piatok 21. augusta 2015

No nie je to len o zakázanom čítaní


Ak sa mám priznať, značka Playboy sa mi nespája s úplne dobrými vecami, asi samé viete prečo. Nikdy som nebola fanúšikom tohto kultu a preto som sa vždy vyhýbala kozmetike, ktorá sa s ňou spája. Viem, že som dokonca raz aj niekede komentovala, že to nie je nič pre mňa a vôbec ma neláka a pozrite sa, dnes tu máme dokonca mega dlhú recenziu. Ak sa vám ju nechce čítať celú len vám rovno napíšem, odhoďte predsudky bokom niekedy sa to fakt vypláca.

Play it wild je posledná sada z dielne Playboy a nájdete ju v dámskej ako aj pánskej verzii. Je to pomerne čerstvá novinka -línia bola predstavená pred mesiacom a už teraz ju zoženiete napr. v 101 Drogérii. Odlíšite ich veľmi ľahko- dámska je v dravej leopardej verzii a pánska v drsnej vojenskej. 


 Ja mám zo sady sprchový gél a toaletnú vodu a viete, čo je zvlášne? Že aj keď je to rovnaká sada oba výrobky voňajú podľa mňa úplne odlišne. 

Sprchový gél má karamelovú vôňu a vonia úplne ako sladučké karamelky alebo poľské krowky. Keď ho ovoniate úplne si predstavíte sladučký karamel - podľa mňa keby vám dali pod nos ovoňať roztopený karamel a tento sprchový gél nenašli by ste rozdiel.

Naproti tomu toaletka nie je vôbec tak sladká. Kým sa dostanem k samotnej vôni nedá mi nespomenúť ten rozkošný flakón. Pre niekoho to môže byť gýč, ale mne príde rozkošný. Leopardí spodok skombinovaný so zajačím vrchom, je, keď už nič iné tak netradičný.

Ako to už u lacnejších vôní na mne býva aj túto voňavku mi pochválilo viac ľudí ako 100€ Dior :)) Ja to mám tuším nejako zakliate. Ale pravdou je, že toaletka vonia fakt pekne a aj dlho vydrží. Je to sladko - ovocná vôňa, ktore zložky sú napr. mandarínka, hruška, neroli, vanilka alebo rebarbora. Naozaj mix rôznych sladkých zložiek, ktoré zaručia super výsledok.



Za spomenutie určite stojí aj pánska vezia, ktorá podľa mňa dokonca predčila dámsku.  Aj tu podľa mňa platí, že sprcháč vonia úplne inak ako toaletka. Sprcháč je pomerne silný taká tá tradičná vôňa pánskych sprchových gélov. Myslím si, že bude voňať 99,9% pánov, pretože keby mal každý povedať, ako vonia pánsky sprchový gél opísal by tento.


Čo je však naozaj top je toaletná voda. Je jednak neskutočne silná, s výdržou úplne porovnateľná voňavkám z parfumérii a teraz to druhé, podstatnejšie - mne nenormálne pripomína Valentino Uomo. Valentina som na blogu spomínala tento rok už viackrát je to podľa mňa top vôňa roku 2015 a keď si dá snúbenec ráno na seba Valentina alebo tento Playboy ja necítim rozdiel. Hlavné zložky v Play it Wild sú citrón, grep, muškátový oriešok, škorica, ananás a koža. Zvláštne na tom je, že podľa popisu majú spoločné len dve zložky, ale mne sa neskutočne podobajú. Tak či onak, je to fakt krásna a silná vôňa, ktorá, na to ako krásne vonia nie je vôbec drahá.

Odteraz sa už na Playboy nebudem mračiť, pretože vonia naozaj pekne. Nerobte to ani vy, radšej skúste v drogérii tester :))

A čo vy? Aj vy ste mali predsudky voči nejakej značke a potom ste ich zmenili? Voči akej? Skúšali ste niekedy niečo od Playboy? Čo?

13 komentárov:

  1. ja som raz dostala nejakú zlatú limitku a tiež som mala predsudky, ale voňala naozaj veľmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj raz a zase platí, že predsudky sú často zbytočné :)

      Odstrániť
  2. Na tú toaletku som zvedavá, od Playboy mám doma verziu VIP a presne, ako píšeš, chváli mi ju viac ľudí ako hociktorý iný parfém a môj priateľ mi ju pochválil už asi tak 31654116-krát:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu dámskou řadu chci v drogerii očuchat, Playboye mám moc ráda :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pre mňa to bola naozaj novinka a som prekvapená - v dobrom :)

      Odstrániť
  4. Ten design té toaletky nemá chybu:-) Určitě budu muset očichat:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mamka má od Playboy jednu menší voňavku a mně moc voní. Ta pánská vypadá moc hezky, určitě si ji ovoním. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Predsudky voči tejto kozmetike nemám, ale aj tak ju vždy v drogérkach prehliadam.
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne