pondelok 2. novembra 2015

TOP5 Jesenných rúžov


Jeseň je pre mňa to najobľúbenejšie obdobie, čo sa make-upu týka. Hlavne kvôli tým rúžom! Konečne môžem nosiť tmavé, výrazné farby bez toho, aby som vyzerala, že som si pomýlila povolanie. Nakoľko teraz naozaj nosím v podstate len rúže, rozhodla som sa ukázať vám mojich top5!


Začínam tým najobľúbenejším nielen rúžom jesene, ale aj rúžom, aký mám doma. Pupa rúže z kolekcie Im Pupa sú tie najlepšie rúže aké existujú. Sú lacné, vydržia neskutočne dlho, nezaliezajú do vrások a neskutočne ľahko sa s nimi rúžuje. Rovno vám napíšem, že je to môj subjektívny názor a moja mamina ich napríklad neznáša (lebo je to pomerne suchý rúž- ale pozor- nevysušuje!). Treba isť pozrieť a vyskúšať - podľa mňa sú top a teším sa, ako využijem narodeninovú zľavu a kúpim si ďalšie. Toto je odtieň 308 a je to tá najkrajšia bordová akú som kde videla!



Druhý rúž v poradí je Avon a konkrétne odtieň Radiant Rasin.  Na rozdiel od Pupy sú všetky ostatné rúže v článku pomerne mastné a Avon jednoznačne víťazí. Zbožňujem ho či už kvôli konzistencii alebo prekrásnej sýtej farbe! Farba vydrží na perách neskutočne dlho a uľahčí vám robenie ostatného make-upu, tam už toho potom naozaj veľa nepotrebuje.



Trojka je z tejto pätice najsvetlejšia a je to TianDe odtieň 01. Je to pomerne netradičná akoby staroružová farba so zlato/fialovými odleskami. Je to v podstate farba na každý deň, ktorá pôsobí veľmi pekne, decentne. Rúž je tiež veľmi príjemne mastný vďaka olejom a voskom, ktoré obsahuje.



Štvrtý rúž je úplne najbesnejší a je to Make-up Revolution odtieň Make it right. Na tento rúž musíte mať pery v bezchybnom stave, pretože inak bude vidieť každú šupinku alebo suchú časť. Aj on je dôvod, prečo hľadám nejaký peeling na pery - chcem ho totiž nosiť čo najviac. Okrem toho, že je najvýraznejší je aj najlacnejší -stojí okolo dvoch eúr. 



Moju zostavu uzatvára zase Avon s odtieňom Show Business. Je to taká tradičnejšia červená s bordovým nádychom. Takýto druh červenej sa vždy hodí mať doma, pretože je krásna či už na bežné nosenie alebo aj na nejakú špeci príležitosť. Bordovo/červená pôsobí luxusne a elegantne a celkový make-up veľmi povznesie. Nakoľko je rúž pomerne dosť mastný a veľmi ľahko sa kĺže odporúčam prejsť predtým pery červenou alebo priesvitnou kontúrkou.


Tak toto moje moja jesenná 5 a ja som zvedavá na tú vašu!

Aký rúž teraz používate? Tmavý? Nude? Aká značka?

19 komentárov:

  1. jeseň =výrazné pery :) obmieňam ich asi 7 :)) a peeling na pery nepotrebuješ, stačí ti pri umývaní zubov vykartáčovať aj pery :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. OOOO ta Make up revolution je nádherná :D

    www.leekralova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten druhý a čtvrtý ! Naaaadherny barvy:)))

    sweetcitruslemonade.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten od MUR je božský, ale nedokážu si představit, že bych ho nosila ven :D

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Make up revolution je najkrajší :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Môj aktuálny favorit na toto počasie je z MAC Lustre :) Inak, rada by som ten fialový videla na perách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rtěnky jsou krásné, ale zkusila bych jen ten poslední odstín, nebo tu rtěnku. Ostatní barvy jsou na mě moc výrazné :( :D. A nejčastěji používám růžový lip butter od Astoru, odstín přesně nevím.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Baby ďakujem vám moc za všetky krásne komentáre!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ooo tak tá makeup revolution je pecka. Tie červené tmavé rúže mi strašne pripomínajú jeseň.

    inthelaurasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Za mě vyhrává Radiant Rasin, mám tenhle odstín šíleně ráda! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nejvíce se mi líbí odstín od Makeup Revolution!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ten od Makeup ravolution mám a je to úžasný odtieň ,nádherný :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mne vždy vadila vôňa rúžov z Avonu... Ale je pravda, že už som pár rokov neskúšala.. Čo vravíš na vôňu ty?

    ladyminimalism.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ten z Pupy je úplne top :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne