pondelok 1. júna 2015

Po sto rokoch nový korektor


Čo sa týka tuhých korektorov som extrémne nudný človek a v podstate asi až na dve výnimky viac ako 10 rokov používam ten istý. Či si to priznám alebo nie, v poslednej dobe toho stíham podstatne menej akoby sa mi páčilo a to spôsobuje, že na internete nakupujem viac, ako by som chcela. Ak si proste potrebujem vybaviť nejaké veci a nemám čas objednám to cez net, zaplatím to cez net a potom už len počkám na kuriéra a mám vybavené to, čo by mi inak bralo čas po práci. Tak to bolo v podstate aj s týmto korektorom - kupovala som nejaké darčeky, míňal sa mi korektor tak som prihodila do košika v podstate ten najlacnejší v pomere cena (a asi) kvalita.  A tak ho tu máme - Rimmel Hide the Blemish!



Vybrala som si odtieň 001 Ivory čo je najsvetlejšia dostupná verzia, nič iné som na výber v podstate nemala. K baleniu asi len toľko, také nič nekaziace - nepovedala, by som, že je najkrajšie aké som kedy videla ale ani mi neprekáža. Koniec koncov, je to vec, ktorú mám doma na poličke a ani s ňou nikam nechodím (v kozmetickej taštičke mám iný korektor - vizuálne nie teda o moc krajší).


Čo sa týka samotnej funkcie - je super. Má veľmi dobré krytie - môžete ho nanášať priamo (aj keď to nie je hygienické), na štetec, na prst - ako vám to vyhovuje. Dobre sa vpíja, nefľakatí a drží. Je príjemne mastný takže sa s ním narába veľmi dobre. Za tú cenu (do troch eúr) som fakt spokojná a keď sa mi o rok minie, kľudne by som si ho kúpila znova. Možno len aby som dodala - používam ho len na nedokonalosti pleti - nie pod oči ani na kruhy pod očami.


A čo vy a korektor? Aký používate? Koľko vám vydrží?

22 komentárov:

  1. Mně se tento typ korektorů neosvědčil, protože mě vysušují. Mám raději krémové a tekutější věci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s týmto našťastie nemám problém, musím si zaklopať :)

      Odstrániť
  2. Ja používam tiež tento typ korektorov, moj najoblubenejsi je Catrice Camouflage cream, no pod oči stale hladam ten pravy, chcem sa popozerat po nejakych tekutych, alebo v pere, ako ma napr.Max Factor :-) S tym som mala možnosť pracovat, a bol vynikajuci :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo pod oči odporúčam loreal lumi magique, ten je fakt super!

      Odstrániť
  3. Já nyní moc ráda používám korektor od E style, jsem s ním moc spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od tej značky doma ešte nič nemám :/ musím napraviť!

      Odstrániť
  4. Osobně tento typ korektorů nepreferuji (obzvlášť to balení) ale za tu cenu by možná nebylo špatné ho zkusit.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne tento používam momentálne ja ! :D Skvelý je :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neznám tento korektor, ale moc tuhé nepoužívám, spíš tekuté. Nejraději mám od Estée Lauder, budu kupovat v nejbližší době další balení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to už je ale iný level :) a musím napísať, že je na mojom wishliste :)

      Odstrániť
  7. Ja mám nejaký od Miss Sporty tuším, už asi rok a nie a nie ho minúť :) Je celkom fajn, taký priemer, ale dá sa, na moje potreby (zakrytie pár akné) mi stačí,ale ak ho miniem pohľadám nejaký iný :) enjoy little cosmetics – minigiveaway s YR

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tento korektor neznám, používám od essence a nebo od miss sporty teď mám, ale odstín mívám stejný :D heh

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som používala roky ten Miss Sporty a je podľa mňa super :)

      Odstrániť
  9. Korektor také nepoznám.. Tyto tuhé korektory skoro vůbec nepoužívám.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Přiznám se, že tuhé korektory v tyčince nemám moc ráda, je to nějaký můj psychický blok :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tyhle tyčinkové a tuhé korektory moc nemusím.. :/ párkrát jsem zkusila, ale nikdy mě nezaujaly..

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/kosmeticke-peklo-nebo-nebe.html

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já teď používám tekutý korektor od Astoru. Korektor v tyčince mám jen jeden a ten je od Avonu určený na akne a na to je super, s jinými zkušenost nemám tak nemohu posoudit, ale vypadá fajn. :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Taky tekutý od Astoru (ten v tužce, díky tomu, že je fakt hodně světlý a sedí i mně, bledé Sněhurce). Roky jsem používala tuhé, ale holt už nemám mastnou pubertální pleť a tekuté mi svědčí mnohem víc.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne