nedeľa 7. júna 2015

Letné parfémy


Konečne už prichádza ten čas letných vôní, ktoré sme doteraz odkladali a tešili sme sa, kedy ich budeme môcť vytiahnuť zo šuflíka. Letné parfémy sú sviežejšie, ľahšie a zvyčajne aj citrusovejšie. Ak ste náhodou minulý rok minuli ten svoj, dnes vám ukážem moje tradičné letné klasiky:


Light Blue musí byť aj keby stromy padali! Je to podľa mňa jedna z najkrajších vôní aké sú a vždy vždy ju budem mať doma. Nechávam si ju vyslovene na leto, kedy jej krása podľa mňa extra vynikne a teraz sa jej neviem nabažiť. Pre niekoho môže byť tuctová, pre mňa je krásna, svieža, letná.


Z vašich komentárov viem, že nie všetky Incanta sú také pekné ako toto ale za Shine by som dala ruku do ohňa. Je to krásna letná citrusová vôňa, ktorá mi neskutočne dlhú výdrž a mne sa spája len s krásnymi zážitkami. Je to ďalšia vôňa, ktorá mi doma nemôže chýbať.


Keď už fakt, že uderí to mega teplo vytiahnem Elizabeth Arden Green Tea. Je to super lacná vôňavka, ktorá vonia po sviežom zelenom čaji a dodá vám ten pocit sviežosti, ktorý v 35 stupňoch jednoducho potrebujete.

A čo vy? Aké sú vaše top letné voňavky?

 


24 komentárov:

  1. Poslední dobou čtu o této vůni od Elizabeth Arden celkem často, myslím že na ní také mrknu, potřebuji nějakou novou :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite vyskúšaj, stojí naozaj máličko takže ak sa ti bude páčiť tak nie je o čom :)

      Odstrániť
  2. Já mám teď body spray od VS, což mi přijde jako super letní vůně, akorát moc dlouho nevydrží.. Zaujal mě ten poslední parfém a kouknu po něm :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím říct, že já VS také používám a právě jsem byla celkem překvapená, jak dlouho mi spray vydržel.... :)

      Odstrániť
    2. ja súhlasím na to, že som čakal, že vydrží asi 15 minút držia tie spreje v celku dobre :)

      Odstrániť
  3. Light Blue mám taky moc ráda, nejvíc mě asi baví ta posametovaná krabička, to je jak plyšáček :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Light Blue a Incanto sú moje klasiky na leto. Obe pripravené :) akurát tento rok som namiesto Incanto Shine vzala Incanto Bloom :) inak mám rada ešte aj Moschino I love love :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A si spokojná aj s bloom verziou? I Love Love je prekrásna vôňa súhlasím akurát na mne dlho nevydržala :(

      Odstrániť
    2. Je viac kvetinová, ale je z tých príjemných :)

      Odstrániť
  5. Jednoznačně Elizabeth Arden. Přesně tuto vůni mám doma a na letní dny je opravdu super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To úplne súhlasím! Keď už je človeku fakt teplo, bodne úžasne!

      Odstrániť
  6. ten posledný vyzerá už na pohlad osviežujuco:)

    Cosmetics addiction

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nejvíce ses mi trefila do "chutí" poslední: Elizabeth Arden Green Tea. Je naprosto úžasná, osvěžující a opravdu ideální na léto... :) Já teď používám svou Kenzo, nevyměnila bych ji za nic na světě! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všechny tři vůně jsem vlastnila a moc mi voněly!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Top letní je teď pro me Lanvin L'Homme =) a ze stálic Marc Jacobs for Men

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  10. O jednom letnom práve aktuálne píšem aj ja na mojom blogu :) Ale pre mňa je v podstate dôležité najmä to, aby bola vôňa svieža a citrusová... To je u mňa trefa do čierneho :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. U mňa už tretí rok vyhráva Marina de Bourbon Fleur de Lys - svieža citrusovo kvetinová vôňa, pre mňa ideálna, ale priznám sa, že tento rok uvažujem nad zmenou. Stále sa mi páči, no už som sa jej tak trocha nabažila :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne