streda 11. novembra 2015

Malinový sirup v peelingovej forme


A je to tu! Posledný Bielenda príspevok na mojom blogu (teda jedine, že by som išla do Poľska a vykúpila všetky novinky!:)) Som rada, že aj posledný výrobok, ktorý recenzujem je rovnako úžasný ako tie predtým a dúfam, že sa raz nájde niekto, kto dá tejto značke šancu na Slovensku a bude sa jej potom dariť viac.

Dnes teda prinášam recenziu na jednu z posledných noviniek Malinový peeling. Z týchto ovocných sád sú telové maslá, peelingy a maslá na pery a ja som vedela, že malinu musím mať v peelingovej forme. To, že bude sladučká napovedá už ten krásny ružový obal s malinkami, ktoré sú vyslovene na zjedenie.

Samotný peeling vonia vyslovene ako sladučký malinový sirup alebo malinové želé. Proste mňam!! *Poznámka pre naivných milovníkov sladkých vôní - peeling nechutí tak dobre, ako vonia. Otestované! Dokonalá sladká vôňa, do ktorej sa zamilujete hneď. Strašná škoda, že z peelingu nie je aj sprcháč, bola by radosť používať takýto výrobok každý deň.

Čo sa týka samotného peelingu, je to hrubozrnný peeling so zvláčňujúcimi olejmi, takže pokožku úžasne premastí a nie je potrebné sa už potom krémovať. Ak ste citlivé skúsila by som radšej nejaký jemnejší peeling, ale pre normálnu pokožku bude super.

Nakoľko sa stránka likviduje ešte stále platia na http://bielenda.sk/ 30%zľavy, ktoré sa určite oplatí využiť. Už aj bez zľavy sa peeling oplatí (6€) a so zľavou nie je o čom! Ak teda máte radi sladké vône určite si ich sladkú edíciu pozrite, jedna vôňa je krajšia ako druhá!

A čo vy? Máte radi super sladké vône? Aké ovocie najradšej? 


6 komentárov:

  1. Od téhle značky jsem nic neměla, ale tohle vypadá víc než lákavě, maliny v kosmetice zbožňuji:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau vypadá to dobře a na eshop určitě mrknu :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sladké vůně obecně moc nemusím a ani takovéhle peelingy, které už na první pohled vypadají hrozně chemicky...Věřím ale, že ti vyhovuje a nemusí být vůbec špatný :) -L

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne