piatok 13. novembra 2015

Nečakané prebudenie s Dolivou


Trošku som musela pozmeniť moje pleťové výrobky pretože som bola stále suchá a nie je nič horšie ako prekrývať make-upom šupinky. Sérum, ktoré som používala mi nestačilo, tak som si ho odložila a budem ho používať na jar. A viete na čo som došla? Že som strašne dlho nemala nič z Dolivy! Zalovila som do skrine a našla som krém, ktorý by presne mohol vyhovovať mojim jesenno- zimným potrebám! Najprv som si nebola istá, či je pre mňa alebo pre maminu, ale keď som na internete nenašla bližšiu špecifikáciu a krém mi robil len a len dobre, rozhodla som sa, že bude pre mňa. Aj vo víkendovom príspevku mu tuším blogerka Katka písala, že používala Dermacol olej pre staršiu pleť a sedel jej - niekedy treba vyskúšať a uvidíte.


Išlo hlavne o to, že som potrebovala fakt hutnejší a viac hydratačný krém, ktorý by mi ochránil pokožku vo vetre aj v daždi. Táto Doliva exklusiv Kontur-Filler obsahuje olivový olej, kyselinu hyalurónovú a zároveň je obohatená o účinnú látku, ktorá posilňuje kontúry tváre. Je veľmi príjemne hutná, ale aj napriek tomu sa do pokožky vpíja pomerne rýchlo a zasychá do matna. Napr. Lukáš Kimlička používa (aby sa vyhol šupinkám) Excipial na tvár modeliek, ale ten mne do matna nezaschne nikdy. Mohla by som ho použiť na rehydratovanie večer, ale ráno v žiadnom prípade. A tento krém je pre mňa použiteľný aj ráno aj večer, pretože úžasne hydratuje a pleť nechá hebkú a pripravenú na make-up.


Ak ste už mali nejaký Doliva krém viete, ako úžasne voňajú. Je to krásna citrusová vôňa, ktorá pôsobí osviežujúco. Najmä teraz v zime je to hádam ešte príjemnejšie ako v lete. Každé ráno ma tá vôňa príjemne prekvapí a poteší. 

Krém ošetruje pokožku tváre a krku, zlepšuje hustotu pokožky a posilňuje jej pružnosť. Z názvu vyplýva, že krém redukuje vrásky a podporuje regeneračné schopnosti pokožky. Zo svojho používania môžem napísať, že pleť je určite pružnejšia (lebo nie je suchá) a veľmi pekne sa regeneruje. Navyše nie je citlivá a nepne.




Ak máte suchú pokožku, ktorá má tendenciu pnúť vrelo odporúčam, či už máte 26 alebo 40 hydratovať ju bude pekne a možno ešte aj zabojuje proti vráskam. Krém kúpite v lekárňach za cenu okolo 16 eur.

A čo vy? Aký krém teraz používate? Zvykne vás pnúť pleť?

4 komentáre:

  1. Ja som od tejto značky nič neskúšala, ale plánujem si kúpiť šampón na poškodené vlasy, som zvedavá ,aký bude :).
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja používam Mixu na suchú pleť, napriek mojej zmiešanej pleti som teraz tiež suchotka a musím premazávať ráno/večer

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne