streda 9. septembra 2015

Rovnako dobré ako Color Tattoo ale s ešte lepším používaním


Toto leto je leto mastných a penových tieňov. Color Tattoo mám doma už v troch farbách (jeeej) a úplne viem, že sa moja zbierka ešte rozrastie. Sú proste fakt top! A viete na čo som došla? Že Color Tattoo veru nie sú jediné dobré v takejto forme! Našla som podobné a svojím spôsobom možno ešte aj lepšie. Aké?
 Astor 24h Perfect Stay Eye Shadow Liner! Počuli ste o nich? Nie? Tak potom určite čítajte ďalej!



Podľa popisu sú tieto Astor tiene vlastne skôr vodeodolná očná linka, ale pravidlá sú na to, aby sa porušovali. Podľa mňa je to krásny očný tieň, ktorý sa neskutočne dobre nanáša a drží ako prikovaný. Mne hneď učarovala farba Creamy Taupe, čo je krásna akoby hnedo/bronzovo/zlatá. Ideálna na celý rok a použiteľná či už ako samostatná farba alebo ako podklad pod iné tiene. 

Ceruzka sa super používa aj ako linka, či už na nejaký tieň alebo aj ako ceruzka pod oko. Oko krásne otvorí a dodá make-upu taký pekný dotiahnutý, profesionálny finish.


Vďaka tomu, že je v tvare ceruzky získava výhodu nad Color Tattoo, ktoré sú v kelíšku, a aj keď ich chcete naniesť len ako linku potrebujete štetec, kým tu len prejdete po oku.


Astor linku nájdete asi v 8 odtieňoch a minimálne 5 stojí podľa mňa fakt za to, a keby som ich mala na poličke skáčem od šťastia. Na http://www.parfemy-elnino.sk/ vychádzajú okolo 3,6 €, čo mi príde ako príjemná cena za tak dobrý výrobok. Keď budete najbližšie v drogérke určite ich omrknite, sú fakt krásne.

Ešte by som dodala, že nemám mastné viečka, takže mi naozaj držia pekne celý deň, ale ak máte problém s grčkavením tieňov určite by som ich nepoužívala bez bázy a asi by som ich predtým otestovala v drogérke. 

A čo vy a takéto tiene? Držia vám? Máte ich radi? Či radšej práškovú klasiku? Objavili ste toto leto niečo zaujímavé?



22 komentárov:

  1. tak tá vyzerá veľmi dobre, musím sa na ňu pozrieť :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky už jsem na tyhle stiny v tužce koukala a docela mě zaujaly. No a ted po tvy recenzi jeste vic! 😄
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám od těchto stínů 400 Hot brown a 600 Deep purple a mám je moc ráda, občas se dají sehnat za hubičku v drogerii. Ten tvůj odstín se mi moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tomhle produktu jsem zatím neslyšela, ale vypadá to vážně krásně ta barvička je super :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Color Tattoo mám ráda, tohle vypadá taky super, omrknu to v drogerii :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja :) vďaka tomu, že som práve prepadla Color Tatoo tak ma láka viac takýchto tieňov :)

      Odstrániť
  6. Krásná barva.. :-) Mrknu na ni :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/kosmeticke-peklo-nebe-po-treti.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Přesně tenhle produkt mám doma, ale nepoužívám ho..né, že by byl špatný, ale nějak mi nesedí barevně..ta hnedá je na mě asi moc teplá..:)

    chicbyjane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda to je aká škoda nepoužívať! Ja byť tebou používam ho aspoň ako podklad :)

      Odstrániť
  8. Wow tak tohle by mě nenapadlo, ale už je běžím do drogerky "omrknout" :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odstín vypadá nádherně. Krása!Celkově mi přijde, že odstín pojmenovaný Taupe je vždy nádherný a variabilní. Děkuji za tip. ;-) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vďaka za tip! :) Pri color tattoo mi veľmi nevyhovovalo balenie, takže toto je úplne super! Určite sa po tom pozriem :)
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne