sobota 14. novembra 2015

Akciu roku! Víkend s DM :)





Kým sa pustím do písania samotného príspevku o DM evente (na ktorý ste dúfam, že čakali:)) musím ešte raz napísať jedno ĎAKUJEM za seba ako aj moju modelku :)) vám, mojím čitateľom -pretože bez vás by som tam nikdy nebola a babám z DM, ktoré event zorganizovali - bol to jeden z naj víkendov a toľko úžasných zážitkov som už strašne dlho nemala! Ďakujem nielen za krásny víkend, ale hlavne za spomienky, ktoré mi z neho ostali :)

Tak a ako teda bolo? 

Celý program začal v piatok v hotely Falkensteiner, kde nás čakali krásne izby s výhľadom na mesto, krabička plná darčekov (recenzie postupne:)) a večera, kde sme sa navzájom zoznámili :)


Oficiálny program začal v sobotu ráno v bratislavskom klube Penati. Klub Penati si predstavujem ako to fancy miesto v amerických seriáloch - viete také tie country cluby, kde chodia všetky tie cool kids. Neviem, či je to také cool a či máme taký dostatok tých fancy ľudí - ale to je podľa mňa Penati club :) V sobotu ich však bolo určite dostatok a ak by ste tam boli stretli by ste úžasné baby z DM - Natali a Veroniku, Lukáša Kimličku a krásnou modelkou, neskutočne talentovanú a hlavne extrémne sympatickú fotografku Zuzku Gavulovú a kooooopec super blogeriek!

Začalo sa ako sa patrí! Prípitkom :)) a ozaj zoznámte sa s mojou modelkou Dankou :)


Takto to tam asi vyzeralo :) - kopec dievčat, dobrého jedla a pitia a hlavne make-upu! Každá z nás si mala doniesť veci na líčenie a môžete mi veriť, bolo to super obkukovať výbavy iných báb :)) Viete, na čo som došla? U blogeriek vedú tieto produkty:


  • DM čistič štetcov
  • Bioderma micelárna voda
  • Rimmel korektor
  • Make-up revolution očné tiene
  • Real Techniques štetce



Celý deň v klube Penati bola vlastne škola líčenia. Doobeda sme sa učili denný nude/jemne zlatý make-up a poobede večerné líčenie vhodné na fotenie či ples. Celým líčením nás sprevádzal a krok po kroku nás ho učil Lukáš Kimlička. 

Stráviť deň s Lukášom som mala možnosť už minulý rok a len sa mi potvrdilo, čo som si myslela. Je to neskutočne sympatický človek s obrovskými skúsenosťami o ktoré sa rád podelí. Nielen, že nás učil tieto dve líčenia ale po celý čas bol ochotný odpovedať na naše nekončiace otázky a dával nám osobné rady. Je to fakt príjemné dozvedieť sa nové veci od takéhoto kozmetického guru :)





Ono to inak vôbec nie je také jednoduché ako sa možno zdá! Lukáš je poriadny perfekcionista a preto, ak chcete mať make-up ako Kim Kardashian pripravte sa na nánosy make-upu a korektoru! A to doslovne!
Ako si vytvoriť dokonalý základ?


  1. Na krém naneste hydratačný krém (Lukáš používa Excipial, ten podľa neho krásne hydratuje a dobre na neho sadne make-up). Pleť musí byť super hydratovaná, aby sa na nej nerobili šupinky. 
  2. Následne naneste korektor - pod oči, medzi oči, na nos, na bradu a okolo nosných dierok. Korektor by mal byť o stupeň svetlejší ako je vaša pleť. Ak ste bledé ako ja, máte smolu :) 
  3. Následne naneste make-up. Ten je dobré nanášať poklepkávaním (ako aj korektor). Ideálne beauty blenderom - ten vám prácu fakt zjednoduší.
  4. Následne naneste korektor zase - tie isté miesta! Žiadne dokonalosti sa netolerujú!!
  5. Potom ako má pleť dokonalý základ bude sa kontúrovať. Lukáš kontúroval s tmavším make-upom - nanášame na lícne kosti, spánky, a ku koreňom vlasov pri čele.
  6. Následne pleť zapudrujeme transparentným púdrom.
  7. Nanesieme bronzer na lícne kosti, líčka na jabĺčka a rozjasňovač nad ne. 
  8. Upravíme obočie, pridáme tiene a riasenku a sme! 
Nie je to teda vôbec ľahké!













 A po náročnom fotení sme si dali malé fotenie :) Inak ak sa tento príspevok náhodou dostane k fotografke reklamujem jej fotky - lebo s ňou nemáme žiadnu fotku!!!

modelky+blogerky+baby z DM :)


blogerky a baby z DM 



toto viete :)


aaa dajme si ešte jednu dm/blogerskú :)
A potom obed! Inak vidíte tú Lukášovu modelku? Ona nielen, že vyzerá tak vznešene! Ona ešte aj jedla vznešene :))


Po obede nastal čas na prekutranie malovátok LK :)




A teraz druhé kolo! Večerné líčenie :)

  1. Základ ten istý ako vyššie
  2. Oči! Lukáš nás učil techniku, že nanesieme na pohyblivé viečko čiernu ceruzku a tú budeme rozmazávať asi 15 minút za pomoci hnedého očného tieňa, ktorý nanesieme do záhybu oka. Než sa budem rozpisovať na riadky, táto dievčina vám to pekne a rýchlo ukáže:
  3. Ide v podstate o to, že na vyčarenie krásnych večerných smokey eyes vám stačí len čierna ceruzka a očné tiene!



A obočie! Kým sama sebe ho nemám problém urobiť, robiť ho niekomu inému je fakt ťažké! Na Natali nám Lukáš ukázal, ako z malého obočia urobíme krásne plné.





No jednoducho - krása! 


A prežili sme to :)



Na večer nás čakalo prekvapenie a poviem vám, že ani po 4 hodinách hádania sme na to nedošli..Mysleli sme, že príde kúzelník, že nám zaspieva Miro Jaroš, že pôjdeme skákať z Ufa..



Na večer nás čakalo prekvapenie a poviem vám, že ani po 4 hodinách hádania sme na to nedošli..Mysleli sme, že príde kúzelník, že nám zaspieva Miro Jaroš, že pôjdeme skákať z Ufa..A to, čo prišlo by nás ani jednu nenapadlo ani vo sne! Baby nám objednali pravú americkú limuzínu so všetkým, čo k tomu patrí!!!


To asi ani nepotrebuje popisky :)









A po úžasnej jazde sme večer zakončili výbornou večerou v San Martene!

 




26 komentárov:

  1. Woooow vyzerá to riadne dobre :). Krásne zážitky musíš mať :).
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krasny clanok :) tisko zavidim :D
      Inak nevolala sa Lukasova modelka Petra? :) Ci nahodou nevies? :)
      http://m2betka.blogspot.sk/

      Odstrániť
    2. Fiha neviem vôbec:/ ale zdá sa mi, že nebola z BA ak to pomôže :)

      Odstrániť
  2. Woooe všechno to vypadá úžasně určitě jste si to užily :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jooj už to čítam na druhom blogu, parádička! závisť :) všetky ste moc krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím že každá baba o tom napíše takže ešte si o tom niekde prečítaš :)

      Odstrániť
  4. no parádna akcia, určite si si to užila :) a tip na smokey eyes je skvelý, využijem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, musel to byť úžasný zážitok! :) Najmä teda stretnutie s Lukášom Kimličkom, obdivujem nielen jeho tvorbu, ale aj fotografie či make-up!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tomu říkám akce! Fakt úžasné, musel to být skvělý zážitek. Jen ty postupy dokonalého líčení jsou hrozně náročné, 15 minut na jedno oko :D To mi trvá celý make-up :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj to je pravda, Lukášovi to išlo úplne od ruky ale mal to raz dva ale nám ostatným to nešlo zďaleka tak dobre ako jemu :/

      Odstrániť
  7. Super napisané Bianka, krásny článok, zas som si zaspomínala na krásny víkend.Tiež sa chystám na napísanie článku :-) Fotky sa Zuzke naozaj vydarili :-) Verím, že si to ešte zopakujeme :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To vypadá úžasně, musela to být skvělá zkušenost :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  9. musela to byť maximálna akcia! :) stretnutie s Lukášom by som brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wau ! Musel to byť skvelý zážitok. To večerné líčenie vyzerá u Lukáša dokonalo ♥

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. wow, to vyzerá dobre :) a super, že ste mali Kimličku takto v skromnejšom počte, čo poznám baby, že boli na jeho školeniach tak to robil pre veľa žien cca okolo 20-30..
    <a href="http://drewsbeauty.blogspot.sk" rel="nofollow”>Drew’s Beauty</a>

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ta hlavní fotka je naprosto skvělá. Jde z ní hezká energie! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne