štvrtok 27. augusta 2015

Topky leta 2015


Aj keď si to možno ešte nepripúšťame, leto je čoskoro na konci. Dnes som si preto pre vás pripravila taký malý zoznam TOP výrobkov, ktoré mi ho neskutočne spríjemňovali a vďaka ktorým bolo moje leto určite príjemnejšie. Všetko sú to nové objavy, ktoré som doteraz nepoznala a o to viac sa teším, ako dobre sa osvedčili!


Asi najväčšia topka tohto leta bol pre mňa Nivea opaľovák a poopaľovák. Je to už niekoľko rokov, čo som drogériové opaľováky nevyskúšala a preto bolo testovanie tejto dvojky pre mňa trochu mimo mojej komfortnej zóny. Všetko však dopadlo super a títo dvaja pomocníci so mnou pochodili kúpaliská, grilovačky či bicyklovanie. Pokožka na nich nebola vôbec citlivá, pekne ju ochránili, hydratovali a navyše ešte aj krásne prevoňali. Na moje veľké chválenie si ich kúpili aj moji rodičia a boli rovnako spokojní! Ich veľkou výhodou oproti lekárenským je ich dostupnosť - zoženiete ich v každej drogérii či letovisku a nižšia cena.


Druhou topkou pre mňa bol letný voňavý mist Victorias Secret, ktorý ma zase milo prekvapil a sprevádzal celé leto. Mist vydrží na pokožke pomerne dlho a pri jeho opakovanom použití neskutočne dobre osvieži. Moja vôňa je sladučká, cukríková (a výrazná), ale ak vám voňajú sviežejšie vône vyberiete si určite tiež. Aj napriek tomu, ako často ho používam nie som ani v polke a pravda je taká, že aj keby som bola, bolo by mi to jedno lebo je to pomerne lacná záležitosť. 


Tretia topka je nekozmetická a je ňou Rauch citrónová šťava. Celé leto sme doma fičali na citrónových limonádach a citróny sa u nás doma stali súčasťou každého nákupu. Potom som nejako zlenivela a inšpirovala som sa robotou - kde máme malé citrónové šťavy a kolegovia si robia ,,limonády" z nich. V potravinách mi prišla najlepšia táto od Rauch-u tak sme ju vyskúšali a bola super. Ušetrila som si asi minútu :)) vytláčaním citrónov a naša limonádová mánia mohla začať. Ak teda máte radi citrónovú vodu a ste lenivý ako ja, vrelo odporúčam :))


Nepamätám si, či som o tejto linke už niekedy písala, ale spája sa s ňou celkom milý príbeh. Minulý rok asi o tomto čase som si ju kúpila vo výpredajoch v H&M za ,5€ alebo 1€. Došla som domov a bola som na seba nahnevaná, čo za blbosť som si zase kúpila a či nemám kozmetiky dosť. Vlastne som došla na to, že tyrkysovú ani nepotrebujem a zase mi chýbal pri nakupovaní mozog. Tak som ju založila, a vždy keď som ju videla bola som z nej akurát znechutená. Potom som sa balila do Mexika, hodila do kufra aj túto linku, že keď tak ju tam nechám. A viete čo? Je to asi najkrajšia tyrkysová linka akú som kedy videla a akú doma mám. Teraz na ňu pozerám s nechuťou a ľútosťou, že prečo som ju nevyskúšala skôr a nekúpila si ju v 5 kusoch do zásoby. Nanáša sa úplne ľahučko a jednoducho, je neskutočne pigmentovaná, drží ako kôň a má tú najkrajšiu tyrkysovú farbu na svete. Čiže linky v H&M? Áno!


Tak ako som začala na pláž či k bazénu nosiť tónované opaľováky, začala som nosiť aj vodeodolné špirály. Ak si kúpite dobrý odličovač, je to len a len komfortné. Vyzeráte fakt lepšie - menej unavené a mdlé. Aj keď sa podľa mňa efekt vodeodolnej riasenky nevyrovná efektu klasickej riasenky je to fakt super. Riasy sú výraznejšie, krajšie a celkovo oči sú otvorenejšie a vyzerajú určite lepšie. Za tú minútu čo vám zaberie nanášanie, to určite stojí a rozdiel je neskutočný! Mne sa veľmi dobre overila Dermacol Mega Lashes vo vodeodolnej verzii, ktorá dobre drží a neotláča sa. Riasenka pekne riasy predĺži a čo je hlavné, dodá im farbu! Inak aj vy vždy vodeodolnú riasenku najprv testujete doma v sprche? 

Nebuďte smutné z toho, že sa blíži jeseň bude to super! Konečne môžeme vytiahnuť bordové laky, rúže a krásne svetre či lodičky!

A čo vy? Čo boli vaše letné topky? Aké ste našli objavy? Tešíte sa na jeseň?

8 komentárov:

  1. Já jsem asi v létě nepoužívala nic jiného než obvykle, možná termální vodu od Biodermy, která byla super na osvěžená v těch vedrech :) Ale letos už se nějak těším na podzim :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tú citronovú šťavu musím vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na podzim se netěším, nemám ho ráda..pokud je slunečný, tak ujde, ale podzimní mlhy a deště nejsou nic pro mně.. Já jsem si přes léto nejvíc oblíbila a nejvíc využívala vodu ve spreji Balea a tělová mléka do sprchy Nivea (protože jsem byla líná mazat se klasicky:-D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidím, že vody v spreji vedú u každého :) leto by bez nich bolo neznesiteľné :)

      Odstrániť
  4. Nové objavy? Tak k nim urcite patri krem na mastnu plet od Anne Marie Borlind.
    /Kaviareň u mačky/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne