pondelok 17. augusta 2015

Ten najkrajší mono tieň


V poslednej dobe dochádzam na chuť farbám, ktoré som kedysi v láske príliš nemala a objavujem úplne nové zákutia. Je to super, podľa mňa je dobré skúšať nové veci a neostať len pri tých, v ktorých sa cítime komfortne a zabehane. Jasné, že mám vytvorené také to ,,go to"líčenie v ktorom sa cítim dobre a viem sa namaľovať rýchlo,ale počas víkendu, keď je času trochu viac je vždy dobré zaexperimentovať a vyskúšať niečo nové. 

Pri poslednej objednávke na http://www.makeuprevolution.cz/  som už mala všetko,čo som chcela vybraté a len tak som si pozerala stránku a sortiment, či som niečo neprehliadla. Zalovila som výnimočne aj do kategórie mono tieňov a keď som videla, že stoja 49Kč povedala som si, že nejaké nájdem a vyskúšam. Nepochybovala som o tom, že nemôžu byť zlé - veď mám doma dve paletky, ktoré sú úžasné! Do užšieho výberu sa mi dostalo 5 tieňov, ale nakoniec vyhrali Good Life pretože takú farbu som doma nemala. 


Good Life je pomerne netradičná farba - je to taká teplá šedá akoby až idúca do hneda. Naozaj krásna netradičná farba, ktorá sa dá nosiť ako samostatný mono tieň a je fakt krásna! Alebo si ju dáte s linkou, ktorú trochu rozmažete a máte za pár minút urobené úžasné smokey eyes. 
 

Tiene majú úžasnú konzistenciu a pigmentáciu. Sú úžasne maslové, po viečku sa krásne kĺžu a dobre sa nanášajú. Sú proste ako tiene, ktoré poznáte z paletiek len vo väčšej gramáži. 

Ja som z nich úplne nadšená a nabudúce si určite vezmem ďalšie. Tak ako to platí u rúžov, ktoré stoja rovnako 49KČ tak aj tieto tiene - je to super kvalita za fakt nízku cenu. Vôbec by som sa nebála týchto nižších basic radov, podľa mňa sú super.

A čo vy a mono tiene? Radšej paletky či tiene? Skúšate nové líčenia či ostávate v komfortnej zóne?

9 komentárov:

  1. Taky mám tenhle stín a souhlasím - je to nádhera, kterou bych doporučila všem a za tu cenu! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. takové stíny mám ráda, jsou fakt krásné :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ten je vážně krásný, mám pocit že jsem na něj dnes koukala nebo na hodně podobný! :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasna farbicka.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odtieň je naozaj krásny a naozaj veľmi ti svedčí. Fakt perfektný výber.

    Budem rada ak navštíviš môj blog by Katy a v prípade, že ťa zaujíma stretnutie s Weladou (ktorého si sa zúčastnila i ty) nájdeš ho TU . Týmto by som sa ti ešte raz chcela poďakovať za to, že si ma pozvala a že som sa mohla zúčastniť tejto príležitosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Makeup Revolution má výborné produkty a zamlouvá se mi čím dál víc :) Krásný stín.

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Uvidíme, možná bych tento odstín zkusila

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak tento odtieň je vážne úžasný!

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu.

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne