015

Dva nekozmetické tipy na piatok

Dnes som sa rozhodla pre taký piatkový, odľahčenejší príspevok v ktorom vám dám dva dobré tipy - jeden fashion a jeden seriálový. Tak poďme na ne!



Prvý tip sú tie najštýlovejšie slnečné okuliare, ktoré mám doma a o ktorých vám básnim už dva mesiace. Je to tretí kúsok, ktorý som dostala od stránky http://okuliarewayfarer.sk/  za čo im neskutočne ďakujem a verím, že nie som jediná, kto im tieto leto podľahne. Ich názov je Milano Orange a úplne si ich viem na sebe predstaviť pri potulkách krásnym Milánom. Do Milána tento rok nejdem, tak verím, že rovnako štýlové budú aj v uliciach Barcelony. Majú krásnu lososovú farbu a sú v podstate celé asymetrické. Priznám sa, že mojej odvahe nosiť ich nepomohol kolega, ktorý sa ma opýtal ,,toto nosíš?" (nie, mám to len zo srandy položené ako dekoráciu na stole :)) ale hovorím si, chlap - ten sa tomu nerozumie :))) Príjemným bonusom je ich cena 6,6€ - takže ak sa vám páčia neváhajte. A ozaj -majú ich vo viacerých farbách :)



Druhý tip je jeden z najlepších seriálov The Royals. Seriál ma síce len 10 dielov ale aj tak je úžasný a tak nákazlivý, že si ho pozriete za tri dni. Je o ,,britskej" kráľovskej rodine - intrigách, ktoré sa tam dejú a zhýralom živote aristokratov. Nájdete tam štýlové oblečenie, zábavu ale aj romantiku. Uznajte samé, prikladám trailer:
 


 


A čo vy a seriály? Máte nejaké dobré tipy? Dajte ide leto všetky skončili :))



18 komentárov:

  1. Na fotke ti to veľmi pristane :) vyzeráš ako keby si sa vybrala niekam na festival :) seriaaaal už sťahujeeeem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Brýle náhodou fajn. Kolega je chlap a chlap tomu nerozumí. :-D Já mám klasické pilotky. Ještě se mi líbí takové ty nadčasové retro brýle jako nosila Audrey Hepburn, ale pilotky s kovovými obroučkami působí o něco elegantněji než plast a to já unosím spíš. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to som si presne povedala :DD Inak tie okuliare Audrey som si googlila a sú fakt pekné!

      Odstrániť
  3. Okuliare vyzerajú zaujímavo,no ja som skôr na jednoduchšie (väčšinou čierne) slnečné okuliare.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. také sú domáce must have! tie sa hodia ku všetkému :)

      Odstrániť
  4. ja nedám dopustiť na Ray-Bany :) a v Barcelone sa možno uvidíme!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj tie mám doma jedny, ale tie už sú cenovo veru niekde inde :)

      Odstrániť
  5. Brýle vypadají teda velmi zajímavě. Tyhle by pro mě asi nebyly, ale na jejich stránky kouknu, třeba se mi zalíbí jiné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie brýle sú naozaj zaujímavé, ale ja by som ich asi nevedela k ničomu zladiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne okuliarky :-) Pristanu ti :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Brýlky vypadají rozhodně zajímavě :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vďaka za tip na seriál, už sa sťahuje :))):
    Ja odporúčam nový seriál Whispers !!!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne