pondelok 13. júla 2015

Tak túto Ziaju som ešte nemala


Keď som bola pred troma mesiacmi na stretnutí blogeriek v Košiciach vybrala som si aj tento očný odličovač o ktorom vám dnes, keď ho mám doma skoro na dne napíšem. Od vtedy sa toľko toho udialo! Aj so samotnou Ziajou inak. Ak ste z Košíc alebo okolia určite vás bude zaujímať že pekný Ziaja stánok na svojom mieste už dlho nenájdete! Veru veru, majitelia sa rozhodli presťahovať ju (na podľa mňa omnoho krajšie miesto) do Košického Auparku. Lepšie miesto, čo poviete? Táto zmena sa udeje od 1.8. a predajňa s názvom „Ziaja pre Teba“ bude mať trikrát väčšie  priestory so všetkými tými voňavými výrobkami. Pre zákazníkov tu bude i naďalej platiť vernostný program, pričom každý zákazník získa svoju vernostnú kartu už pri prvom nákupe.
Dosť bolo o zmenách poďme teraz k výrobkom, nech máte čo nakupovať!


Tento očný odličovač je z radu Ziaja Med, čo je podľa mňa najkvalitnejší rad z celej Ziaje. Med sú vlastne akoby lekárenské výrobky za dobré ceny s vysokou kvalitou. Z radu Med som si zobrala vtedy v Košiciach aj pleťové krémy a neskôr určite uvidíte recenziu. Samotný odličovač má veľkosť 200ml a cenu okolo 7€. Je neparfumovaný, bez alkoholu, parabénov a farbív čím je ideálnym spoločníkom aj pre citlivé oči.
Odličovač nemá v podstate nijakú vôňu a ak si ho náhodou nalejete na ruku a budete ho silou mocou ňuchať možno v ňom budete cítiť destilovanú vodu. Viem, že je to úplná blbosť, ale moja mamina kedysi do žehličky dávala destilovanú vodu a odličovač mi pri veľkom ňuchaní pripomína práve toto. Ale ako hovorím, vo všeobecnosti nevonia nijak.
Konzistenciu je ako voda, avšak po odlíčení očí ich zanechá príjemné jemné, hladké (resp. očné okolie).Oči neštípe a okrem toho, že ich odlíči ich aj pekne ukľudní. Obsahuje viacero ukľudňujúcich zložiek, medzi iným alantoín, provitamín B5 alebo výťažok z riasy nori.


Odličovač slúži ako micelárna voda, takže kľudne ho môžete používať na celú pleť. Ja si ho úprimne šetrím len na oči, pretože ak nájdem niečo dobré, čo oči nedráždi, šetrím si to tam. Ale je to hlúposť, viem..Aj pleť máme len jednu!
Mne úplne vyhovujú všetky Ziaja očné odličovače, takže vám nemôžem napísať, že toto je zázrak a iné nie. Skúšala som už všetky a či stojí odličovač 3€ alebo 7€ je podľa mňa super. Viem, že sa nájdu baby, ktoré tie 3€ dráždil tak potom možno skúste tento. Lekárensky nielen vyzerá ale aj pôsobí.

Ak chodíte do Ziaje, alebo sa v auguste chystáte určite si tú zmenu poznačte, nech si nerobíte zbytočne zachádzku. A ak tam budete nezabudnite niektorý detský sprcháč :))

A čo vy a odličovače? Aký máte momentálne doma? Aký ste mali víkend?


8 komentárov:

  1. Vyzerá skvelo, ja používam na odlíčenie micelárnu vodu od Garnier :- )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak myslím, že po tomhle se podívám, už delší dobu mně láká vyzkoušet nějaké výrobky od Ziaji, zatím jsem totiž měla jen okurkové tonikum..takže díky za tip na co nezapomenout:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Těším se na recenze pleťových krémů. Řadu med jsem od nich ještě neměla, ale časem zase udělám nějaký nákup, protože mají skvělou kosmetiku. Tento odličovač vypadá skvěle, já teď používám Niveu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá ozaj luxusne :)

    xoxo ♥ www.beingasanmonica.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne