streda 25. novembra 2015

S Avonon na vianočný večierok


Vianočné večierky, či už firemné alebo študentské sú vždy super udalosťou, ktorá nám dáva možnosť vybrať zo skrine nejaké špeciálne šaty a hecnúť sa pri robení make-upu. Ak teda fungujú trochu inak, ako ten náš - kedy mám na celú prípravu asi 30 minút (čas kedy dôjdem domov a mám do príchodu taxíka, ktorý ma vezme na večierok) . Tak či onak, tento rok ma pekne pripravil na vianočný večierok balíček, ktorý som dostala od Avonu a ktorý obsahoval krásny rúž, lak a odličovacie mlieko. Hneď ako tie výrobky uvidíte, pochopíte, prečo sú úplne vianočné :))


 Jednoznačne top výrobok z celej trojky bola ceruzka na pery Ultra Colour Lip Crayon v odtieni Wild Orchid.  Je to prekrásna akoby ružovo/bordová farba využiteľná či už na špeciálne udalosti alebo na bežný deň. Rúž/Ceruzka je vo forme ceruzky, čo niekomu môže vyhovovať a niekomu nie. Ja som si ten hrot používaním skosila na tvar, aký mi vyhovuje najviac, takže teraz som spokojná. Rúž má výdrž také dve hodinky, potom odporúčam pretrieť. Na perách vyzerá naozaj krásne  a nevysušuje ich. Ja som z farby ako aj konzistencie úplne nadšená a odkedy ho mám nosím ho pravidelne a s radosťou.


Druhá topka bol lak na nechty z kolekcie Magic Effects - Liquid Sequin v odtieni Dazzle. Odkedy som objavila zlupovacie podlaky trblietavé laky už pre mňa nie sú žiaden problém. Lak je zmesou bordových, fialových, čiernych, ružovo-zlatých trblietok, ktoré vytvárajú krásny výsledný efekt. Príde mi to ako vyslovene sviatočný lak a úplne si ho viem predstaviť či už na ten spomínaný večierok alebo na Štedrý večer. 
Ja osobne som pod lak naniesla najprv telový Avon gélový lak, ale je to zbytočné. Lak je strašne silno pigmentovaný a krycí a na druhú ruku som si ho dala bez toho podkladového a výsledok bol úplne totožný. Takže kľudne vám stačí bezfarebný podklad a výsledok bude úplne rovnaký. 
So zlupovacím lakom išiel dole absolútne bez problémov :)
 

Posledný výrobok v balíčku bol čisto praktický -odličovacie telové mlieko. Ako možno viete z mojich príspevkov cca pred rokom som prešla na používanie telových mliek a uterákovú metódu takže mám veľkú radosť. Mliečko som hneď aj vyskúšala a je super. Vonia veeeeeľmi jemne, povedala by som, že ak by ste sa nesnažili, ani by ste nič necítili (a tá slabučká vôňa je svieža, jemná, čistá). Má príjemnú stredne hustú konzistenciu, a na celú tvár stačí jeden a pol pumpičky.

Ja si ho vytlačím na končeky prstov, vmasírujem do pokožky a následne utriem navlhčeným uterákom. Je to rýchle, šikovné a efektívne. 
My máme večierok o 15 dní tak som zvedavá, čo so sebou vykúzlim - ak budem stíhať príspevok na instagrame máte istý.  

A čo vy? Aké sú vaše vianočné vychytávky? Idete na nejaký večierok? Kde? Máte tému?





20 komentárov:

  1. Ty dva laky jsou úplně TOP ! Hlavně ted Nude je úplně parádní :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj je super aj do roboty ale aj na večierok - taký nevymierajúca elegantná klasika :)

      Odstrániť
  2. Já se na ty pastelky dívala, ještě nevím, jestli si nějakou objednám, ale ten co máš se mi líbí moc:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sú naozaj super! Ja sa tej mojej neviem stále nabažiť: )

      Odstrániť
  3. Líbí se mi teda spíš ten nude lak než ten vánoční heh :D Ale hezký balíček :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta tužka na rty vypadá báječně a na to odličovací mléko už jsem taky minule koukala. Až mi dojde mé, tak asi vyzkouším tohle :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja akurát zajtra idem na vianočný večierok jednej značky s ktorou spolupracujem, tak sa celkom teším :) A potom tesne pred Vianocami (22.12.) ma čaká večierok v práci. Téma zatiaľ tajná, tak som fakt zvedavý! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow tak to je ake super! To ani neviem na ktorý by som sa tesila viac!

      Odstrániť
  6. Čo hovoríš na výdrž laku? Mne nevydržal ani jeden celý deň http://mycosmetictests.blogspot.sk/2015/11/zima-v-dekorativke-od-avonu.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeejda to je hrozné :/ mne vydržal 4 dni, ale mala som na ňom zlupovací podklad, čiže nie, že by sa mi lúpal lak ale odpadával celý nalakovaný necht (snáď je to pochopiteľné:)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne