štvrtok 5. novembra 2015

Life is now! La la la la la :))


A už len raz sa vyspíme a bude piatok! Juchúú! Nie, že by som mala nejaký zlý týždeň,ale minulý víkend nebol úplne podľa mojich predstáv, takže by som si to chcela tento víkend trochu vynahradiť. Tak veselšie, pozitívnejšie! Inak- tak ako je krédo tejto voňavky, ktorú som dostala na zrecenzovanie a dnes vám o nej niečo napíšem. K Mexx voňavkám mám inak veľké sympatie, pretože keď som bola malá Mexx používala moja mamina a odvtedy mi proste ostala zafixovaná ako niečo príjemné a dobré.

Strašne sa mi páči krédo parfému, ktoré som spomínala vyššie - život začína v piatok večer, či nie? Vlastne, vône Life is now sú tu, aby vo vás navodili víkendové pocity v hociktorý bežný deň. No pekné, musíte uznať! Každopádne Mexx prišiel s verziou pre mužov (for him) a aj pre ženy (for her), ktoré sú si podobné akurát flakónom. Čo sa flakónov týka ako môžete vidieť sú oba pomerne jednoduché, prídu mi akoby načo riešiť flakón, keď podstatné je niečo iné. Oproti predošlým vizuálom sú tieto odľahčené a jednoduché.

Dámska vôňa sa odlišuje ružovým detailom a pochopiteľne, aj samotnou vôňou. Je to svieža, sladká ovocno-kvetinová vôňa, ktorá je podľa mňa ideálna na jar a leto. Vôňa obsahuje mix guavy, vanilky, kosatca, ľalie.Povedala by som, že je to veľmi príjemná vôňa pre mladšie baby, ktorá nebude nikoho obťažovať, skôr dodá energiu na ten ,,každodenný piatok".


 Kým dámska verzia je príjemná svieža a ľahká pánska je úplný opak. Je to taká tá silná pánska vôňa (ktorú si podľa mňa predstavíte, keď sa povie pánska vôňa) a ovocnými podtónmi. Ja ich tam síce necítim, ale lepšie nošteky by mali zacítiť jablko, ananás a kardamón. A viete čo, ako ju mám teraz na ruke, ten kardamón možno predsa len áno. Pánska vôňa je teda omnoho silnejšia a výraznejšia. Aj tu podľa mňa platí, že je to vôňa pre mladšie ročníky, ktorá podľa mňa okúzli nejednu dievčinu :))


Oba parfémy na fotkách majú 50ml ale existujú aj v 15 a 30ml verziách. Tak ja vám želám krásny a pozitívny štvrtok - nech ho máte ako piatok a nemusíte odrátavať!

A čo vy? Aký parfém máte dnes na sebe? Tiež odpočítavate dni do piatku?

9 komentárov:

  1. Ja aktuálne vzorkujem a vyberám si vianočný darček. Takže dnes je to Versace Eros, dámska verzia. Včera bol Jimmy Choo Exotic a predtým DG The One :)
    Mexx som nikdy nemala, ale kamarát používal pánsku a to bola asi jedna z naj pánskych vôní aké som kedy cítila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jimmi Choo planujem ovonat aj ja same dobre recenzie som citala tak som zvedava :)

      Odstrániť
  2. Od Mexx jsem nikdy žádnou voňavku neměla, ale hodně se mi líbí jejich pásnké vůně :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mexx vôňe som ešte neskúšala, no kámoška jednu mala a voňala celkom fajn

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Noooo, tak ty si dojdu minimálně očuchat, hezky jsi mne navnadila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeeeeeeeeeej ja ju mám - teda dámsku, no len v tej 15 ml verzii :( Pravdepodobne ale kúpim väčšiu, pretože sa mi veľmi páči. Vôňa podla môjho gusta :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne