štvrtok 10. septembra 2015

Nielen Kallos je lacný


Myslím si, že každá baba raz za čas dosiahne level,kedy jej dlhé vlasy fakt začnú liezť na nervy a potrebuje načas zmenu. Ja som sa rozhodla svoje vlasy trochu skrátiť, pretože táto dĺžka mi momentálne príde fakt neúnosná. Aj sa celkom teším na zmenu, v hlave mám takú predstavu, že teraz zjednotím farbu do takej moka hnedej a na jar vymyslím niečo do blond (omre, balayage..)No, ale nepredbiehajme. Vždy keď sa idete dať ostrihať dáte vlasom akoby čistý štít a treba na nich začať pracovať hádam ešte viac ako predtým. V žiadnom prípade nezačnite mať prístup vlasy mám teraz zdravé a nemusím ich riešiť. Práve naopak - minimálne si zožeňte dobrú masku a olejček. Ja mám momentálne doma jeden fakt dobrý olejček, ktorý stojí málo a prácu si robí pekne.


Značku LAB 35 nájdete zvyčajne v obchodoch, ktoré predávajú Kallos (napr. http://www.kallosshop.sk/ ) a ak vám vyhovuje Kallos bude vám vyhovovať pravdepodobne aj LAB 35. Ja som mala z LAB-u doma viacero výrobkov a všetky mali nielen pekné balenia ale aj vlasom pekne prospievali. 

Konkrétne toto sérum je vhodné na suché a lámavé vlasy, ktorým dodáva hydratáciu a lesk. Ja ho používam po každom umytí potom, čo si vlasy rozčešem. Sú potom krajšie, hladšie a hlavne fakt lesklejšie. Následne už nenanášam ochranu pred fúkaním, nech vlasy nezaťažujem. Sérum vonia tak kadernícky - nemá sladkú vôňu ako macadamiácky alebo Loreal olej, skôr je to taká čistá šampónová vôňa. 
Čo sa týka konzistencie tak pozor - je to sérum, nie olej, takže aj konzistencia je trochu netradičná. Mne pripomína redší gél. Do vlasov sa vpije naozaj rýchlo a po vyfúkaní nie sú mastné ani zaťažené.

Takže o pár týždňov začínam zase zo zdravými vlasmi. Verím, že z kaderníctva neodídem s plačom ako pred dvoma rokmi, keď som chcela skrátiť len 10cm :))

A čo vy? Ako často sa chodíte dávať strihať? Prepadli ste ombre alebo balayage? Plánujete teraz nejakú zmenu?

19 komentárov:

  1. já nedám dopustit na masky, olejíčky jsem taky používala, když jsem měla ještě dlouhé vlasy :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já moc ke kadeřnicím nechodím, raději si to zkrátím doma sama, protože se nestalo, že bych z kadeřnictví odešla spokojená :D .. Jinak tuhle značku neznám, ale chci něco vyzkoušet od Kallosu tak možná zkusím i tohle :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si strihám tiež sama na také to bežné skracovanie,ale už chcem nový strih takže to si nechám rada poradiť :)

      Odstrániť
  3. Díky za tip, asi jdu hned něco objednat...! Kallos masku úplně miluju, takže i olejíček bude přesně to pravé pro mě :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som vzdy doma mala desiatky produktov ktore som dokola pouzivala potom mi kadernicka spalila vlasy a odvtedy pouzivam detsky alebo bio sampon, nezehlim nekulmujem maximalne vyfukam, papam vytaminky na vlasy a som spokojna ako nikdy predtym :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeejda a jak ti spálila vlasy? Riešila si to nejakou s ňou? Nejaká kompenzácia alebo niečo?

      Odstrániť
  5. To vůbec neznám, vypadá to dobře.

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. moc se mi líbí..
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já používám olejíček na vlasy od AVON a celkem v pohodě, vlasy jsou lesklejší a hebčí.

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz
    narablog54@seznam.cz

    Nezapomeňte se zúčastnit GA o 2 keramické dózičky ve tvaru cupcaků: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super tip, díky :) Já jsem si oblíbila olejíček od Baley, plní službu perfektně a přitom je levný :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som sa ostrihala asi pred týždňom po dvoch rokoch, mala som vlasy po zadok a teraz mám také po prsia ale sú nádherné! a taktiež používam toto sérum odvtedy a nemôžem si ho vynachváliť.. tak isto som si kúpila aj šampón a masku od kallosu takže skúšam a moje vlasy úplne nabrali nový dych :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to na tom budeme onedlho rovnako :) ono sa to niekedy oplatí dať im nový dych, potom sa odvďačia svojím leskom a krásou :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne