piatok 16. októbra 2015

Jesenné parfémy


Dnes po dlhšej dobe opäť jedna z mojich obľúbených tém- parfémy! Ako iste viete som parfémový maniak a rada si ich kupujem a dostávam pri akejkoľvek príležitosti. Vianoce a sviatky sa blížia tak si robím taký malý zoznam a keďže je na mojej poličke teraz viac ľahších letných vôní potrebujem niečo pekné na jeseň a zimu. Tak mi to ide teraz tak pekne do témy, pretože možno mojimi tipmi inšpirujem aj vás a minimálne zistím, čo je nové na trhu, alebo aj čo je staré ale za to fakt dobré. Takže, čo by sa podľa mňa oplatilo mať v týchto daždivých dňoch na poličke?

 


Úplne mi došlo čo mi už neskutočne dlho chýba na poličke! Chloé Chloé! Jedna z najkrajších voňaviek ever je podľa mňa síce celoročnica, ale na teraz úplne ideálna! Neverím, že je tu niekto taký, kto ju ešte nevoňal a ak áno, hneď napravte, je veľká šanca, že sa zamilujete ako ja! Je to proste jedna z najkrajších voňaviek aké kedy vyšli! Ja ju nemám doma už asi dva roky, pretože som pristúpila doma na hlúpu stávku a to, že keď vydržím 3 mesiace po sebe cvičiť 4x do týždňa tak ju dostanem za to, že som to zvládla. Bola to motivácia môjho muža aby som si zamilovala cvičenie, ktorá, ako môžete pochopiť podľa toho, že ju stále nemám neuspela. Tak sa teda snažím a silno dúfam, že ju ešte niekedy na mojej poličke uvidím...

 


Hugo Boss Deep Red síce teraz nie je na mojom wishliste (minula som jednu minulý rok) ale je to krásna sladká vôňa, ktorú vám jednoznačne odporúčam. Opäť super vôňa na jeseň, má krásne sladké tóny ale nie také, čo by boli ťažké alebo by otravovali. Proste pekná, príjemná sladká vôňa.

 


 A do tretice všetko dobré! The One je na mojom wishliste odkedy vznikla ale asi vysiela nejaké negatívne vibrácie, pretože doteraz ju nemám na poličke. Je to krásna jedinečná vôňa, ktorá je zmesou vanilky, konvalinky, bergamotu a broskyne. Ak ju pôjdete ovoňať určite ovoňajte aj jej pánsku verziu, ktorá patrí medzi najlepšie pánske voňavky na trhu. 

A čo vy? Po akých parfémoch siahate na jeseň? Máte nejakých obľúbencov? Dajte tipy, budem len a len rada :))

15 komentárov:

  1. Takisto milujem Chloé chloé, teraz mám La vie est belle od Lancome, ale poškuľujem po tej novej vône od Burberry, ktorá je nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. La vie est belle je aj moja topka, mala som ju aj na svadbe je to jedna z najkrajších vôní na svete podľa mňa :)

      Odstrániť
  2. The One má čestné miesto v mojej zbierke a môžem len odporučiť a neváhať siahnuť po nej. Krásna vôňa, ale nepoužívam ju len na jeseň, no po celý rok - podľa nálady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám teď na wishlistu Black Opium od YSL, které voní naprosto nádherně :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne súhlasím! Klasické opium síce nemusím ale to Black je fakt pekné!

      Odstrániť
  4. Potřebuju sponzora, jak tak na to koukám O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekny zoznam, ja som zo sladkych voni presla skor na take pudrove a medzi nimi je pre mna top (aj cenovo aj vonou) cerruti1881, ak nepoznas a budes niekde v drogerke tak ovonaj :) aj ked je pravda, ze v KE v nakupnych centrach v parfumeriach som ju nenasla, mozno je BA na tom lepsie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vonia pudrovo? Fakt? Lebo pudrové zbožňujem! A ešte stále na mňa vyskakuje kade tade v zľavách tak pôjdem ovoňať nech neprepásnem potom ďalšiu :) ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Chloé síce nemám, no túžim po nej, je fakt nádherná! :) Na jeseň sa mi takisto hodí Burberry - Body, Lady Gaga - Fame a na mojom wishliste je momentálne na vrchu zoznamu Armani - Sí Intense. Tá sa podľa mňa perfektne hodí aj na zimu, kedže je taká silnejšia :)
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och Sí Intense je úplne dokonalá! Len keby išla o kúštik dole s cenou :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne