nedeľa 20. septembra 2015

Jesenné líčenie


Ak sa vám pred nedávnom minulo niečo z kozmetiky a plánujete ísť v blízkej dobe do drogérie alebo objednávať z internetu možno vám príde vhod dnešný článok, ktorý sa bude venovať môjmu najobľúbenejšiemu líčeniu - jesennému. Jeseň je podľa mňa top ročné obdobie (aj keď u nás to na jeseň ešte nevyzerá, keďže včera bolo vonku na slnku 28 stupňov), pretože sa konečne ochladzuje, môžeme trochu vrstviť a v móde sú skoro vždy in odtiene hnedej čo je farba, ktorá mi pristane asi najviac. Na poličke sa mi zmení kozmetika, pribudnú matnejšie tiene, líčka a čo je hlavné bordové, slivkové a hnedé rúže. Dnes som si pre vás pripravila tri ukážky takého top jesenného líčenia a budúci víkend vám predstavím kozmetické kúsky, s ktorými ho ľahko docielite.



Základom každého jesenného líčenia je podľa mňa:

  1. zjednotená pleť- kým v lete veľa dievčat siaha po rôznych BB či CC krémoch na jeseň by som zvolila skôr make-up, ktorý pleť lepšie ochráni pred vetrom či dažďom a dá sa ne neho lepšie spoľahnúť. Krytie samozrejme nemusí byť vysoké, hlavné nech sedí tónu vaše pleti.
  2. matný bronzer - všetky krásne lesklé líčka by som na teraz dala bokom a vytiahla by som prirodzenejšie matné bronzery. Tie dodajú pleti tvar a farbu ale nebudú pôsobiť neprirodzene a príliš umelo.
  3. upravené obočie - upravené obočie nie je záležitosť len jesene ale celého roku a treba na neho myslieť stále. Na internete nájdete kopec sád, s ktorými si ho ľahko upravíte a je len na vás či preferujete gély, ceruzky alebo tiene.
  4. výrazné pery - moja obľúbená časť! Jeseň si priam žiada aspoň jeden rúž vo vínovej farbe, ktorý dodá šmrnc akémukoľvek outfitu.
  5. alebo smokey hnedé oči - a keď nie pery, tak si vyskúšajte aspoň nejaké pekné smokey eyes ako má Cara na obrázku nižšie. Kombinácia matných a lesklých tieňov s linkou dodá vaším očiam šmrnc!


Každému samozrejme sedí niečo iné ale určite radím niečo z toho vyskúšať. Výrazné rúže či paletku hnedých tieňov zoženiete aj za pár korún a experimentovanie je skoro vždy zábava. 

A čo vy? Ktoré ročné obdobie máte najradšej? Aký typ líčenia?



14 komentárov:

  1. najradšej mám leto a líčenie - takmer žiadne. Pleť mám čistú, opálenú, kruhy pod očami nevidieť, jediné čo používam je ceruzka na obočie, maskara a bronzer... aaah, už teraz mi chýba...!
    zvyšné obdobia sa poctivo líčim se vším všudy, ale čím ďalej, tým viac ma to obťažuje a zdržuje. Času je málo a viem ho stráviť aj zmysluplnejšie ako pred zrkadlom

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle období mám nejradši právě hlavně kvůli líčení a barvám! nejvíce mě baví vínové a cihlové tóny. Je to supr období! jinak moc hezký článek! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jej na tej prvej fotke sú dosť polepené riasy.
    bb schovám až po babom lete.a už teraz vyťahujem tehlové tiene aj oblečenie.milujem jeseň,yankee candle a voňavý čaj.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S pletí úplně souhlasím... Člověk může mít nádherně nalíčené oči, ale pokud není sjednocená pleť, pozornost si bere na sebe ona a očím nedá šanci... :)

    Zvu tě na svou giveaway ♥

    http://timewithbeauty.blogspot.de/2015/08/backtoschool-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rtěnka na první obrázku je opravdu kouzelná! Taky mi nejvíc sedí právě hnědé/nude líčení, takže na podzim si ho užívám hojně hah. -L

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Souhlasím s prvním komentářem - léto a přirozené (neboli žádné) líčení. Podzim ráda nemám, pořád mám pocit, že lidé zapomínají na to vlhko, zimu, chřipky, mlhu a žádné slunce :D Ty tři barevné listy to nezachrání :D Líbí se mi líčení z prvního obrázku, takhle tmavou a výraznou rtěnku nemám, možná si zpříjemním podzim nějakým takovým kouskem do své mejkapové krabičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já podzim miluju ♥ Hodně se mi líbí výrazné burgundy rtěnky :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  8. První fotka mě naprosto uchvátila. :) Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mne sa veľmi páčia také tmavé výrazné rúže, také chcem aj na stužkovú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nedávno som doma objavila tmavšie rúže a je ideálne ich využiť práve na jeseň, tak s nimi chcem začať experimentovať :)
    The Noela Práve u mňa prebieha GA, budem rada ak sa zapojíš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hezká inspirace :) Já moc líčení podle ročních období neměním, spíše péči :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Taky mám, co se týče make-upu, nejradši podzim. Všechny ty odstíny hnědé a vínové mě fakt baví! Hlavně střídat smokey eyes s výraznými rtěnkami. :) supr článek!
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne