utorok 13. októbra 2015

Spotrebované august/september

Hádam najväčšie empties v histórii môjho blogu!


1, 2000 Calories Max Factor -  túto riasenku som na blogu recenzovala nespočetne veľa krát, takže napíšem len toľko, že je super a keď chcete investovať trochu viac jednoznačne stojí za to! Kúpim zase!

2, Dermacol 1000 Lashes - s touto riasenkou som mala taký zvláštny vzťah. Najprv mi robila také peknučné pomerne prirodzené riasy a potom, keď som si myslela, že je už minutá tak som do nej naliala micelárku a ona ožila a bola 100x lepšia! Vďaka trom oživovacím vlnám mi vydržala viac ako rok!!! a veľmi stúpla v mojich očiach. Celú recenziu nájdete tu. Záver je taký, že keď viem, že mi riasenka robí pekné riasy a vydrží rok určite kúpim zase!

3, Dodo Púder- ďalší výrobok, ktorý mi vydržal rok! Celú recenziu nájdete tu:klik a ja sa musím trochu rozpísať a napísať vám, že to bol jeden z NAJ púdrov aké som kedy mala. Držal úžasne celý deň, bolo ho strašne veľa, mal super farbu a nebol ani drahý. Naozaj skvelý púder a ja nielenže si ho zase kúpim ale fakt vám ho strašne odporúčam. 

4, Loreal Duo Liner - túto linku som veľakrát na blogu spomínala, ale nikdy plne nerecenzovala pretože ju na Slovensku už neviem zohnať. Ak ju niekde uvidíte neváhajte ani pol sekundy a berte! Má dokonalý aplikátor, vydrží aj dážď a sneh a má prekrásnu lesklú čiernu farbu. TOP linka a keď nájdem kúpim zase!

5, Essence Better than gel nails- neviem koľkatý krát na blogu a v empties :) to už je fakt nuda uznávam, ale je to ten NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ TOPCOAT NA SVETE! Nech si hovorí kto chce čo chce ale všetky drahé topcoaty sa môžu schovať lebo tento je proste naj!

6, Kalyon - pekný čierny lak nedobrej kvality. Lak som kúpila na trhu v Turecku a do dvoch rokov uschol. Nekúpim zase.


7, Ryamar sprchový gél s amaratovým olejom - super vec tento sprchový olej (a prišiel kým ešte žiadne iné na trhu neboli!) len keby mi nepadol a niečo sa nestalo s pumpičkou. Recenziu nájdete tu a ak si ho chcete užiť nehádžte s ním. Ako sa mi pokazila tá pumpička bolo utrpenie používať ho a v 3/4 som to proste vzdala. Inak bol fajn, pena je super vec a naozaj krásne hydratoval. Nekúpim zase.

8, Oriflame Swedish Spa sprchový gél - príjemný letný osviežujúci sprchový gél, ktorý nenadchne ale ani neurazí. Páčila sa mi jemná čistá vôňa a perličky ale za tie 3€ to asi nestálo. Nekúpim zase.

9, Oriflame Swedish Spa Cooling Foam -  bez chladivých výrobkov by som toto leto asi neprežila a táto pena bola určite lepšia ako sprcháč vyššie. Voňala jemne mentolovo, bola príjemne nafufňaná a trošku chladila. Kúpila by som zase!

10, Adidas Vitality Sprchové gél-  fakt super sprchový gél na leto! Kúpila som si ho len tak náhodne, keď som si na jednom predĺženom víkende zabudla sprcháč a bol fakt super. Príjemná citrusová vôňa, perličky pekne masírovali. Prekvapivo super sprcháč! Kúpim zase!
 

 11, Avon City Rush- najlepšia vôňa akú Avon má. Pochválilo mi ju hádam aj sto ľudí a bola mi spoločníkom pri mnohých krásnych udalostiach. Úžasná sladká vôňa, ktorá vydrží na tele hodiny a vonia naozaj na zjedenie. Celá recenzia je tu a vám určite radím vyskúšať alebo aspoň ovoňať. Ja si ju určite kúpim zase!

12, Diesel Feminine - tejto voňavky som sa fakt presýtila. Stále je to krásna, pomerne výnimočná vôňa ale asi starnem a príde mi silná a miestami ťažká. Podarilo sa mi minúť obe naraz a som rada. Viac nekúpim.

13, Avon Tahitian - pri dopotrebovaní tejto voňavky mi skoro z oka slza vypadla. Keď som zistila, že sa nedá objednať šetrila som si ju posledné roky ako oko v hlave. Verte mi, že nie som založená na veciach a v pohode vyhodím hračku čo som mala v kočíku ale táto vôňa! Prežila so mnou asi 10 rokov (veľa viem..) a brala som si ju na každú letnú dovolenku. Krásna kokosovo- vanilková vôňa, ktorá mi strašne bude chýbať. Ak ju Avon bude predávať kúpim do zásoby!

14, Versus Red Jeans - som rada, že je to preč. Ďalšia z vôní, ktorých som sa fakt presýtila (mám ešte doma 4 také otravy) a som rada, že sa mi ju podarilo minúť. Bianca maj rozum a kupuj len kvalitné vône!!!! Nekúpim zase!

 

15, Kallos lak na vlasy - recenzia tu tento lak som mala na vaše odporúčanie a veru bol super! Vlasy držal, nezlepoval a potom ako sa mi ho hádam po dvoch rokoch podarilo minúť mi ho bolo ľúto. Kúpim zase!

16, Argan Oil Kativa maska- túto masku som používala aby som si po lete zreparovala vlasy a bola super. Urobila som si s ňou dva poriadne zábaly a vlasy krásne hydratovala a dodala im lesk. Kúpim zase!

17, Body Basics maska- na túto masku bola recenzia v záložke toto určite nekupujte. A viete prečo? Pretože nebola lacná a absolútne nič!!!! nerobila. Som rada, že sa mi ju s premáhaním podarilo minúť a mám pokoj. Nekúpim zase!

18+19 - Shauma Fresh&Lift - príjemný drogériový šampón a kondicionér, ktorý pekne vonia úúúúžasne pení a to je asi všetko. Za 2€ asi ani viac neočakávam, takže skúsila som a mám srdce na pokoji. Nekúpim zase.

20, Weleda Ovsený regeneračný šampón - toto je moje druhé balenie tohto šampónu a prvýkrát som ho recenzovala pred rokmi tu.  Prírodné šampóny používam vždy akoby kúru, dám si ich raz za 4 mesiace na zrevitalizovanie vlasov a odstránenie chémie. Vtedy používam aj prírodné kondicionéry a namiesto olejov si dávam do vlasov len lisovaný kokosový.Tento šampón mám rada hlavne preto, že pokožku vôbec nevysušuje a dodá vlasom super objem. Inak ešte radšej ako šampón mám balzam čo ide k nemu -čo mi pripomenulo, že by som si ho mala zase zaobstarať. Používa ho aj manžel, ktorý má extrémne citlivú pokožku na hlave a super mu sedí. Kúpim zase. 

21, Schwarzkopf BC Sun protect - ako som tu videla fotku toho šampónu normálne mi brucho stiahlo. Takto pred rokom som si odpočítavala mesiace do Mexika, a teraz mi došlo úplne smutno. Hneď by som sa tam vrátila! Ale späť k recenzii- tento šampón bol nielenže najlepší  slniečkový šampón ale podľa mňa to bol aj najlepší šampón aký som kedy mala. Dokonalo voňal, vlasy sa po ňom neuzlili a boli krásne hebké. Ak pôjdem budúci rok k moru kupujem hneď!ooo a recenzia z Mexika, tu.

uf uf a konečne posledné veci a to vzorky! Mám len 4 ale za to super dobré:
Maxfactor Luminizing make-up - super chcem ho!
Vichy Liftactiv - bol v časopise a iné som nemala:/ ale super odporúčam!
Garnier Moisture Mix - v modrej farbe super hydratačný krém a podklad pod mae-up!
Weleda Iris - neskutočne voňavý, krásne hydratujúci a tiež úžasne sediaci pod make-upom!

Takže final bilancia? Ak nerátam vzorky 21 výrobkov a z toho len 7 zlých. To znamená, že 14 výrobkov dopadlo na jednotku a môžem vám ich odporučiť!

A čo vy? Máme niečo spoločné? Skúšali ste niektorý výrobok?

11 komentárov:

  1. Essence Better than gel nails jsem zrovna včera taky vyhazovala, počítám, že byl tak dvacátý :D Naprosto perfektní drogerková věc.
    makeup battle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyskúšala som len tú vzorku toho krémiku od weledy a bol božský :) a inak podarilo sa ti uloviť tú šmolkovskú masku v tom tescu?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pokrok je ze viem kde by ta maska mala byť nasla som ten stojan - za co moc dakujem! Ale maska nebola :///boli tieto šampóny aj iné ale ta maska bola asi vypredaná. Nevadi pôjdem nabudúce tesco aj tak zboznujem :)

      Odstrániť
  3. Teda tentokrát ses činila :) Já se taky obávám, že moje následující spotřebováno bude obrovský :D

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten topcoat od essence je skvelej a řasenka 2000 calories taky :)
    Hezky článek!
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 2000 Calories Max Factor je jedna z mojich najobľúbenejších špirál aké som mala. Je fakt veľmi dobrá a šampón BC Sun protect som mala toto leto po prvý krát a na ďalší rok si ho kúpim znova. Má peknú jemnú vôňu a vlasy sú po ňom ako znovu zrodené - aspoň tie moje kučeravé :) Zaujal ma Essence Better than gel nails - môže sa použiť aj na normálny lak? Pokukovala som po zvučnejších výrobcoch, no na začiatok by som skúsila lacnejšiu variantu. A posledná vec, ktorú som mala z tvojej zbierky je sprchovacia pena - no mňa tiež nenadchla a keby si ju mám kúpiť, tak by som nad ňou ani neuvažovala !!! Nula bodov a nezachránila to ani tá vôňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten lak je naozaj najlepší lak, aký som kedy objavila. Ja ho používam len na bežné laky, takže hor sa do neho :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne