utorok 9. júna 2015

Zlupovací lak na nechty


Zlupovacie laky sú pravdepodobne na trhu už fakt dlho, ale kým mi o nich kolegyňa nepovedala, vôbec ale vôbec som netušila, že sú. Je to podľa mňa celkom prevratná záležitosť, pretože ak ste lenivé ako ja a neznášate si odlakovať trblietavé laky je to tá najlepšia alternatíva. Ako mi to povedala hneď som lovila na internete a v drogérkach a vybrala som si tú najlacnejšiu alternatívu od Miss Sporty za cenu okolo 2€ a vyskúšala ako to funguje.
 

Zlupovací lak sa nanáša vo výdatnej vrstve namiesto podkladového laku. Odporúčam riadiť sa návodom každého laku- ja mám Miss Sporty a ten sa nanáša v jednej ale bohatej vrstve. Lak je na nechte biely a vy musíte počkať kým sa stane priesvitný. Trvá to asi dve minútky, potom môžete nanášať hocijaký lak. 

Takže, keď lak spriesvitnenie jednoducho nanesiete farebný lak a počkáte kým zaschne. Kľudne na neho naneste aj nadlak, aby lak dlhšie vydržal. A aký je výsledok?

Trochu mi vadilo, že na niektorých nechtoch sa mi lak sám odlupol počas týždňa len tak napr. keď som nechtom ťukla o stôl, alebo keď mi necht zavadil o vlas. Takže som chodila počas dňa s 10 peknými nechtami a jedným bez laku. Čo sa týka samotného výsledku - lak som zlupla bez problémov na ôsmich nechtoch ale na dvoch mi ostal takto viď obrázok:


Počas týždňa som si musela tri nechty nalakovať nanovo kvôli tomu, že sa mi zlupli ,,len tak".


Vo výsledku som ale úprimne spokojná a aj napriek jeho nedokonalostiam je to podľa mňa super vec. Ja som fakt neznášala odlakovať takéto laky, a toto moju nechuť k trbličom vyliečilo. Možno nejaká drahšia verzia - OPI, SPARITUAL, ORLY by bola kvalitnejšia a robila prácu na 100% ale mne úplne stačí táto za 2€.

A čo vy a zlupovacie laky? Skúšali ste? Lákajú vás?

18 komentárov:

  1. Takový lak jsem ještě nezkusila, ale na ty třpytivé laky se určitě hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já ho ráda používám pod hodně třpytivé a efektové laky, které nosím ráda, ale klasické odlakovávání je peklo. Na to mi vyhovují. Pod normální laky ho nedávám, protože se mi také stává, že se mi lak najednou začne odlupovat. Jednou se mi dokonce stalo, že jsem si nehty ráno nalakovala a při večerní sprše se mi začal odlupovat lak asi na polovině nehtů zároveň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to je to ako som písala - buchla som po stole a lak bol zrazu preč :D má to aj svoje háčiky :)

      Odstrániť
  3. Pro toho kdo si nehty lakuje je to určitě super vychytávka :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Díky za recenzi.To mě zajímalo nejvíce, zda se sám neodlupuje. Pro laky se třpytkami je to určitě fajn. Ale momentálně používám bez třpytek, tak zůstanu u obyčejného odlakovače. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ak používaš klasické laky tento určite nepotrebuješ :)

      Odstrániť
  5. tyto laky neznám :))) ale možná bych zkusila, laků mám nedostatek, tak proč si nekoupit další :3
    pěkná recenze

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nikdy som neskúšala zlupovací lak, ani ma to nejako neláka, ale vo videá som videla, ako ho používajú okolo nechtov, keď si rbia napríklad s hubkou ombré, aby to nemali škaredo nalakované, len to zlúpnu a nemusí sa nič odlakovávať. Na toto je podľa mňa skvelý, haha :D Ale mám pocit, že v drogérii som sa s ním ešte nestretla
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak to je dobrý nápad! ďakujem za tip vyskúšam lak aj takto :)

      Odstrániť
  7. Mně to teda přišlo původně jako blbost. Našla jsem to už před nějakou dobou v drogerce, protože jsem tam hledala hodně levnou alternativu matného topcoatu, s matnými barevnými laky mám totiž špatnou zkušenost ohledně výdrže. Ale nenapadlo mě využít to pod třpytky nebo pod jiný laky, který se klasickým odlakovačem dostávají dolů hodně blbě. Na to je to super, takže uznávám, že svůj smysl to teda má. Asi to pro nehty nebude žádná lahoda, umím si představit, že když se těm zbytkům nechce, rvu je dolů i s nehtem, ale týrat nehty drbáním odlakovače, když ty třpytky prostě nejdou pryč, to je snad ještě horší. Takže na tohle super a až si oblíbím nějaký neodlakovatelný lak, tak tuhle legraci taky nejspíš pořídím. (V ČR to prodává Miss Sporty taky, jinde jsem to, myslím, neviděla. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som to brala úplne tak isto!! Že pre lenivé baby, ktoré majú zaťažko odlakovať si nechty - teraz mi napadlo, že raz to mali tuším v nejakej limitke Essence a nechápala som podstate. Ale teraz fakt jak používam trblietavé laky je to záchrana - odlakovanie alobalovou metódou síce lak dole dá, ale mám pocit, že nechty sa mi potom spamätávajú mesiac a ja som už v polke týždňa zhnusená z toho, že kedy si bude dávať lak dole :))

      Odstrániť
    2. Ono to zase na těch nehtech nedrží zase tak moc jako třeba striplac, nejspíš to postupem nošení povolí i samo a začne se to olupovat, takže asi furt lepší než si máčet nehty v odlakovači a balit do alobalu. :-)

      Odstrániť
  8. Tak o tomto som ešte nikdy nepočula. Určite super vec, ideálna pre mňa. :-D
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento lak poznám už niekoľko mesiacov, ale zatiaľ stále váham s jeho kúpou. Neviem, mám obavy či takýto spôsob odlakovania, resp. lepšie povedané odlupovania laku nemôže nejako poškodiť necht.. Totižto niekedy sa mi podarí pri nervozite keď sa hrám s rukami, len tak si odlúpnuť farebný lak vcelku (používam obyčajný podkladový lak) a nechty potom vyzerajú dosť zničene, tak teda neviem ako by reagovali na tento peel off lak.. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento si urcite kupim kedze ja si zlupujem lak aj bez toho aby som mala nejaký taký pod tým no ničia sa mi nechty takze tento hned vyskusam :)
    LuminousSouls

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne