piatok 24. júla 2015

Na posedenie u Dr. Beltera


Všimli ste si, že väčšina značiek, ktoré ponúkajú prírodnú kozmetiku sú z Nemecka? Neviem, čím to je, ale minimálne to hovorí o tom, že si Nemci asi viac dávajú záležať na zložení a na tom, čo na seba dávajú. Pred nedávnom aj na Slovensko zavítala pomerne obľúbená nemecká značka prírodnej kozmetiky Dr. Belter a ak ste o nej doteraz nepočuli a nepoznáte ju, niečo málo vám z nej predstavím. 
Dr. Belter má naozaj široké portfólio pleťových a telových výrobkov, (ktoré nájdete tu: www.belter.sk) určené pre každý typ pokožky. Či už je vaša pokožka mladá, staršia alebo citlivá v ich sortimente na ňu určite niečo bude. Je to dané najmä tým, že výrobky Dr. Belter sú určené primárne pre kozmetické salóny a vďaka ich e-shopu (ak nemáte kozmetičku, ktoré ich používa) sa k nim ľahko môžete dostať aj vy.


Mne boli na vyskúšanie poslané tri produkty, ktoré vám ukážem a možno vás nimi aj inšpirujem. Prvý, ktorý je super využiteľný najmä teraz na leto je telový olej z radu Samtea body&balance. Telový olej sa dá použiť jednak na masáž a jednak na klasické natretie namiesto hydratačného krému. Olej má 100ml a obľúbila som si na ňom najmä dve veci- jedna je prekrásna vôňa jemná,sladká vôňa,ktorá vás podľa mňa dostane na prvé ovoňanie. Paradoxne mám doma v takmer identickej vôni vonný olej, takže Dr. Belter nemohol svoj olej namiešať lepšie. Olej je bohatý na vitamíny a pokožku krásne hydratuje a premasťuje. Prekvapilo ma, koľko žien to nevie, ale telové oleje sa vždy nanášajú na vlhké telo, pretože pokožka ich tak lepšie vsiaka a spotrebuje ich omnoho menej. Tento olej sa dá navyše použiť aj do kúpeľa, takže ak máte doma vaňu vôbec by som neváhala.
Mne sa olej vsiakne do 5 minút, ale ako viete, moja koža je ako jednorožca :)) A tá vôňa na tej pokožke! No mňam :))


Druhý výrobok, ktorý mi bol poslaný bola testovacia sada Dr. Belter, ktorá obsahuje zmenšeniny veľkých produktov. Strašne sa mi páčilo rozkošné balenie, v ktorom výrobky boli a až mi ho bola škoda otvoriť. Balenie obsahovalo dve ampulky z radu Intensa, poopaľovacie ošetrenie na tvár (to som už aj minula a bolo absolútne úžasné! Pokožku prekrásne ukľudnilo a hydratovalo, pričom neskutočne ma dostalo už len samotné balenie ampulky - v skle s kvapkatkom), a nakoniec čistiaci gél (ten si nechám do Barcelony) a jemné pleťové tonikum, ktoré má formu parfémovej violky, takže sa veľmi dobre aplikuje a používa. Má veľmi príjemnú, jemnú čistú vôňu a pokožku krásne osvieži a čo je hlavné nerozmaže make-up!

A ešte tam boli cukríky, ale tie som si zobrala do roboty ako mlsku v čase núdze :))


Som rada, že na Slovensko zavítala ďalšia kvalitná značka a že som ju mohla na blogu predstaviť. Ešte mám v zálohe jeden testovací výrobok a už teraz prezradím, že sa máte na čo tešiť!

A čo vy a nové značky? Veríte im? Koľko trvá kým presedláte na nový výrobok? Akú značku používa vaša kozmetička? A kaderníčka? Máte doma telový olej?

10 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne