streda 15. júla 2015

Týždne v obrázkoch

Aj keď si zvyčajne takéto voľnočasové príspevky nechávam na víkend, dnes som sa rozhodla zmeniť trochu poradie, aby tu nebola nuda :)) Týždne v obrázkoch sa vždy dobre píšu, lebo pri nich spomínam, čo zaujímavé som videla alebo zažila a o čo sa s vami rada podelím!


Minulý víkend sme boli v kine na Jurskom svete a aj keď ste nevideli predošlé diely odporúčam! Je to taká príjemná a napínavá oddychovka pri ktorej fakt na dve hodiny vypnete. Kino je inak celkom dobré útočisko ak je vonku 37 stupňov a v byte večer 30 :) 


Onedlho tu bude veľmi zaujímavá recenzia, pretože som mala možnosť vyskúšať ošetrenie Hydrafacial. Z blogu viete, že nie som veľký nadšenec kozmetických procedúr ale táto oslovila dokonca aj mňa! Máte sa na čo tešiť!


Viete na čom teraz ulietavam? Na Mullermilch mliečkach! Vždy patrili k mojim obľúbeným ale v poslednej dobe sa ich neviem nabažiť. Aj keď som ich vyskúšala všetky jednoznačne najlepšia je pistácia! 


Zo stránky postovnezdarma.cz  som si vybrala tento krásny náhrdelník a mám z neho obrovskú radosť. Prebrala mi ho mamina, ktorá sa po rozbalení zľakla, že je poškodený. Ale kdeže! Aby ste sa nezľakli aj vy a vedeli o tom - väčšina stránok ak si objednávate náhrdelníky z Číny alebo zo zahraničia vám ich pošlú rozobrané na časti a vy si ich musíte doma spojiť. Neviem, čím to je, ale tým, že si náhrdelníky objednávam pravidelne, už ma to nijako neprekvapilo. Dať ho dokopy je asi dvojminútová záležitosť, to len aby ste si ušetrili paniku, čo mala ona. 

Náhrdelník je v ponuke v štyroch farebných verziách, ale mne sa najviac páčila táto, pretože bola najfarebnejšia. Minule som niekde čítala, že skončila éra veľkých náhrdelníkov  a ja dúfam, že to nie je pravda, pretože mne sa neskutočne páčia a stále ma neomrzeli. Inak ak sa vám páčia tiež veľké náhrdelníky odporúčam pozrieť si danú stránku poriadne, pretože aj keď by to podľa mňa skoro nikto nečakal majú tam fakt super výber za dobré ceny. Ja by som si kľudne vybrala aj desať ďalších :))



Posledná vec, ktorá mi prišla za poslednú dobu zaujímavá bol víkend na maďarskom Hungaroringu, kde sa konali závody F1. Kto sleduje môj facebook  už vrchnú fotku videl a kto nie, má premiéru dnes. Priznám sa, že nie som úplný fanúšik formule a ani nechápem tomuto športu, ale bola to v celku zaujímavá udalosť. Sebastian Vettel podľa mňa vyzerá ako Calvin Harris (viď foto nižšie, no uznajte - nie sú ako dvojičky?) a to bolo asi jediné, čo mi po dvoch týždňoch ostalo z tejto skúsenosti v hlave.





A ba klamem, ešte si pamätám ten neskutočný hluk, ktorý formule robia (neverili by ste)  a že aj keď to v telke vyzerá neskutočne ľahko vymeniť koleso veru nie je žiadna zábava! 

Posledná vec je môj posledný youtube objav. Vždy sa tu snažím dať nejaký seriál alebo klip a dnes to bude moja nová obľúbená youtuberka. Nejako sa mi väčšina z tých starých zunovala a top je u mňa momentálne Amelia Liana. Ak ju nepoznáte pozrite si určite jej posledné videa z Ríma, kde uvidíte ,,pravú Ameliu" vtipnú, veselú, vždy štýlovú a sympatickú. Príjemným bonusom je jej sestra Hannah,ktorá podľa mňa vždy zlepší každé video.  




To boli asi také top udalosti alebo objavy posledných dvoch týždňov a keď s mi nazbiera niečo ďalšie spoľahnite sa na to, že to tu určite uvidíte!

A čo vy? Aké ste mali posledné týždne? Boli ste na niečo v kine? Videli ste nejaký dobrý film? Chodíte do aquaparkov? Dovolenka už bola či len bude?


17 komentárov:

  1. Náhrdelník je krásný a formule celkem závidím :) Sice nejsem žádný velký fanoušek, ale Vettela bych vidět chtěla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chvíľu som tu neni a už je iný vzhľad blogu :D Na tých mliečkach si ulietavam aj ja :) Inak také červené autíčko by sa k tebe hodilo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ešte nie je úplne hotový ale pracujem na tom :) Že? Aj ja som hovorila :) škoda, že nerozdávali :)

      Odstrániť
  3. Ten náhrdelník je dokonalý!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja tiež formulu nejak nesledujem ale určite by som sa šla pozrieť niekedy :)
    LuminousSouls.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak držím palce nech ti to vyjde :) potom si určite so sebou nezabudni zobrať štuple :)

      Odstrániť
  5. Já měla Müller milch s bílou čokoládou a makadamiovým oříškem, byl skvělý! :3
    http://janetsonrisa.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V kině jsem byla zrovna včera :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Náhrdelník je nádherný. Díky za tip, už vím, kam se v sobotu půjdeme schovat před horkem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u nás má byť 38 stupňov takže to sa fakt oplatí schovávať :)

      Odstrániť
  8. Tak ten náhrdelník je ozaj nádhera!

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jurský svět jsem také viděla a taktéž doporučuju. Jak mi téma dinosaurů není nijak blízké, tak tohle se mi vážně líbilo a bavilo. Jinak chválím náhrdelník, je nádherný :)

    New in: June 2015

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to podľa mňa inak žaidnej babe :) ale bolo to fakt super!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne