pondelok 26. októbra 2015

Hocikam a hocikedy


Od dovolenky v Mexiku sa moja vášeň pre čistiace obrúsky zväčšila. Nikdy predtým som ich nemala moc rada, prišli mi vždy vysušujúce, drahé a lepivé ale odvtedy sa nejako zlomila bariéra medzi mnou a vreckovkami a stala som sa ich fanúšikom. Pochopila som, že sú nesmierne praktické a ak si vyberiete správne aj veľmi príjemné. Poznáte to, pohodlnosť nadovšetko. Chápem, že 10€ Bioderma nie je v budgete každej osoby a preto vás chcem nasmerovať na budget friendly Balea obrúsky. 


Ja som ich používala posledný mesiac, keď som večer bola lenivá a zobrala som si obrúsky k seriálu a vybavila odličovanie pri telke. Sú veľmi príjemne jemné, krásne voňajú a čo je podstatné nevysušujú pleť. Ja mám pleť suchú a sedia mi fakt krásne. Ak sa budete odličovať 20 minút pri telke odlíčite nimi aj riasenku, ale sa chcete proste šupito odlíčiť odporúčam zobrať si na oči očný odličovač. 
Zobrala som si ich aj cez víkend na DM akciu a moja modelka bola unesená vôňou :) Fakt voňajú krásne, sladučko, jemne - veľmi príjemne. Je to pekné spestrenie oproti bežným čistiacim obrúskom (aspoň na ktoré som bola zvyknutá ja) - namiesto hygienicky čistej vône pekná sladká!


Inak na skladovanie pri telke ideálne v takejto škatuľke :) toto bola limitka, ale viem, že DM ich s času na čas máva, tak keď ich uvidíte berte :) je to praktické a vydržia dlhšie   a nevyschnú. Keď idem na víkend preč beriem si zase len to bežné balenie bez tejto dózičky, pretože každé miesto sa hodí.


A čo vy a utierky? Máte ich radi? Kupujete si ich? Ktorú značku?

14 komentárov:

  1. Já mám moc ráda čistící ubrousky od Synergenu, skvěle odličují a na cesty je beru vždy! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som mala také minuloročné z limitky malinové a boli fajn :)) hoci viac preferujem odličovanie micelárkou / namokro s gélom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to určite lepšie ak sa odlíčime poriadne, ale hovorím si, že keď som fakt unavená lepšie takto ako vôbec :)

      Odstrániť
  3. Já vlhčené ubrousky používám na všechno....jen na pleť ne :-) Prostě mně nevyhovují, ale na rychlé přetření umyvadla, pračky, něčeho na podlaze atd.jsou ideální.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt? Ja ich používam aj na doma, je to super pomocník :) ale nie tento ale tie na nábytok :)

      Odstrániť
  4. vlhčené obrúsky používam tiež v domácnosti, na zotretie prachu, som si ich obľúbila pri upratovaní... a teraz používam také lacné z Kauflandu s aloe vera a tie krásne voňajú a vôbec neusychajú... na odličovanie by mi asi nestačili...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani som nevedela, že aj Kaufland má vlastné obrúsky! pojdem pozrieť :)

      Odstrániť
    2. aj tesco ma, aj hypernova aj lidl, skus tie, tiez prijemne a vonave:)

      Odstrániť
  5. Ja som odličovacie obrúsky tiež veľmi neobľubovala, ale ľudská lenivosť a pohodlnosť proste zvíťazila :) a tieto od Baley sú fakt super:)

    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha SÚŤAŽ o kontaktné šošovky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tieto som tuším ešte nemala. Ja som verná obrúskom od Bebe pre citlivú pokožku, sú super :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie plánujem už strašne dlho vyskúšať samé dobré recenzie sú na nich::)

      Odstrániť
  7. Vlhčený ubrousky se vždycky hodí, někdy s nima i ukízím :D

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne