piatok 4. septembra 2015

Uhorkový EOS krém na ruky


V predchádzajúcom príspevku o EOS balzamoch (klik:tu) som vám spomínala, že mám doma aj krém na ruky, ktorý testujem a keď ho budem mať poskúšaný pri všakovakých momentoch hneď dodám recenziu. Ak vám mám napísať pravdu, tento krém, to bola pre mňa láska na prvý pohľad. Má super krásne balenie - vyzerá ako zelený ploský kameň a úžasnú netradičnú uhorkovú vôňu. Na tento uhorkový krém som mala feedback ešte predtým ako mi došiel domov, pretože na neho nedá dopustiť jedna kolegyňa, takže testovanie, to bola jedna radosť!


 Musím sa ešte raz venovať tomu baleniu- nie je úžasné? Chutné, kompaktné, ideálne do každej kabelky. Uhorková verzia je v tejto zelenej farbe, Berry Blossom je v peknej ružovej a Fresh Flower je v obláčikovo modrej. Balenie je výhodou a nevýhodou zároveň, pretože kompaktnosť je daná aj tým, že krém má 44ml, čo nie je veru veľa.

Samotný krém má úžasnú vôňu- mne osobne pripomína viac ako uhorku zelený melón. Je to príjemná sladko-svieža vôňa, do ktorej sa podľa mňa hneď zamilujete. Základom krému je bambucké maslo, ktoré krásne hydratuje a extrakt z uhorky, ktorý dodáva nielen príjemnú vôňu, ale aj jemnosť a vláčnosť.




Krém má veľmi príjemnú konzistenciu, stačí ho máličko a veľmi rýchlo sa vsiaka a ruky úžasne hydratuje.  Krém nezanecháva mastný pocit a jediné, čo vám ostane sú krásne hebké a hydratované ruky. 


Čo sa týka zloženia neobsahuje parabény, ftaláty, lanolin, farbivá a ostatné nájdete odfotené.


Krém zoženiete na http://mojahimalaya.sk/ a nezabudnite ešte stále využiť zľavu 15% aj na zľavnený tovar s kódom BIANCA2015. 

A čo vy a krémy na ruky? Máte nejaký obľúbený? Máte radi netradičné vône a netradičné balenia?

16 komentárov:

  1. Ja sa teším, keď mi už dodju balzamy, čo mi kamoška kúpila v Amerike :3
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Docela by mně lákal, ale zatím jsem odolávala, protože cena za takový obsah se mi zdá dost vysoká..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tomhle krému už celkem dlouho přemýšlím, slyším samé pozitivní reakce no a co si budeme povídat, to balení prostě taky nemá chybu.... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je fakt super! Mňa lákajú aj ostatné vône ale počkám kým miniem aspoň tento :)

      Odstrániť
  4. Někdy ho asi prubnu, strašně se mi líbí to balení, takové na pomazlení :D

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda, že mám tolik zásob, jinak bych si jej co nejdřív pořídila :)

    Co nosím v kabelce? + Kabelková GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som si kupíla zvyšné dve vône a ľutujem ... pripomínajú mi nejakú avivážovú vôňu a k tomu sú akokeby také púdrové... z ružového mi strašne schli ruky, modrý som dala mamke lebo mi vôbec nevoňal...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To jsem vůbec nevěděla, že EOS něco takového vyrábí :O Ale vypadá zajímavě! :) The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. S EOS-om ešte nemám skúsenosti, no už veľmi vážne nad ním uvažujem :) Tento krém ma naozaj moc zaujal :)

    Blog by Katy :-* ala Čo je dobré to musím mať :) - každý deň nový príspevok :)



    OdpovedaťOdstrániť
  9. Teraz používam krém od Balei, ale tento určite vonia aj zaberá oveľa lepšie :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne