nedeľa 16. augusta 2015

Len tak, nedeľne


Tento víkend vyzerá super! Popravde, ani by nemohol byť lepší. Včera som bola na super stretnutí blogeriek, kde som opäť spoznala ďalšie super baby a dnes odlietam na ďalšiu dovolenku. Tentokrát jazyk ako aj nátura ostane, akurát nebudem letieť 13 hodín ale len dve. Kto uhádol Španielsko? :)) Vy sa však nemusíte báť, príspevky som si pre vás nachystala, wifi na hotely máme, takže verím, že nikto nepocíti moje dovolenkovanie. A to hlavné, je to celkom krátka dofča, v piatok som späť! Ak navyše sledujete môj facebook uvidíte dovolenkové fotky, ktoré sa budem snažiť pridávať :)

Hovorila som vám, že mám vlastne o dva týždne svadbu? Priznám sa, nijako extrémne to neprežívam, po desiatich rokoch sa mi zmení akurát meno a pribudne pekná obrúčka. Ale teším sa veľmi, veď si založím vlastnú rodinu!


V tomto teple sa mi včera nechcelo napínať závity nad rozmýšľaním nad recenziou, tak vám aspoň ukážem kabelku, ktorú som dostala z http://postovnezdarma.cz/ . Beriem si ju so sebou aj na dovolenku, je malá šikovná a na večeru pri pláži úplne akurát stačí. Páči sa mi, že sa dá použiť aj ako cross body aj na jedno rameno - pekná je proste stále. Na výber bola v piatich farbách, ale béžová mi prišla najvyužiteľnejšia. 

Inak ako ste dopadli z výpredajmi? Ja som sa toto leto trochu utrhla z reťaze a každý týždeň mi hádam pribúdajú jedny topánky. A to sa chystám na dovolenke na Primark, a to bude hotová pohroma!



Tak dnes len tak, nedeľne o živote a dobre nálade. Oddýchnite si, tešte sa, že sa tento týždeň trochu ochladí a nezabudnite mi nechať komentár :))

Aký ste mali víkend? Kúpili ste si niečo vo výpredajoch? Kde ste boli tento rok na dovolenke? Plánujete ešte nejakú?

19 komentárov:

  1. Koľko ste so snubencom spolu? Pochopila som správne 10 rokov? :D v kolkych rokoch ste sa dali dokopy? :) inak planujes nejake clanky o svadbe? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej pochopila :) sme spolu od 15tich :) Ak by bol záujem o svadobný článok tak určite pripravím :)

      Odstrániť
  2. Máš tu nádherné vlasy a ten overal sa mi veľmi páčil aj naživo. Kabelka je úžasná, tiež by som ju brala. A uži si dovolenku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Joj moja, to vážne?? No jak som si to prečítala tak som ožila :D Princezná Bianca sa ide vydať, no to je radostná správa!! Veľmi želám, aby vám všetko vyšlo podľa očakávaní a ja budem očakávať aspoň jednu fotku vo svadobnom :)
    Inak kabelka je pekná, také čosi by sa mi momentálne hodilo, aspoň by som mamke prestala kradnúť kabelky. Ja teraz nosím hlavne ruksaky aj do práce aj cez víkendy bo som ako taký cestovatel... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej Romča ďakujem za krásny komentár, ani nevieš akú radosť mi urobil :) fakt krásne sa čítal! Fotky určite nejaké dám, verím, že fotografka bude šikula :)

      Odstrániť
  4. ďakujem za krásny včerajšok a musím teda povedať, že naživo si prekrásna a botky na platforme nemali chyby :) budeš krásna nevesta a teším sa na fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Primark chystám taky :) a kabelka se mi líbí, ale víc se mi líbí tvůj overal ;)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kabelka je super, tá farba sa fakt hodí asi ku všetkému :) Uži si Španielsko, snáď tam nebude tak horúco ako nedávno tu :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne