pondelok 23. novembra 2015

Polčas


Vždy vždy vždy sa moja starostlivosť o vlasy rozdeľuje na dve obdobia - po farbení a po vymytí farby :) Po farbení používam vždy starostlivosť na farbené vlasy a cca mesiac a pol/dva mesiace po farbení tieto produkty odložím bokom a používam šampóny podľa aktuálnej potreby mojich vlasov. Nakoľko som posledné týždne práve v tom po-farbiacom období vytiahla som novú dvojicu o ktorej vám idem dnes napísať. Po dlhej dobe som sa vrátila k úplne drogérkovej klasike Loreal a Nivea.


Na Loreal šampóny nemôžem povedať ani pol krivého slova. Sú podľa mňa lacné a robia si svoju robotu naozaj pekne. Oceňujem na nich hlavne dve veci - pekne voňajú a penia. Tým, že počas posledných rokov používam pomerne často bio/prírodné šampóny ten luxus penenia nemám vždy - a povedzme si pravdu je to proste príjemné. Tento Loreal mám doma úplne prvýkrát a je na lámavé a krepatejúce sa vlasy. Paradoxne onedlo idem ku kaderníčke (a tentokrát to bude buď šedivá alebo blond jupiiiiiiii) a chcela som si dať dovtedy dokopy vlasy.  S jeho výsledkami som spokojná, po umytí sú vlasy krásne hebké a vyzerajú zocelene a zjednotene. Jasné, že tomu dopomáha aj kondicionér, oleje a masky, ale ako vyzerajú moje vlasy posledné týždne je proste pecka. Na internete vychádzal o euro lacnejšie ako v drogérii preto platí to, čo som hovorila, mrknite si tam vždy aj veci, ktoré bežne kupujete v drogérke, možno budete prekvapené. 



Nechcelo sa mi ísť do rovnakého kondicionéru aj šampónu tak som vyskúšala Nivea kondicionér na dlhé a polámané vlasy. Musím sa priznať, že netuším, či som niekedy Nivea kondicionér mala a bola som neskutočne prekvapená! Za cenu pod dve eurá  dostanete super produkt! Kondicionér má pomerne hustú konzistenciu - kľudne by mohol konkurovať nejakým maskám! Vlasy nechá rozčesateľné a krásne voňavé. Neviem, či je to pravda, ale niekto mi raz povedal, že pre Niveu a ich vlasové výrobky nie je slovenský trh moc zaujímavý a ak si všimnete nemáme tu ani príliš veľa noviniek. A k tomu je to škoda! Svojho času som čítala neskutočne veľa dobrých recenzií na tie priesvitné šampóny a kondicionéry a táto stará klasika je tiež super. Teraz ma Nivea nalákala na skúsenie aj nejakého šampónu tak uvidíme, ako obstojí! Máte nejaký tip?


Drogériové výrobky raz a zase nesklamali aj keď sú z http://www.parfemy-elnino.sk/ a lacnejšie ako v drogérii :))

A čo vy? Ktorú drogériovú značku máte najradšej? A ktorú najmenej?

13 komentárov:

  1. Ja asi nemám úplne naj obľúbenú značku vlasovej kozmetiky ale veľa dobrých produktov mám od Schwarzskopf, aaale máš pravdu presne tento istý kondicionér od Nivei som mala a bol fakt úžastný a rozmýšľam znovu nad kúpou ;-)). A neviem prečo ale ku Loreálu som sa veľmi ešte nedostala a pritom počujem veľa dobrých recenzii na šampóny takže asi si neaké požídim ^-^ :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt? Za tú cenu a dostupnosť určite skús! Ak nemáš farbené super je ten ružový!

      Odstrániť
  2. Mě tenhle kondicionér vůbec nesedl.. :( Nejméně mám ráda právě Niveu, strašně mi přijde, že se (co se kvality týče) pohoršily, a nejlepší.. to nevím, oblíbila jsem si šampon a kondicionér s papájou od Freemana, ale to nevím, zda se dá sehnat v drogeriích :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jaaaaj tie sú super! Ja som ich používala teraz a boli pecka!

      Odstrániť
  3. Ja mám z drogérie najradšej Schaumu, vždy mi spraví krásne a husté vlasy :) A v lete mám rada Dixi brezové alebo žihľavové šampóny (ktoré ani neviem, či majú v drogérii, väčšinou ich kupujem v supermarketoch :D ), pretože mi príde, že majú máličko chémie, vlasy nezaťažujú a sú príjemne svieže :) a navyše tá bezkonkurenčne nízka cena!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na značku Dixi som úplne zabudla,ale kedysi strašne dávno som mala takú kúru asi žihľavovú a bola strašne super. Hrozne sa mi páčilo, že tie ampulky boli v skle čo im dávalo punc luxusu:)

      Odstrániť
    2. Zrovna idem jedny ampulky recenzovať. :-) Súhlasím, nie je to zlá značka. Ale zasa niektoré šampóny od nich sa mi nezdali moc dobré zložením.

      Odstrániť
  4. Ja som mala, ale šampón long repair a mne sa zdalo, že sa mi naozaj zrýchlil ten condicionér by som rada vyskúšala :D
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nejraději mam asi Timotei. L'oreal mi bohužel žádný zázrak neudělal ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Timotei som úplne zabudla :) Musím zase nejaký vyskúšať :)

      Odstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Podľa mna je tiež škoda, že noviniek Nivey u nás prakticky niet. Ich vlasové spreje sú super, taktiež balzamy na vlasy a môj absolútny obľúbenec je šampon Nivea straight, ktorému som verná cca 6 - 7 rokov. Raz som skúsila aj tú zelenú radu neviem názov, ale ta mi absolútne nesadla.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne