sobota 31. októbra 2015

Moje narodeniny sa bliiižia!

Okrem toho, že narodeniny oslavuje môj blog aj tie moju sa veru blížia! Z môjho okolia sa začínajú vynárať otázky, že čo by som chcela tak som si k tomu konečne sadla a popustila uzdu mojej fantázii. Link bude sharovať :)) tak snáď si tam každý nájde to svoje. Asi vás neprekvapí že ma najviac poteší kozmetika :)) Aspoň sa mi doplnia zásoby na recenzovanie. 

 

Parfém v žiadnom mojom wishliste nemôže chýbať! Tobôž teraz keď som ich toľko minula a vytvorila priestor pre nové prírastky. Valentino Valentina je pre mňa taký kontroverzný parfém. Strašne sa mi páči jeho flakón, Valentina je podľa mňa najkrajšie ženské meno akurát tá vôňa..Klasická Valentina na mne vydrží asi pol hodinu..A potom som objavila túto! Oud Assoluto je krásna sýta vôňa, ktorá pekne vydrží a skoro nikto ju nemá! Odporúčam ísť ovoňať.


 

Keď sa niečo volá Skin Sleep viac mi netreba! Narodeniny či sviatky sú pre mňa celkovo čas, kedy si môžem dovoliť trochu viac experimentovať aj pre prípad, že výsledok bude nulový. Vichy Idéalia sľubuje zázračnú regeneráciu počas spánku a ráno hydratovanú a regenerovanú pleť. Znie to dobre, nie?

 

 Konečne by som chcela niektorý z Rimmel Finish Matte Kate.Už toľko o nich čítam, že mi príde neuveriteľné, že ešte žiaden nemám. Tak dúfam, že niekto do Rimmel radu zamieri namiesto mňa. Ideálne v tmavých jesenných farbách!

 
 Skin Luminizer od MaxFactoru som na blogu spomínala potom, ako som skúšala vzorky a bol fakt super. Vyzerá to tak, že by to mohol byť ďalší super make-up do zbierky. 


 
 Našla som si novú vysnenú masku! Tigi Oatmeal&Honey! Podľa popisu a recenzií na internete to vyzerá ako zázrak pre suché vlasy. Od Tigi som tuším doma nemala nikdy nič a kľudne by som tento stav napravila touto maskou. Alebo odporúčate niečo iné z Tigi?
 

A posledná vec, ktorú chcem už dlhšie je peeling na pery. Keďže Lush nemáme hľadala som nejaký iný, dobrý a vyšiel mi tento mangový od Tolure.  V zime sa mi pery pomerne dosť šúpu a chcela by som predísť všakovakým šupinkám, ktoré zabraňujú v nosení rúžu pravidelným peelingovaním.

A čo vy? Kedy máte narodeniny? Tiež si pýtate kozmetiku? Dostanete zvyčajne čo si vyberiete či vám rodina vyberie sama?

20 komentárov:

  1. Wauu, no koukám, že tvoje narozeniny rozhodně dopadnou o dost lépe než ty moje (co se týče dárků), které jsme měla před pár dny, no každopádně ti to tak trochu závidím :), asi jsem si také měla sestavit podobný wishlist :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vždy je lepšie povedať čo chceme, podľa mňa je to lepšie aj pre rodinu aspoň sa menej natrápi :)

      Odstrániť
  2. najviac ma zaujal ten peeling na pery :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Peeling na pery si stačí vyrobiť zmiešaním hnedého/obyčajného cukru a kokosového/olivového oleja a netreba vyhadzovat zbytocne vela penazi:)no ako darcek chapem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si presne tento peeling skúšala robiť doma,ale prišiel mi strašne tvrdý :/

      Odstrániť
  4. neverím, že si ešte neskúšala žiadny z Rimmel Kate rúžov, ja ich mám asi 5 a postupne nahrádzajú zvyšok mojej zbierky, sú super :) a ja mám narodeniny v strede leta, tak vždy dostanem predĺžený víkend niekde, na to sa vždy teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no aj mne to príde až divné! :)) ale veru je to tak! inak pobyt by bol aj pre mňa najkrajší darček :)

      Odstrániť
  5. Krásny wishlist, pod sa pozrieť na ten môj :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2015/10/my-first-wishlist.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najkrajšie ženské meno? :-) ja som Valentína :-) nevieš koľko stojí cca ten parfem?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já narozeniny měla nedávno a byly hlavně kosmetické dárky, moji blízcí se snažili přehlédnout moje nasyslené zásoby a dát mi to, co potěší nejvíc:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taky jsem na Vánoce a narozky nejvíc ráda za kosmetiku) Ten parfém má naprosto úžasný flakonek! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mam narodeniny 22.11. takze tiez o chvilu :) vacsinou sa ma moje okolie pyta co chcem tak vzdy si poviem nejaku drobnost co nikoho nezruinuje :D najradsej sa obdaruvavam sama, vtedy na ceny moc nepozeram :/ Nehodis mi prosim link na fb kde by som mohla kupit ten peeling? Lebo tiez nieco take nutne potrebujem a zdielam nazor ze Lush je prilis daleko :/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Držím palce ať se ti wishlist celý splní. Taky se mě vždycky všichni ptají, co chci. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne