piatok 27. novembra 2015

Spotrebované október/november

Posledný empties príspevok sme tu mali v septembri a ako pozerám, tak pozerám je čas na ďalší! Opäť sa mi podarilo minúť v celku veľa výrobkov, tak si ich poďme zhodnotiť:


1, Ryor micelárna voda - odličovala pekne celú pleť ako aj oči. Škoda, že mala také malé balenie, ale na cesty je fajn. Pri terajšom výbere nekúpim však zase, sú aj lepšie. 

2, Bioderma Sébium - najlepší odličovač na mastnú a zmiešanú pleť. Používam ho už roky a mám ho doma neustále, je to proste tá NAJ voda aká na trhu je. Kúpim zase!

3, Bioderma ABC H2O obrúsky- recenzia tu:klik potom ako som bola neskutočne spokojná s veľkým balením si teraz na cesty kupujem malé balenia. Sú to najlepšie vreckovkové odličovače, pokožku ako aj riasenku krásne odlíčia a nedráždia. Kúpim zase!

4, Ziaja odličovač očí: chcela som vám hodiť na tento odličovač aj link na recenziu, ale neviem či som ju nerecenzovala alebo ho len neviem nájsť. Každopádne- skvelý odličovač, odlíčil dokonca aj vodeodolnú špirálu a je fakt lacný. Kúpim zase!



5, Balea Mandarínkový peeling- jeden z naj peelingov aké som kedy mala! Recenzia na neho tu:klik. Bol neskutočne jemný, krásne voňal a robotu si odviedol super precízne! Ak ešte bude kúpim zase!

6, Alverde vianočné telové maslo - ako ide zima pustila som sa do používania vianočných telových masielok od Alverde. Bol to veľký hit minulého roku a ja sa ani nedivím prečo! Voňajú úplne úžasne, krásne hydratujú a majú rozkošné balenia! Ak by boli aj tento rok kupujem!

7, FA Fresh&Dry- recenzia tu:klik veľmi príjemný sprej za pár eúr, ktorý môžem len a len odporučiť. Nebil sa s parfémom, fakt krásne voňal a držal pot na uzde! Kúpim zase!

8, Weleda Wildrose telové mlieko-  recenzia tu:klik. Ruža je moja najobľúbenejšia vôňa z Weledy, pretože je podľa mňa mixom všetkých voňavých tónov. Je jemne sladká, jemne citrusová, jemne akoby bylinková. Krásna vôňa na každý deň a každé ročné obdobie! Kúpim zase!


9, Charlie White Revlon- moje prvotné nadšenie z tejto voňavky vyprchalo asi po roku, čo som ju mala doma. V podstate mi úplne prestala voňať a bola tortúra minúť ju. Nekúpim zase!

10, Oriflame Enigma - asi úplne ten istý prípad ako vyššie Revlon. Najprv jeeej super a potom kedy sa konečne minie. Tak sa teda minula a ja skáčem od šťastia. Nekúpim zase!


11, Essence Black Mania - moja druhá tekutá linka na pery (nie tento kus ale druh a značka), ktorú som si kupovala roky dokola. Túto som si kúpila do zásoby vo výpredaji a teraz, keď som ju chcela začať používať vyschla. Ani mi to nie je ľúto, lebo odvtedy som objavila omnoho lepšie a kvalitnejšie. Nekúpim zase!

12, Essence I love Style- keď už lacná linka tak skôr táto. Ja som si ju kúpila po prečítaní recenzii na nejakom blogu, kde o nej baba písala ako o najlepšej lacnej linke, ktorá vydrží všetko. Nevydrží, ale za cenu 1€ ktorú som za ňu dala bola ok. Kúpila by som zase!

13, Oriflame Very me špirála - Very me sa na mojom blogu pomerne často objavujú, pretože sú to neskutočne lacné a neskutočne dobré riasenky. Kúpim zase!

14, Avon Aero riasenka - recenzia tu:klik úplne neuveriteľné koľko mi táto špirála vydržala doma. Asi trikrát som ju riedila micelárkou aby som udržala jej životnosť- a pomohlo. Bola naozaj super, čiže určite kúpim zase!


15, Le Chaton mladé oči- mám veľmi rada masky na oči a očné okolie ale v porovnaní s Dermacolom bola táto maska veru slabá. Pred rokom by som vám ju možno vychválila, ale poznáte to, keď príde konkurencia preferencie sa menia. Nekúpim zase!

16, Magistra Kúpeľová soľ ruža - och ako mi jej bolo ľúto! Recenziu tohto skvostu nájdete tu:klik a ak si robíte kúpele vrelo odporúčam Boemi/Magistra výrobky do kúpeľa! Ja si ich beriem zo sebou všade, kde môže byť vaňa a užívam si ich plnými dúškami! Kúpim zase!

17, Essence I love stage- recenzia tu:klik ako báza to bola čistá katastrofa, po ktorej sa mi podľa mňa začali mastiť viečka. Ako korektor pod oči to bolo ok - ale používať bázu ako korektor je z núdze cnosť. Nekúpim a neodporúčam!

18, Essence Studio Nails 24/7 base - taká obyčajná bežná báza, nič nadpriemerné ani zaujímavé. Kľudne kúpim zase. 

19, Loreal Visible Lift make-up-  recenzia tu:klik, stále platí, že asi aj najlepší make-up aký som kedy mala! Ak ho uvidíte neváhajte a berte, pretože si môžete byť isté, že na vás vydrží pekne celý deň, všetko prekryje a dodá pleti peknú farbu! Kúpim zase!

20, Essence Powder - púder pudroval ok, ale čo sa mi nepáčilo bolo, že som ho minula asi za dva mesiace a posledná štvrtina mi pukla viď instagram a urobila púder takmer nepoužiteľným. Na trhu sú za tú cenu naozaj lepšie púdre. Nekúpim zase!

Tak a výsledok je z 20 produktov 7 takých, že by som ich zase nekúpila. To je asi najhoršia bilancia mojich empties akú som doteraz mala! Tak snáď o dva mesiace to dopadne lepšie :))

A čo vy? Máme nejaké rovnaké?

13 komentárov:

  1. Mně se taky občas stane, že mám ve spotřebě dost věcí, se kterými jsem nebyla spokojená. Jsem pak ráda, že se jich zbavím a že se uvolnilo místo pro nové a lepší věci. Doufám, že bude vánoční edice másel Alverde. Ráda bych si ji pořídila.
    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj treba to brať tak :) ja sa navyše ešte teším, že som sa dokopala minúť ich :)

      Odstrániť
  2. Já jsem měla Ryor micelárku, ale tu znovu nekoupím, ničím mně nezaujala, stejně jako podruhé nekoupím odličovač očí od Ziaji, protože mně štípal v očích. Ale řasenku od Oriflame už mám druhou a je fajn:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zisťujem, že asi našťastie nemám citlivé oči, lebo ma doteraz hádam ešte neštípal žiaden odličovač :)

      Odstrániť
  3. Odličovač od Ryoru jsem měla taky a byla jsem s ním opravdu spokojená. Zaujala mě ta koupelová sůl, určitě byla skvělá! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Minula si toho riadne veľa :DDD
    Pozývam teba a aj tvoje čitateľky na moju vianočnú giveaway
    http://www.vanesasworld.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, pěkná spotřeba :) Měla jsem asi jen peeling Balea, ale s jinou vůní a deodorant Fa, taky s jinou vůní :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to ťa teda obdivujem, že si dopoužívala vône, ktoré sa ti už nepáčia. ja som to riešila menej statočne - putovali do wc a ako osviežovače boli super :D teraz už mám len páčivé
    (inak odkaz pri loreal makeupe odkazuje na essence hrozný primer)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja sa niekedy obdivujem, hlavne keď si smrdím celý deň :) ale no, už mám doma len tri také parfémy (aj keď tie najhoršie) tak snáď to nejako dokopeme do zdarného konca! Snažila som sa ich podarovať niekomu na okolí ale ani to nevyšlo :/

      A za link ďakujem, idem rovno opraviť :)

      Odstrániť
  7. o riedení riasenky micerálkou som ešte nepočula :) túto špirálu od Avonu však akurát používam a tiež som s ňou v celku spokojná, aj keď - mala som aj lepšie a mojou favoritkou je určite Max Factor 2000 Calorie‎. Bioderma, to je stálica na mojej poličke, na tú nedám dopustiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne