streda 3. júna 2015

SPARITUAL Summit


Aj napriek mojej nevôli voči trblietavým lakom ich túto sezónu proste zbožňujem!Sú veselé, pekné a na nechtoch mi vždy dlhšie vydržia. Odkedy som si kúpila zlupovací podlak (recenzia čoskoro) už nie je  odlakovanie pre mňa nejakým problémom a tým pádom sa pri kupovaní lakov neobmedzujem len na čisté obyčajné laky. A tak vám môžem hrdo predstaviť môjho jarného obľúbenca Sparitual Summit! 


Musím sa vám pochváliť, že mám vo svojej zbierke už tri SPARITUAL laky a začínam mať pocit, že je to ako závislosť a chcela by som ďalšie a ďalšie (ešte, že majú tie ich 6€ výpredaje, vtedy je nakupovanie jedna radosť!). Summit sa mi na obrázku neskutočne páčil, pripomínal mi belasú jarnú oblohu na ktorej sú pekné biele obláčiky a musela som ho proste mať!


Lak má klasické Sparitual balenie s protišmykovým vrchnáčikom, ktorý sa dobre drží a lak sa vďaka nemu pohodlne aplikuje. Aplikátor je klasický, nepovedala by som, že je nejako výnimočný, lakuje sa s ním dobre. A poďme konečne na tú krásnu farbu:


Krásna belasá modrá s trblietkami a flitrami- ja sa na ňu pozerám a obdivujem si ju na nechtov, vždy, keď ich mám nalakované. Na nechty si dávam 4 vrstvy, pretože mám radšej takú výraznejšiu sýtejšiu modrú. Pekný je aj v 3 vrstvách, ale 2 a 1 sú podľa mňa príliš slabé. 


Ako som spomínala vyššie - nakoľko bol vo výpredaji cena bola 6€ tu (a stále ešte je). Ja som s ním (ako aj s tými ostatnými) nadmieru spokojná a nepochybujem, že si zaobstarám nejaký ďalší.

A čo vy a trblietavé laky? Kupujete si ich? Máte ich radi?


14 komentárov:

  1. Ja veľmi na trblietky nie som, ale mám rada také tie guličky, čo sa nasypú na lak a zaschnú :) (samozrejme iba na prsteníku, inak by to vyzeralo divne :D ) a pri tých rada kombinujem farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mna sa tie guličky strašne páčia ale popravde na nich nemám trpezlivosť :/

      Odstrániť
  2. Krásný lak :) Já moc třpytivé nemusím, mám radši klasické jednobarevné :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Těším se na recenzi toho slupovacího podlaku. Zajímalo by mě zda se časem třeba sám nezačne odlupovat. Jinak laky se třpytkami se mi dost líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Recenzia bude čoskoro tak dufam ze sa bude páčiť :)

      Odstrániť
  4. Trblietavé laky sa mi páčia len sa horšie odlakujú.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja už mám ten podlakovaci zlupovaci lak takže nastastie nebolo treba :)

      Odstrániť
  5. Trblietavé laky mám veľmi rada, ale skôr tak na jeseň/ zimu, teraz na leto mi nejak nepasujú, možno len tak na jednom prste na spestrenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som taká konzerva, že si bohato vystačím s jednoduchými striebornými, či zlatými trblietkami:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? A to vidíš ja by som zrovna povedala ze t budeš top skusacka všetkých lakov :)

      Odstrániť
  7. Ja na trblietky velmi niesom, no toto je zaujimavy farba :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne