sobota 17. októbra 2015

Sobota s Biodermou


Vždy keď vidím na nejakom blogu fotopost z nejakého eventu klikám a radujem sa! Takéto príspevky mám strašne rada, lebo vždy nakuknem akoby do zákulisia nejakej značky a uvidím tváre blogeriek, ktorých články si veľmi rada čítam. Tak ak ste ako ja, mám tu pre vás dnes krátky fotoreport o Bioderma akcii s pred pár týždňov.

Posledné roky som mala strašne smolu na biodermácke akcie, buď som bola na dovolenke alebo som štátnicovala a nikdy sa mi tam nedarilo ísť. Tento rok som konečne nič nemala, takže som bola šťastná, že sa mi konečne podarilo s babami stretnúť. Akcia sa dokonca konala v Bratislave v hotely Sheraton, čiže o to lepšie. 


Začali sme obedom, kde sme sa aspoň mohli trochu porozprávať a spoznať sa trochu lepšie navzájom. Priznám sa, že ja som si najviac pochutila na dezertoch a ovocí, ktoré boli najlepšie!






Po super obede sme sa presunuli do kongresovej miestnosti, kde nás čakala prezentácia k novému výrobky Sébium Global a vyhlásenie výsledkov súťaže. 


O samotnom Sébium Global napíšem neskôr samostatnú recenziu, ale tým, že ho používam trochu inak ako je štandardné, bude si treba na ňu chvíľu počkať. Je to inak najnovšie dielko od Biodermy, ktoré je najefektívnejšie v boji proti akné. Ak vás inak trápi akné o pár dní si o tento výrobok a mnoho ďalších budete môcť zasúťažiť na blogu v narodeninovej GA. Prezentácia bola zaujímavá a robila som si poctivo poznámky aby som vám potom vedela poradiť čo najviac.


Po prednáške bolo vyhodnotenie súťaže, kde som vyhrala tretie miesto, čiže keď som mala dovtedy super deň po vyhodnotení sa môj deň zlepšil ešte viac! Potom nasledovala otázková časť, kde nám Lucka z Biodermy hovorila rôzne pikošky o firme, čo bolo super. Je to veľmi príjemné, keď sa blogerka môže takto priblížiť k firme s ktorou spolupracuje a vedieť o nej viac ako ostatní. 

Neviem ako vy, ale mňa vždy z fotoreportov najviac zaujímajú goodie bags! A Bioderma je v nich veru majster!


 Tadááá!


Pre mňa to bola fakt neskutočne príjemne strávená sobota, ktorá sa udiala najmä vďaka vám. Tým sa vám chcem naozaj neskutočne poďakovať za to, že tu chodíte, nechávate mi komentáre a že to tu máte radi. Vaša priazeň mňa ako aj blog posúva ďalej a preto ako som spomínala sa môžete tešiť na tieto výrobky v GA, ktorú ohlásim už budúci víkend. Výhier bude naozaj veľa a každý si tam nájdete to svoje. Ďakujem aj Lucke za super zorganizovanú akciu a teším sa na ďalšiu!

OOO a ešte nakoniec jedna super skupinová fotka za ktorú ďakujem Veronike!  



A čo vy? Tiež vás bavia takéto eventové články? Ak by ste si mohli vybrať na event ktorej firmy by ste chceli ísť? Je to ešte niekto taký, kto nikdy nič z Biodermy nemal?

7 komentárov:

  1. Pěkné fotky, určitě to bylo fajn :) Fotoreporty mám ráda a z Biodermy obzvlášť, protože ty eventy prostě umí :)
    A teda, parádní nálož produktů! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle články čtu hrozně ráda, ze stejných důvodů, jako jsi je popsala sama :) Musel to být fajn den a jen tiše závidím :) A vůůůbec by mojí pleti nevadilo v následující GA vyhrát, protože si teď Biodermu bohužel moc nemůžu dovolit :/ Těším se ale hlavně na recenze! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow, to muselo být opravdu super! tyhle články mě baví. Tu Biodermu bych si nechala taky líbit, mám problematickou pleť a tahle značka je na ni nejlepší, bohužel je ale trošku dražší. Krásný článek! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni sú podľa mňa odborníci na každý typ pokožky v tom im konkuruje málo značiek :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne