pondelok 14. septembra 2015

Natura Siberica Absolut Beluga Caviar Revitalizing Face Serum


Pred pár mesiacmi som mala na blogu recenziu na Natura Siberica Absolut Beluga Caviar očný krém. Po ďalších mesiacoch skončil tento krém v empties a jednoznačne vám môžem napísať, že to bol najlepší očný krém aký som kedy mala. Fakt po ňom bolo vidno rozdiel, očné okolie neskutočne krásne hydratoval a to balenie! No jedna báseň. Už vtedy mi bolo na betón jasné, že určite z tohto radu musím vyskúšať niečo ďalšie a keď som dostala ponuku vybrať si niečo zo stránky http://www.bezvavlasy.sk/ a videla som Naturu Sibericu bolo to úplne jasné. Najviac ma zaujalo revitalizačné kaviárové pleťové sérum a tak ho tu dnes veru mám aj s recenziou. Inak zase raz mi prišlo v super načasovaní, práve, keď sa mi minul krém, takže som ani nemusela vyčkávať a odpočítavať dni konca starého.


Sérum má krásne balenie ako mal aj očný krém. Elegantná čierno-strieborná tuba s pumpičkou, ktorá jednoznačne poteší vaše oči na poličke. Balenie je pochopiteľne väčšie, ako balenie krému na oči (30ml). Už teraz mi bude ľúto, keď sa  mi minie, ale snažím sa ho používať tak ako sa má, nie zbytočne šetriť. 


Sérum má klasickú konzistenciu pleťového séra, je pomerne redšie, trochu lepivo/gélové. Vďaka tomu sa však ľahko a pohodlne aplikuje. Po nanesení sa vpíja hneď a pokožka ostáva jemná a vláčna. Ten lepivý pocit sa rýchlo vytratí takže toho sa nemusíte vôbec báť. Čo je na ňom však fakt zvláštne a netradičné je jeho farba. Kým očný krém bol klasický, biely, krémový toto sérum je akoby šedo-čierne. Najprv ma to trochu preľaklo, ale na pokožke sa farba zmení na číru, takže ostane obyčajné sérum. No body za kreativitu naozaj dostávajú.

Sérum obsahuje pľúčnik lekársky a pľuzgierku islandskú, ktoré regulujú procesy pokožky, majú protizápalové a antiseptické účinky. Sérum dodáva pokožke ochranu, hydratáciu a krásne ju regeneruje. Samozrejme, že obsahuje aj omnoho viac dobrých a kvalitných zložiek, ale tieto dve mi prišli najzaujímavejšie. Je to proste taká dobrá mňamka, ktorú raz za čas vaša pokožka potrebuje. Ja si na neho teraz ešte dávam aj krém, pretože ako sa ochladilo pokožka ma začala pnúť a potrebuje trochu viac hydratácie ako zvyčajne. Inak môže sa používať aj ráno aj večer.

Za mňa je to ďalší super výrobok od Natura Siberici, ktorá sa mi ako značka osvedčuje čoraz viac a viac. Povedala by som, že pleťovku mám vyskúšanú, hor sa do niečoho ďalšieho.

A čo vy? Aj vy máte nejakú značku, ktorá vás takto očarila a láka vás z nej vyskúšať viac výrobkov? Akú? Aký máte teraz krém? 

12 komentárov:

  1. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, balení vypadá opravdu nádherně :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Natura Siberica je hrozně lákavá záležítost! Mám ji na wishlistu už strašně dlouho, takže asi budu muset brzy něco objednat.

    www.kosmeticka-stinadla.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určite odporúčam toto sérum ako aj očný krém :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od značky som ešte nič neskúšala, ale toto sérum má skutočne pekné balenie a super farbu :D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuto značku vůbec neznám, ale vypadá to dobře! :) The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite sa po nej pozri lepšie, majú naozaj super výrobky!

      Odstrániť
  6. Já jsem oční krém ještě nikdy nepoužívala, ale moje teta ho používá občas, tak ji doporučím, většinou má nějaké od Vichy nebo Garnier, tak ji povím i o tomto :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O značce jsem ještě neslyšela, ale to balení vypadá opravdu úžasně :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne