štvrtok 1. októbra 2015

Akú kozmetiku si beriem na služobku alebo krátky výlet




Neviem, či mám to šťastie alebo nešťastie, ale v súčasnej robote cestujem niekam naozaj minimálne. Avšak div sa svet za posledné dva týždne sa mi naskytli dve služobky  a ako som si balila veci napadlo mi ukázať vám, čo si beriem so sebou niekam na predĺžený víkend alebo takto niekam na služobku. Zvyčajne sa menia výrobky podľa toho, aké mám doma - ale počet sa nemení vždy si beriem túto istú zostavu. Aj keď niekomu sa to môže zdať veľa, pre mňa je to zminimalizovanie počtu na najúnosnejšie možné číslo:


Z pleťovej kozmetiky si beriem vždy malú micelárku (túto som minula v Barcelone a tak do nej len prelievam aktuálne odličovače,ktoré mám doma), odličovacie tampóniky, ušničky a dva vzorky krému. Našťastie mám vždy nejaké vzorky doma, tak aspoň môžem skúšať!


Jasné, že mi nemôže chýbať zubná pasta a kefka! Moje najobľúbenejšie kefky sú Tepe, ktoré kúpite v Profimede. Podľa mňa veľa ľudí do toho obchodu nevojde, lebo sa bojí, že tam budú mať samé drahé veci, ale kdeže! Napríklad táto kefka stojí okolo dvoch eúr a je neskutočne jemná! Zubnú pastu som teraz používala od Weledy so soľou a baby, je úplne super! Bála som sa ako bude chutiť, ale je jemne mentolovo/slaná a nechá v ústach takú príjemnú chuť. Je to trochu nezvyk,ale keď si zvyknete, je možné, že ju ani nedáte z ruky. 
V mojej taštičke nemôže chýbať malý sprcháč a malé telové mliečko. Sprcháč je momentálne tiež od Weledy z citrusového radu (jeden z mojich najobľúbenejších) a telové mlieko som dostala k nákupu. Inak dobre, že som mala takto vzorku, vôňa ma totiž neohúrila a sprchové mlieko kvalitami tiež nič extra.

A záchrana na suché pery EOS vajíčko! To so mnou chodí teraz všade a stále. Nejdem sa tu rozpisovať, ale recenziu na neho nájdete tu:klik.


Poďme na dekoratívku! Nevyhnutnosťou je make-up, momentálne Loreal Visible Lift, ktorý u nás neviem nikde zohnať a preto som ho tuším nikdy nerecenzovala. Je to jeden z najlepších make-upov, aké som kedy mala,akurát ho mám už na dne, takže ho čoskoro uvidíte v empties. Púder som recenzovala v pondelok, takže ak vás zaujíma viac tak tu: klik. Čo mi nemôže chýbať ďalej je korektor, aktuálne od Rimmelu, na ktorý je dobré spoľahnutie. Na blogu ho nájdete zrecenzovaný tu:klik. Čo sa týka tieňov snažím sa nosiť so sebou jednu neutrálnu paletku, aby som sa vedela každý deň nalíčiť jemne, decentne. Táto Dermacol (zrecenzovaná tu:klik) je úplne ideálna, pretože tiene sa dajú použiť ako podklad pod linku alebo aj samostatne, vytieňované. 

Potom mi ešte ostáva tragická Gosh ceruzka, ktorú používam už len na obočie a nie a nie ju minúť! Tieňovanie pokožky ide mimo domu bokom a nosím so sebou tieto neutrálne líčka od Make-up revolution (recenzia tu:klik). Je to akoby jemná červeno/broskyňová farba, ktorá dodá lícam farbu a hodí sa ku všetkému. 


Z dekoratívky mi ešte ostali 4 výrobky - dva lesky- vždy musím mať jeden neutrálny a jeden červený. Neutrálny mám veľmi rada tento od Catrice, ktorý síce už nemajú ale majú asi 10 ďalších iných, podobných nude odtieňov. Catrice lesky sú inak podľa mňa fakt výborné a ak ste ich ešte neskúšali určite to zmeňte! Červený nosím tento dvojfázový Dermacol, pretože viem, že je na neho spoľah. Drží veľa hodín a má krásnu sýtu rúžovú. Na blogu už samozrejme spomínaný bol tu:klik.  

A na zakočenie očí si vždy beriem riasenku - momentálne domíňavam Loreal Volume Milion Lashes, ktorá patrí k mojím najobľúbenejším. A potom ešte linka, tento raz to bola Essence I love Style. 


Tak, ako sa snažím eliminovať všetko ostatné, tak aj štetce. Nosím so sebou len tri - jeden na tiene, jeden na púder a líčka a jeden na make-up. Ten make-upový by sa dal eliminovať úplne, ale na to ho mám príliš rada. Real Techniques je proste závislosť!
Tie dva ostatné sú od Dermacolu a recenzovala som ich tu:klik.


Posledná dvojica je deodorant a parfém. Momentálne používam FA Fresh&Dry, ktorý vonia neskutočne krásne! Je to jemná vôňa zeleného čaju, čo je rozumej jemná sladko/citrusová vôňa, ktorá pomerne rýchlo vyprchá a ostane len tá pomyselná ochrana pokožky. Fa som nemala už strašne dávno a som rada, že som sa k nim vrátila, pripomenuli mi tie príjemné  a jemné vône, ktoré mnohím značkám chýbajú.

A nakoniec parfém, ktorý som recenzovala nedávno Beyoncé Heat (tu). Je to krásna sladká jesenná vôňa v ideálnej 30ml veľkosti na cestovanie. Ak mám doma 30ml verzie príde mi zbytočné ťahať so sebou ťažký 100ml flakón.

Tak a je to! Toto všetko by ste u mňa našli na služobke alebo víkendovom výlete!

A čo vy? Čoho by ste mali viac alebo menej?
 


21 komentárov:

  1. Ja sa to tiež snažím nepreháňať, ale nakoniec mi kozmetika vždy zaberie strašnú kopu miesta :D
    Inak, ja už by som nevedela eliminovať štetec na makeup. Už som si tak zvykla na jeho používanie, že prstami už neviem makeup poriadne naniesť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď to! Tie štetce to sú závislosti! Mne to hlavne už vadí patlať rukami brrrrr

      Odstrániť
  2. Tak ja cestujem celkom casto, najma letecky, a to vas nauci sa vediet pobalit (; vsetko kupujem v mini cestovnych baleniach a mam pocit, ze letecke kozmeticke vrecusko od samsonite je nafukovacie (;

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vypadá vše suprově
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezký článek :) Já bych si toho vzala asi zhruba podobně, možná míň produktů na rty a nenosím makeup :)Jinak vzorečky a mini verze jsou na cestování super a navíc jsou děsně roztomilé :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím vzorky sú super vec! Kiež by ich robili zo všetkého!

      Odstrániť
  5. very interesting post ! beautiful pics !

    www.madamedaria.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já když někam jedu, tak se toho snažím nabalit jen minimum, ale stejně kosmetika zabírá místa víc než dost:-) Asi to na tom chce ještě zapracovat, abych kosmetiku rozdělila na důležitou, bez které se neobejdu a nedůležitou, bez které se pár dní klidně obejdu:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej ja by som kľudne vedela ešte vyhodiť pomerne veľa vecí,ale zase kufor toho znesie :)

      Odstrániť
  7. What a great blog post my Dear !:) I really like all news from you :)
    Please help me with collaboration and clickHere <3

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super nápad na článek :) já bych si toho vzala asi tak nějak podobně jenom nepoužívám makeup a na rty by mi stačila jen nějaká jedna přirozenější rtěnka .)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj tie pery by sa určite dali vyriešiť jedným rúžom, to súhlasím!

      Odstrániť
  9. Na cesty si toho brávám početně asi tak stejně. Bohužel lesky používám výmečně, dávám přednost rtěnkám. Vždycky se snažím co nejvíce zminimalizovat ale ve výsledku mi nikdy nic nepřebývalo ani nechybělo takže si umím sbalit celkem dobře. Zaujal mě make up od Lorealu, tady u nás k nesehnání. Musím se v listopadu kouknout až budu v Madridu jestli tam bude k mání. Miluji make upy od Loreálu a ráda bych něco nového vyzkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ho niekde uvidíš, určite ho ber za mňa je to jeden z naj make-upov. Na to, aký je riedky neskutočne dobre kryje, má krásnu farbu a drží krásne celý deň!

      Odstrániť
  10. tento eos strašne chcem no uvidim kedy ho kupim, no mne by určite nemohla chybať ceruzka na obočie :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tú musím mať aj ja, aj keď proznám sa potom, ako používam ten gél už mi ceruzka nepríde taká komfortná :)

      Odstrániť
  11. Ja som si naposledy zabudla pre istotu celú kozmetickú tašku..aká irónia :D Ale aspoň som odskúšala od kolegýň nejaké nové kozmetické produkty :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Koukám, že si toho bereš asi tak jako já...Já jen teda neberu oční stíny a tvářenku :) -L

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne