pondelok 21. septembra 2015

Z Vezuvu priamo do kabelky


Včera som písala článok o jesennom líčení a v ňom som sľúbila, že vám predstavím kúsky, s ktorými to líčenie ide naozaj ľahko. Aj keď takýto článok plánujem cez víkend nedalo mi dnes nepredstaviť jeden, ktorý je vážne top a odporúčam ho mať doma či je jar, leto, jeseň alebo zima. Asi pred piatimi mesiacmi som písala recenziu na Lip Lavu od Make-up revolution (recenzia tu:klik) a odvtedy stále platí, že je to jeden z najlepších produktov na pery aké som kedy mala a aké mám doma. Lip Lava je niečo medzi leskom a rúžom - povedala by som, že je to pigmentácia ako aj dlhotrvácnosť rúža a aplikácia a lesk lesku. Ja som sa do tohto produktu zamilovala na pri prvom použití a čím dlhšie som ho mala tým mi bolo jasné, že pri jednej farbe fakt neskončím. A tak tu mám dnes druhú, hádam ešte krajšiu - Firestorm.



Firestorm, alebo poeticky česky Ohnivá Boure je prenádherná sýto červená farba ideálna na každé ročné obdobie. Je to tá krásna vamp červená, ktorá sa podľa mňa hodí každému a hodí sa mať doma, pretože vás rozžiari aj keď nemáte náladu, alebo svoj deň. Vďaka leskovému aplikátoru sa nanáša neskutočne jednoducho takže aj začiatočníčky s tmavými a výraznými farbami si ľahko prídu na svoje. Ja som si na tento aplikátor tak zvykla, že už ani nepotrebujem zrkadlo, je to fakt pohodlné.



Lesk vydrží na perách aj jedlo aj pitie a čo je najlepšie, mizne tak, že sa zjemňuje farba a nezasychá v okrajoch pier. Pery nevysušuje, len ich krásne zafarbí.


Neexistuje jedna zlá vlastnosť, ktorú by som mu vytkla, jedine to, že sa nedá kúpiť u nás v drogérii. Ale pozor! Na druhú stranu dobrá správa je, že na http://www.makeuprevolution.cz/ je poštovné do ČR aj SR teraz zdarma!


Cena lesku je 5,6 € alebo 149 CZ, čo je za kvalitu toho produktu naozaj super. Neviem, ani k čomu by som ho prirovnala, je to pre mňa proste dlhotrvajúci unikát, ktorý nevysušuje. Ak je na vás táto červená moc odvážna nájdete ich ešte v ďalších 4 farbách.



Za mňa je to asi najlepší produkt od Make up revolution a najlepší lesk celkovo. Vyskúšajte a uznajte samé :))

A čo vy? Plánujete využiť poštovné zdarma? Láka vás niečo z tejto značky? Máte radi dlhotrvajúce produkty? Preferujete lesky či rúže?

13 komentárov:

  1. Téda, to je zajímavý produkt, určitě to omrknu, díky za tip! (:

    Wishing you a fabulous new week!
    Love, Suzy ( ˘ ³˘)♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to zaujimavo, ja som doposial o tejto značke nepočula, no musím priznať že mam radšej ruž ako lesk, pretože do lesku mi idú stále vlasy :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? tak to sa určite mrkni na ich stránku majú úžasné veci!

      Odstrániť
  3. Mají teda krásné barvičky :) Tahle tvoje je taková ideální podzimní :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslím, že se mi víc barevně líbí ten růžový, ale celkově produkt vypadá fakt moc dobře :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na Lip lavu už si brousím zuby nějakou dobu, ale zatím jsem se ke koupi neodhodlala :/ Tohle je krásná barvička :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak to potom určite nečakaj, lebo len budeš smutná, že už si si mohla nazbierať aj všetky farby :)

      Odstrániť
  6. Barvička je moc krásná. Poštovné zdarma mě hrozně láká, ale zatím odolávám :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. myslim že tieto som zazrela aj na krasotika.sk, ale ta farba je užasna:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne